התגעגעתי (אז באתי).
היי פרפרית... אממממ... כן, גם אני התגעגעתי. ותודה שהזכרת לי למה. רבאק אם צונאמי היה שוטף אותי הייתי נרטב פחות. את ויאגרה וירטואלית, רק מלקרוא אותך נקרע לי הזין, שמישהו יכפות אותי כי אני לא מסוגל יותרררררררררר....... ווקשה.... תירו בי... ואם יש בך מידה של רחמים, פתחי לי את שערייך ואבוא בך. הכניסיני תחת כנפך פרפרית מטריפה, מרטיטה, מרטיבה. אחכה לך הערב בשמונה במקום שלנו. אני מדמםםםםם.... מהרי....
========================================== הודעה מ: פרפרית תעתוע אל: fun maker תאריך: 20/09/2005, שעה: 09:59:41 היי פאן... התגעגעתי, אז באתי. רוצה לעוף אלייך, עליך, ורצוי בקרוב. אני רוצה שתפגוש אותי במקום שלנו, כמו תמיד. תביא איתך אוכל ובקבוק או שניים של מרלו משובח. תשקה אותי וזכור כי במקום בו נכנס היין, יכנס גם הזין. ובמקום בו צדיקים עומדים... אני רוצה למזוג את היין עליך, שתרגיש את שפתיי מלקקות את שפתיך. מגירות טיפות תאווה אדומות לאורך הצואר, ותרשה לי נשיכה גם, אם כבר. הידיים עלייך והאצבעות חורשות בשער החזה. הראש על בטנך סופגת את חומך וגופך מחליק אל בין שפתיי, כנגדי. רוצה להרגיש את ידיך לופתות את גופי, ואני אלקק אותך אל תוך פי. ידי השניה תצמיד אותך אל תוכי, תכניס עוד, תחדור, עמוק אל גרוני. רוצה את כל חומך בתוך פי. מרגישה את הגוף מגיב, מתפתל. נשימתך עוד כבדה, מהירה וסוערת. אתה זועק וקורא לי בשמי, והזין מתקשה עוד יותר בתוך פי. אתה שוב מהדק את ראשי אל מותניך, הנשימה נעתקה מתוכי. כלי זינך הוא מסמר הערב ואני הפטיש, אתן לך בראש. שומעת אותך זועק, מילל. סוחטת אותך, כל טיפה. ושריטה. מסמרת אותי, ולאט, משחרר.... כבר אמרתי לך שהתגעגעתי???
היי פרפרית... אממממ... כן, גם אני התגעגעתי. ותודה שהזכרת לי למה. רבאק אם צונאמי היה שוטף אותי הייתי נרטב פחות. את ויאגרה וירטואלית, רק מלקרוא אותך נקרע לי הזין, שמישהו יכפות אותי כי אני לא מסוגל יותרררררררררר....... ווקשה.... תירו בי... ואם יש בך מידה של רחמים, פתחי לי את שערייך ואבוא בך. הכניסיני תחת כנפך פרפרית מטריפה, מרטיטה, מרטיבה. אחכה לך הערב בשמונה במקום שלנו. אני מדמםםםםם.... מהרי....