התגעגעתי, אז באתי

• פותח הנושא WiKi
  • פורסם בתאריך

שמחה37

New member
תאמיני או לא

אבל דמעות יורדות לי מהעיניים (מכירה אותי ואת ההתרגשות שלי) שמחה שחזרת אוהבת אותך יקירה וברוך שובך הביתה
שמחה

יוווווו! ברוכה השבה!../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif

הלוואי והייתי ספורטאית מצטיינת כמוך, אני פשוט פדלאה

WiKi

New member
המממ....

לפי הבלוג שלך את מחיפה, אז קצת קשה לי לגרור אותך לעשות איתי ספורט ממרחק שכזה. אני יכולה לנסות להציע הצעות, להתקשר לצעוק עלייך, לדרבן בסמסים... מה שאת חושבת שיעזור, את מכירה את עצמך הכי טוב. אם יש דרך כלשהי שבה אוכל להשפיע על ההתפדלאות, אני יותר מאשמח

תודה וויקי, אני אכן מאזור חיפה../images/Emo13.gif

באמת קשה לגרור אותי, אבל החלטתי בשעות האחרונות שאני חייייייייייייבת להתחיל ספורט - אז הוחלט ביני לבין עצמי להתחיל להרים משקוליות של 1 ק"ג לכל יד, נתחיל בקטנה. מחר מתחילה! אחי הקטן לימד אותי כמה תרגילים ומקווה שאצליח. חוצמזה, בימים הקרובים גם אתחיל הליכות בשכונה. מזג האוויר ממש דוחה, אז נחכה קמעה. הגיע הזמן! וגם לא רוצה את כל המדלדלים האלו, זה מעצבנ'תי וזה לא הכי נעים. מבטיחה לפנות אלייך במקרה של שפל במוטיבציה, ובינתיים סובלת בשקט עם הברכיים הכואבות (תוצאה של התעלפותX2 + נפילות עליהן בבית) - אוזרת כוח להמשך. תודה! נ.ב. - אם אמצא עבודה בקרוב, יהיה לי הרבה יותר קל - מפני שאוכל להירשם סופסוף לחדר כושר. מחכה ומצפה לזה בכיליון עיניים...

שבות1

New member
התגעגעתי,

מקווה שמעכשיו יהיה לך הרבה סיבות טובות להרבה דברים,בהצלחה

WiKi

New member
אוי, אם הייתי יודעת הייתי חוזרת מוקדם יותר../images/Emo7.gif

תודה לכולם על התגובות החמות, התרגשתי
אני אספר שאני בתקופה קצת לחוצה בעבודה ואני מנסה לא להגיע לאובר דוז עם הפורום כמו שקרה בפעם שעברה, אז אמנע מלהגיב לכל אחד ואחת. בכל מקרה עם רובכם אני מתמסררת בשוטף... תודה שוב, עכשיו בא לי מפגש כדי שנתחבק

חמ סה

New member
מפגש חיבוקים עליי ../images/Emo6.gif

וןאת זה (שלא כבו ספורט) - את יודעת שאין לי בעיה לארגן
. בי קרפול.

WiKi

New member
חחח, תני לי יומיים ואני מארגנת מפגש

לא מאיימים על שמנה עם בורקס
ברגע שיתחיל להתחמם בערבים, מקום פתוח. אפשר מבחינתי להתחיל להריץ מעכשיו לעוד חודש, כדי שלאף אחד לא יהיה תירוץ שהיומן מלא.

LATIN GIRL77

New member
שמחה שהגעגועים החזירו או../images/Emo24.gif

חסרת פה בסביבה ויקו'ש
, כן כן - אני במתקפת חיבוקים, וירטואלים אמרנו מותרים נכון?? תמיד אמרתי שאת מודל חיקוי בשבילי, מתבוננת בתמונה וזה רק מחזק!!! את נראית מדהים! וגם אמרתי לך את זה בפעם האחרונה שנפגשנו. התגעגעתי

טלטול116

New member
שמחה ששבת אלינו

רק עכשיו רואה הודעה זו, מאד שמחה ששבת אלינו, קבלי חיבוק גדול ודירבאלאק להיעלם שוב. שיהיה בהצלחה

למעלה