התגעגעתי אז באתי...
הי בנות, הייתן חסרות לי בתקופה הארוכה שלא הייתי כאן. נכנסתי מדי פעם והסתכלתי, אבל הייתי נורא עסוקה... במייל האחרון סיפרתי לכן איך היקום חירבן לי על הראש, וקיבלתי מכן פידבקים שהיו מעורבים, מצד אחד סוג שלהסכמה, שזה באמת נראה כאילו זה כך, אבל גם המון עידוד ומסרים של " לא להתיאש". אז ככה: בתקופת המלחמה עבדתי באחד מאירגוני הסיוע שפינו אנשים עם נכויות מהצפון. זה היה ג'וב קשה מאוד ואינטנסיבי ברמות- אבל עמדתי בו בכבוד. למרות חוסר האונים בתפקיד הצלחתי לסייע לעיתים... אז הייתי עסוקה אימים, גם כי עבדתי במקביל בעבודה הקבועה שלי. אנחנו באמת נצטרך לעבור IVF (הפרית מבחנה) וזה צפוי להיות קשה. אבל אני אופטימית, כי זה צעד ממשי לכיוון ילד משלנו. במקום להמשיך ולנסות "על ריק" (פול גז בניוטרל
) הפסקתי את הטיפול הפסיכולוגי, גם בגלל שלא היה כסף, אבל בעיקר כי לא אהבתי את דרך העבודה של הפסיכולוג הזה. בעתיד, לכשאוכל אנסה שוב טיפול, אבל בכיוונים אחרים- אולי לא פסיכולוג דווקא, אלא סוג אחר של סיוע. מה שכן, לקחתי ממנו כמה דברים הלאה להמשך החיים והקשר עם הבעל. המציאות לא השתנתה בהרבה, אבל אני קצת יותר רגועה. הוכחתי לעצמי שאפשר- ואני גאה בעצמי... עברנו דירה גם, ביום ד' שעבר. והפעם נתתי לבעלי להיות אחראי על העניינים. אז, כמובן
שאני הייתי עושה זאת אחרת, ועיני יותר טוב, אבל החלטתי שלא כל העולם צריך להיות על הכתפיים שלי, ולא שווה לריב על כך שדברים לא הולכים רק בדרך שלי... לילה טוב, ותודה שאתן כאן. ולולי- המון מזל טוב! שזה יהיה ערב מאושר- וזה יהיה, למרות שמניסיון לא זכרתי ממנו הרבה
הי בנות, הייתן חסרות לי בתקופה הארוכה שלא הייתי כאן. נכנסתי מדי פעם והסתכלתי, אבל הייתי נורא עסוקה... במייל האחרון סיפרתי לכן איך היקום חירבן לי על הראש, וקיבלתי מכן פידבקים שהיו מעורבים, מצד אחד סוג שלהסכמה, שזה באמת נראה כאילו זה כך, אבל גם המון עידוד ומסרים של " לא להתיאש". אז ככה: בתקופת המלחמה עבדתי באחד מאירגוני הסיוע שפינו אנשים עם נכויות מהצפון. זה היה ג'וב קשה מאוד ואינטנסיבי ברמות- אבל עמדתי בו בכבוד. למרות חוסר האונים בתפקיד הצלחתי לסייע לעיתים... אז הייתי עסוקה אימים, גם כי עבדתי במקביל בעבודה הקבועה שלי. אנחנו באמת נצטרך לעבור IVF (הפרית מבחנה) וזה צפוי להיות קשה. אבל אני אופטימית, כי זה צעד ממשי לכיוון ילד משלנו. במקום להמשיך ולנסות "על ריק" (פול גז בניוטרל