התגעגעתי אז באתי...

• פותח הנושא Gefen
  • פורסם בתאריך

MARMELAD

New member
בנות!!! תנוחו!!!!

גיברת גפן: תעשי חיים בירושלים (ותעשי טובה אל תתקרבי לקבוצות גדולות של אנשים ובכלל לא למקומות שיש הם אנשים, את יודעת מה, שבי במלון תראי כבלים, יש בארץ ערוצים סופהדרך). לגבי המסנג´ר אני מודיע חגיגית שבשעות שאת מול המחשב אני עוד עובד. אני רק מגיע הביתה בתשע בערב ואני בד"כ מתחבר אחרי שתיים בלילה כאן - מה שיוצא איזה עשר בבוקר שמה בארץ הקודש. גיברת ג´ודי: אני ממש שמח ומתרגש לשמוע שדברים הולכים עבורך! לא ייאמן איך הזמן טס והנה כבר סיומים וסרטים ועניינים... תיסלם עליך כפרה
גיברת מקסימו´שית:תעשי כבר מסנג´ר יא חתיכת $&^%$&^% ו ^%)&^%* וגם *&^%*& ואפילו *&%*^^ (ואומרים שבלילות ירח מלא גם ^*& &*% ו ^*&^ ^&*)^%*)&^) !!!!! אני לא מאמין שאחרי שאנחנו לא הספקנו להיפגש בארץ וגפן צחקה עליי במשך חודשים אז עכשיו גם אתן לא נפגשות???? אתן כאלה פארשיות!!!!! ויגברת תופס עוגב היקרה:מלך אתה, פשוט מלך העולם! כל פעם שאני מציץ בפורום אני פשוט שמח לראות שאתה שומר על הגחלת. תמשיך עם עבודת הקודש כפרה... ד"א מחשבה שנפלה עליי ככה בשבוע האחרון. שילמתי שכר דירה, קיבלתי דו"ח על מהירות (51 במקום 35). יש לי אוטו. יש לי כלבים. יש לי עבודה. זהו, אני ישראלי בחו"ל, הא? פתאום נפל עלי בבום כשאני נוסע בכביש המהיר של סן אנטוניו לכיוון המועדון הקבוע לפגוש כמה חבר´ה שאני מכיר, שוואלה, הנה אני אשכרה גר כאן. אני, כאילו, התל אביבי עאלק שהייתי, פתאום חי באמריקה, מדבר אנגלית, מתגעגע לקוטג´ ולקפולסקי ולערוץ 3. איך זה קרה?

תותי-בת

New member
גגגגגגגגפפפנונננה ../images/Emo24.gif תמשיכי לא לעלות לאוטובוסים ולהתרחק ממקומות סואנים במיוחד! אנחנו צריכים אותך! ../images/Emo23.gif ואכן ההרגשה כמו ברולטה רוסית......... שמרי על עצמך, על הילדים והבעל! ואממ תסתכלי קצת למטה בדף איפה שהאיחולי יומולדת ../images/Emo8.gif יש לך שם תגובה... נשיקות, חיבוקים, אור ואהבה, ליאתה.

nirnir1

New member
ג-פ-ן ../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif../images/Emo135.gif../images/Emo181.gif|ח

את עדיין בארץ הקוידש ! וגם שאת פה , אנחנו לא נפגשים ברשת, אני עכשיו כאן בזמן שנוח לכל האמריקאים, במיוחד לאלה מארץ עוץ, שעכשיו אצלם חצות. כמה כיף לקרוא את החוויות שלך שאני לא הקוטר היחיד, וכן אם כולם היו בעלי מקצועות ספציפים ומבוקשים, או לחילופין ארצות המערב היו פותחות את דלתן, אחוז ניכר מבני השלושים +- היו יורדים מכאן במהירות הבזק ! ותיזהרי שם בחוץ ! איזה מלון למען השם במיזרח העיר ??????? מחזיק אצבעות שכל הבירוקרטיה תסתיים במהרה בימינו , אמן !

Gefen

New member
אין חדש תחת השמש הא..

הנה כוכב חדש בפינת העציץ ולא אוסיף עוד המבין יבין. מרמלדון... אני שמחה לשמוע על העבודה החדשה, על החייים החדשים, ולגלות צלצול של אושר בדבריך.... אני זוכרת כאילו זה היה אתמול, שאמרתי לך יאללה בוא גם אתה לאמריקה ואתה צחקת בביטול. אמרת לאאא מה רע לי פה כפרה אני את הארץ לא עוזב. עכשיו אתה שואל איך זה קרה. אין לי שמץ אני רק יודעת שאם טוב לך זה היה שווה ושאסור אסור לפחד לשנות דברים,החיים קצרים כדאי שנחיה אותם מאושרים (אוחחח איזה נאום פלספני יצא לי..) מקסימוששש.. מחכה כבר לפגוש אותך. שרייני את שלישי בערב ויהיה גדולל..נעשה לג´ודיי שמייח ישיבה..אתה עוד פה? אני נמצאת כמה דקות ממך, אז אם אתה יוצא לפעמים ממאה השערים תגיע לאינטרנט שליד קפה הילל נראה תצליח לזהות אותי (זה לא יהיה ממש קשה עם החוטיני) נירוששש... החיפושית שלך עוד מעט תהיה אוסטרלית.. רואה עולם יותר ממך החיפושית הזאת.. תופס עוגב יקר....איזו שאלה בטח שהתגעגעתי. ובכל זאת, אם לאמר רק את האמת, אז פסק הזמן שלקחתי מהאנטרנט עשה לי רק טוב. ממש כמו כל דבר אחר בחיים- צריך לפעמים להתרחק כדי לקבל פרספקטיבה נכונה. אני מודה שהיו לי כמה קריזים בדרך כמו כל וובכוהולית מצויה, אבל עכשיו אני יכולה בשלב שלם לאמר לכם שזה מאחוריי. לפחות לתקופה זו של חיי. מצד שני, עדיין תראו אותי. באה לאנטרנט קפה כדי לנקות קצת את הראש. ומילא אם היה פה קפה אבל אין איזה ביאוס. טוב מה אני מקטרת. ירושלים, אחרי הכל, נפלאה. ממש בימים אלה מתתקים פסטיבל הבובות במתחם גן הפעמון - הצגות רבות ומגוונות לילדים.. כמה השקעה ומאמץ השקיעו פה וכמה עצוב למצוא את ההצגות כמעט ריקות מילדים. הבוקר הגעתי עם הילדים להצגה של עשר וחצי בבוקר . טיפה הקדמתי והמאבטחים עדדין לא התמקמו בכניסות, הם התאספו לתדרוך או משהו בדומה לזה, בזמן שכל הכניסות היו עדיין פתוחות והורים עם ילדים כבר התחילו להגיע. אז נגשתי לשוטר ושאלתי מה החוכמה הוא אמר לי את צודקת טוב מה כבר יכול היה לאמר... הקיצר מה אני רוצה לאמר פה-אני מבינה את ההורים שמפחדים להגיע וגם עצובה לראות את ההצגות הנפלאות האלה די ריקות מילדים. ושוב נגמר לי הזמן ושוב ד"ש לכולם. עוד יום עבר לו בירושלים. הפעם תודה לאל בלי פיגועים. גפן

רגע רגע רגע

את מנסה להגיד שנגמלת? שתפקדי את מקומותינו פחות? לא מסכימים! תיכף נארגן הפגנות ענק מול שגרירות אוסטרליה (ואם נצטרך בהמשךאז מול שגרירות ישראל באוסטרליה) למען החזרת חיבור האינפוזיה של גפן לפורום! תזהרי לך! (בתור התחלה בירושלים)

nirnir1

New member
מה עם איזו תמונה של ה- ../images/Emo15.gif

כבר איזה שנה אנו מדברים על ה-
ועדיין לא ראיתי אותה ! במצלמה הדיגיטלית זה הרי בצ´יק !!! טוב אני אחכה עד שתתמקמו באוסטרליה, אבל אני לא שוכח. גם אני ממריא לראות עולם בעוד 3 שבועות, לעיר הרוחות כמובן, ובדרך עצירה ל- CUP OF TEA עם קווין אליזבת´

nirnir1

New member
פתחנו בקבוק, וחיכינו שאדי האלכהל יג

יגיעו עד קצות העולם, וכולם יתקבצו, וזה עובד !

גפן!!!!!!!!!!!!!!!

מנה שלומך? אז את כאן בירושלים לידי? מלון במזרח העיר? תרשי לי לנחש שאתם במלון עץ הזית או "נובהוטל".. נכון? יום טוב, הישיבה:)))

judyr

New member
גפנונההההההה

תתקשרי אלי דחוףףףףףףףףףףף לפלאפון

למעלה