התגעגעתי אז באתי

התגעגעתי אז באתי

הרבה זמן לא נכנסתי לפורום כי אני עובדת לאחרונה בקרים והולכת לישון מוקדם והמחשב הוא משפחתי אז אני צריכה להיות לבד כדי להיכנס לפורום .
מה שלום כולם ?
התגעגעתי ואשמח לשמוע עידכונים מכל אלה שעתידה להתחיל להם שנה חדשה או שכבר התחילה ..
האמת שלאחרונה היו לי לילות עם חלומות - אני לא אקרא לזה רטובים כי בחלום לא הייתה פעילות כלשהי אלא חלומות שאני מתחילה עם מישהי או על בנות שהיה לי קראש לא ממומש עליהן ..
אני מרגישה צורך ממש עז לזוגיות כבר אבל באמת שאני לא יודעת איך זה יקרה.
כולם אומרים לי שזה יקרה ויגיע בזמן ושפשוט כדאי שאני אצא לברים וכאלה.
הבעיה היא שאני לא מהאנשים שזורמים בברים עם אחרים,כי אני לא אוהבת,אני לא מרגישה בטוחה שמישהי שאני לא מכירה תיגע בי ועוד יותר עם גברים שאני לא מכירה .
אני מרגישה שאני מתחילה להתחרפן כבר,לכולם סביבי יש אהבה ואני באמת מרגישה שאני זקוקה לזה.
האהבה של החברים והמשפחה שלי כבר לא מספיקה לי,אני זקוקה למשהו אחר.
עצות ?

Apikachu L

New member
ברוכה השווה

אני לאחרונה גם לא הכי פעילה כאן, לא ממש ברור לי למה. עייפות בעיקר, עייפות של טרם סמסטר. בקרוב אני מתחילה תואר שני, אז מנסה לאגור כוחות בלי הצלחה.

אפשרי להרשם לקבוצות פייסבוק של הכרויות או לפתוח כרטיס בokcupid, או לפתוח ולפרסם הודעה בשרשור הכרויות כאן...חוץ מזה, אין לי הרבה עצות על איך להתחיל משהו עם אף אחד/ת...אני בעצמי תוהה איך זה בכלל עובד, ולא מבינה איך בכלל הגעתי למצב שאני בזוגיות...

בהצלחה בשנת לימודים !

נראה לי שאני פשוט צריכה לשחרר קצת ולא לחשוב על זה..
תודה :)

lily kane

New member
שלום

היי יש חיים מחוץ לבר
אפשר להכיר דרך חברים
בימי הולדת מסיבות
מפגשי גאוה
סתם ברחוב
במחשב
ברור שזה יכול לקרות
פשוט מקווה שזה יהיה זוגיות טובה :)

trans25ftom

New member
היי

היי דניאלה ... אני חושב כל מה שעובר עלי טבעי לגמרי... בכל זאת אשמח להכיר קצת יותר ... אני טרנסג'נדר ftom מתגורר במרכז [email protected] כידיד תומך אני אשמח מאוד .

למעלה