בנות!!! תנוחו!!!!
גיברת גפן: תעשי חיים בירושלים (ותעשי טובה אל תתקרבי לקבוצות גדולות של אנשים ובכלל לא למקומות שיש הם אנשים, את יודעת מה, שבי במלון תראי כבלים, יש בארץ ערוצים סופהדרך). לגבי המסנג´ר אני מודיע חגיגית שבשעות שאת מול המחשב אני עוד עובד. אני רק מגיע הביתה בתשע בערב ואני בד"כ מתחבר אחרי שתיים בלילה כאן - מה שיוצא איזה עשר בבוקר שמה בארץ הקודש. גיברת ג´ודי: אני ממש שמח ומתרגש לשמוע שדברים הולכים עבורך! לא ייאמן איך הזמן טס והנה כבר סיומים וסרטים ועניינים... תיסלם עליך כפרה
גיברת מקסימו´שית:תעשי כבר מסנג´ר יא חתיכת $&^%$&^% ו ^%)&^%* וגם *&^%*& ואפילו *&%*^^ (ואומרים שבלילות ירח מלא גם ^*& &*% ו ^*&^ ^&*)^%*)&^) !!!!! אני לא מאמין שאחרי שאנחנו לא הספקנו להיפגש בארץ וגפן צחקה עליי במשך חודשים אז עכשיו גם אתן לא נפגשות???? אתן כאלה פארשיות!!!!! ויגברת תופס עוגב היקרה:מלך אתה, פשוט מלך העולם! כל פעם שאני מציץ בפורום אני פשוט שמח לראות שאתה שומר על הגחלת. תמשיך עם עבודת הקודש כפרה... ד"א מחשבה שנפלה עליי ככה בשבוע האחרון. שילמתי שכר דירה, קיבלתי דו"ח על מהירות (51 במקום 35). יש לי אוטו. יש לי כלבים. יש לי עבודה. זהו, אני ישראלי בחו"ל, הא? פתאום נפל עלי בבום כשאני נוסע בכביש המהיר של סן אנטוניו לכיוון המועדון הקבוע לפגוש כמה חבר´ה שאני מכיר, שוואלה, הנה אני אשכרה גר כאן. אני, כאילו, התל אביבי עאלק שהייתי, פתאום חי באמריקה, מדבר אנגלית, מתגעגע לקוטג´ ולקפולסקי ולערוץ 3. איך זה קרה?
גיברת גפן: תעשי חיים בירושלים (ותעשי טובה אל תתקרבי לקבוצות גדולות של אנשים ובכלל לא למקומות שיש הם אנשים, את יודעת מה, שבי במלון תראי כבלים, יש בארץ ערוצים סופהדרך). לגבי המסנג´ר אני מודיע חגיגית שבשעות שאת מול המחשב אני עוד עובד. אני רק מגיע הביתה בתשע בערב ואני בד"כ מתחבר אחרי שתיים בלילה כאן - מה שיוצא איזה עשר בבוקר שמה בארץ הקודש. גיברת ג´ודי: אני ממש שמח ומתרגש לשמוע שדברים הולכים עבורך! לא ייאמן איך הזמן טס והנה כבר סיומים וסרטים ועניינים... תיסלם עליך כפרה