מיכאלה8893
New member
התגעגעתי אז באתי
הרבה זמן לא נכנסתי לפורום כי אני עובדת לאחרונה בקרים והולכת לישון מוקדם והמחשב הוא משפחתי אז אני צריכה להיות לבד כדי להיכנס לפורום .
מה שלום כולם ?
התגעגעתי ואשמח לשמוע עידכונים מכל אלה שעתידה להתחיל להם שנה חדשה או שכבר התחילה ..
האמת שלאחרונה היו לי לילות עם חלומות - אני לא אקרא לזה רטובים כי בחלום לא הייתה פעילות כלשהי אלא חלומות שאני מתחילה עם מישהי או על בנות שהיה לי קראש לא ממומש עליהן ..
אני מרגישה צורך ממש עז לזוגיות כבר אבל באמת שאני לא יודעת איך זה יקרה.
כולם אומרים לי שזה יקרה ויגיע בזמן ושפשוט כדאי שאני אצא לברים וכאלה.
הבעיה היא שאני לא מהאנשים שזורמים בברים עם אחרים,כי אני לא אוהבת,אני לא מרגישה בטוחה שמישהי שאני לא מכירה תיגע בי ועוד יותר עם גברים שאני לא מכירה .
אני מרגישה שאני מתחילה להתחרפן כבר,לכולם סביבי יש אהבה ואני באמת מרגישה שאני זקוקה לזה.
האהבה של החברים והמשפחה שלי כבר לא מספיקה לי,אני זקוקה למשהו אחר.
עצות ?
הרבה זמן לא נכנסתי לפורום כי אני עובדת לאחרונה בקרים והולכת לישון מוקדם והמחשב הוא משפחתי אז אני צריכה להיות לבד כדי להיכנס לפורום .
מה שלום כולם ?
האמת שלאחרונה היו לי לילות עם חלומות - אני לא אקרא לזה רטובים כי בחלום לא הייתה פעילות כלשהי אלא חלומות שאני מתחילה עם מישהי או על בנות שהיה לי קראש לא ממומש עליהן ..
אני מרגישה צורך ממש עז לזוגיות כבר אבל באמת שאני לא יודעת איך זה יקרה.
כולם אומרים לי שזה יקרה ויגיע בזמן ושפשוט כדאי שאני אצא לברים וכאלה.
הבעיה היא שאני לא מהאנשים שזורמים בברים עם אחרים,כי אני לא אוהבת,אני לא מרגישה בטוחה שמישהי שאני לא מכירה תיגע בי ועוד יותר עם גברים שאני לא מכירה .
אני מרגישה שאני מתחילה להתחרפן כבר,לכולם סביבי יש אהבה ואני באמת מרגישה שאני זקוקה לזה.
האהבה של החברים והמשפחה שלי כבר לא מספיקה לי,אני זקוקה למשהו אחר.
עצות ?