התגעגעתי, אז באתי...

Benkok

New member
התגעגעתי, אז באתי...

חסר לכם אידיוט? אז שוב אני בבית, אחרי טיסה מ-ז-ע-ז-ע-ת. בטיפשותי נתתי לאחיותיי שייחיו לשכנע אותי לטוס איתם באל-על. (הן באו לבקר אותי אז חזרנו ביחד הביתה). רבותיי, אין לי איך לסכם את הטיסה הזאת חוץ מבעעעעעעעעעעעעעע. לקחו אוטובוס של "דן", חיברו לו כנפיים ושלחו אותו 7000 ק"מ לבנגקוק. במשך פאקינג 11 וחצי שעות עבר הדייל הראשי כל חצי שעה ושאל אם מישהו רוצה לקנות "דיוטי פרי". זה לא מטוס - זה שקם... אבל מה זה משנה? העיקר שאני בבית (לשישה ימים הקרובים) וזהו. אין כמו בבית. רק המצות החורבנות האלה... בן

aviron

New member
אתה לא לבד, אידיוט !

גם אני פה. רק שאני תקוע. אבל : החלטתי שמוטב מאה חיידקים מכובע-טמבל אחד, כך שנעבור את המצות בשלום ונחזור לתום-יאם-קונג. לצמיתות. ולעולם, לעולם (!!) - אל תיתן לאחיות לשכנע אותך! תאי - טוס תאי ! חג שמח !!

Benkok

New member
אתה שוכח, יקירי

שגם אם אני רוצה לטוס תאי, עדיין אני אתקע במטוס של אל-על. (מנפלאות ה"קוד-שרינג"). מתי אתה חוזר? מתי נראה אותך בעיר?? תגיד, אתה מכיר חברה שנקראת תוריסמו-תאי? העיקר שהצלחתי לברוח מהסונגקראן... בשבת בערב קפצתי לזולה לראות ת'דרבי והייתי צריך להסתנן מאחורה דרך הדואר כדי להימלט מהסתומים האלה עם המים. בן

ליילה

New member
הלו, להסביר לנו גם..

מה לעשות, לא הייתי במזרח , לא מכירה את הקודים שלכם... אה, קודם כל, באמת ברוכים הבאים, כיף לראות אתכם שוב כאן, אבל מה זה סונגקראן?? ולמה צריך לחמוק מזה? ואיזה מים???

Benkok

New member
אז ככה,

הסונגקראן הוא ראש השנה הבודהיסטית. חלק ממנהגי החג כוללים השפרצת מים בכמויות שיציפו את הכינרת. במהלך סוף השבוע של הסונגקראן יוצאים כל (ואני מדגיש-כל) התאילנדים לרחובות , מי ברגל ומי ברכב (15-20 חבר'ה בטנדר - עמוסים בחביות, דליים, אקדחים ורובי מים משוכללים) ומשפריצים מים זה על זה ועל עצמםף שותים כמויות של אלכוהול ומורחים זה על זה עיסה לבנה ומגעילה של טלק/פודרה/קמח מעורבב עם מים. אני לא חושב שאני צריך להסביר למה צריך לחמוק מזה... שנה טובה, בן

aviron

New member
בטח שמכיר

החברה עצמה הינה אחת מחברות התיירות הגדולות בתאילנד. המשרדים ב"סי איוטיאה" , סוי 6. יש דסק ישראלי ועובד בו אלון מילר. אם צריך פרטים נוספים (מס' טלפוון של אלון, פרטים, המלצה לאלון ועוד...) - תקבל. וחוצ'מזה: שנה הבאה נסה את הסונקרן בצ'.מאי! חוויה!! ואפרופו הדרבי: מכבי חיפה - האימפרייה הירוקה - תהיה אלופה גם השנה!!! וזה בדוק !!!

Benkok

New member
ניפגש בגמר גביע הטוטו

ובקשר לטוריסמו-תאי, אחיות שלי עשו איתם בוקינג לסנצ'ורי פארק מהארץ. טיפל בהן בחור בשם שוקי והוא היה ממש בסדר. זהו. סיפרתי לך כבר שעברתי לגור ב"סי איוטיה" סוי 10. (כן כן הסוי שמול צ'אופאיה 1 Jone. אתה יודע, אם במקרה נגמר החלב...או הסוכר... בן

Benkok

New member
אין לי בעיה לשלוח לך מקרא...

אם את תשלחי לי את פירושי הקודים בכל השירשורים על "אמריקאן איידולס" וכל המילים המוזרות האחרות שמעסיקות אנשים שחיים רק באמריקה... נהפוך את זה למן חילופי מידע ארה"ב-תאילנד. חג שמייח וכשר

תראו תראו מי שבו אלינו...

ושבו אחים... איזה כיף לראות את שניכם כאן. מקווה שהביקור בבית יפצה על נפלאות הטיסה. אני רק חושבת על לטוס ארצה עם התינוק בספטמבר (שזה הביקור המתוכנן הבא שלי) ונהיה לי רע מעצם המחשבה על 12 שעות בגרוטאה מעופפת. למה לא יכלו לעשות את ישראל יותר קרובה?? רציתי רק לאחל לכם חג שמח מאוד, אני בטוחה שעל אף המצות (תמיד יש את ההוא שליד אבולעפיה...) תעשו חיים עם המשפחות.

Benkok

New member
יש כבר תינוק????

אני כנראה ממש לא מעודכן. בהזדמנות זו אני רוצה לאחל לכולם חג שמייח וכשר. אל תאכלו הרבה מצות (זה עושה נאדים עם אבק...) ובעיקר, וזה לאלה שנשארו רחוק, תרימו טלפון הביתה. זה עושה את אמא כל כך מאושרת. בהתחלה חשבתי שזה ממש אידיוטי לשלם 600$ בשביל שישה ימים בבית אבל המבט של אמא שלי היום בנתב"ג היה שווה הרבה הרבה יותר מ600 דולר. תחשבו על זה. בן

תינוק עדיין אין...

הוא מסרב לצאת. אבל בתקווה שעד אמצע שבוע הבא מקסימום, יהיה
חג שמח ונהדר!

זה שאבולעפיה סגור אני יודעת

אבל כל החיים שלי בארץ גם ידעתי (ובדקתי כל שנה מחדש) שההוא שלידו כן פתוח דווקא ועושה את המליונים שלו רק בפסח!! ממתי גם הוא סגור??? איזו אבידה קשה!! אפילו שאף אחד לעולם לא ידע איך קוראים לו ("ההוא שליד אבולעפיה") - התורים שהשתרכו שם כל פסח היו אדירים וודאי הצדיקו את קיומו בשאר השנה. אז מה נהיה??

ארנבסקי

New member
זוית הראייה וטבע האדם

עדי, מדהים לשמוע איך את מסתכלת על הביקורים פה בארץ. האם גם אני עוד כמה חדשים אסתכל על זה כמוך ? יש לי משפחה פה, ואני עובר לבד לארה"ב, ומאחר ואנחנו קשורים היטב פה, אז בטח יהיו ביקורים פה ושם. את בעצם אומרת שהביקורים הופכים למטלה ? או שהנסיעה היא כזה עונש שמגמד את כל הביקור ? למעשה גם הפן הכספי די קובע, להוציא מאות דולרים על כל כרטיס טיסה ... מה עושים בשביל להישאר שפויים בכל מערכת המשפחה המרוחקת הזאת ? פיטפטתי ופיטפטתי על כלום, אבל היה לי מוזר לשמוע אותך כותבת את הדברים ככה. חג שמייח :) דור

תותי-בת

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אלעל באמת מחורבנים!!! ../images/Emo9.gif ובאמת העיקר שאתה בבית לשישה ימים הקרובים - לי יש עוד תשעה, יש מצב לראות את הפרצוף שלך או שאתה יותר מדיי עסוק ב"ביקורים"?... ../images/Emo6.gif שמור על עצמך, ליאת.

ליאתA2

New member
רק קונטיננטל! (ל"דיירי" ארה"ב)

טסתי איתם לארץ לפני חודש וחזרתי לפני 3 שבועות. זו היתה הפעם הראשונה שלי איתם והיה מ-ע-ו-ל-ה. נוח, מערכת בידור טובה והשירות הכי טוב ואדיב שקיבלתי אי פעם. טסתי רק פעם אחת בחיים שלי באל-על (לפני שנתיים: ת"א-בומביי ובחזרה לוס אנג'לס-ת"א) היה גם יקר וגם שרות רע. הדייל הראשי היה גס רוח באופן בוטה והכסאות לא נוחים, שאר הצוות סתם נראה בדיכאון. הביטחון בקונטיננטל (בניוארק) בוצע ע"י סלקטורים ישראלים. אז עם כל הכבוד לחברת התעופה הלאומית שלנו - עם מחירים כמו שלהם (וגם עם מחירים נמוכים בהרבה) אני מצפה למינימום מסויים ברמת השרות. חיוך אחד ב-13 שעות בוודאי לא יזיק לדיילים/ות ואולי אף יועיל.

רק לא קונטיננטל!!

הטיסה איתם היתה נוראית ואין מה לדבר על תקלות ועיכובים. אנחנו טסים רק איר-קנדה.

למעלה