התגעגעתי, אז באתי

harduf9

New member
התגעגעתי, אז באתי

שלום לכל מי שמכיר ושלום גם למי שלא, פתאום, נתקפתי גל של געגועים לפורום, אזבאתי לראות מה שלומכם. תגידו יש מפגש פורום בקרוב? אוהב אתכם גיא הרדוף

haniela17

New member
שלום שלום

ההמשך של השיר קצת לא מתאים פה אז אני אוותר :) אני מהקוראים השקטים

0 אור 0

New member
אז תספר מה קורה

שנים לא ראינו אותך ולא שמענו ממך, ואתה מוזמן לארגן מפגש ואנחנו נשמח לבוא או לארח - אפשר גם כמו במפגש הקודם לשתף את הפורומים השכנים (רביד גם כן מאד רוצה מפגש)

harduf9

New member
מה קורה, המון...

אשתי בהריון, בן שלישי. הלידה אמורה להיות בסוף ספטמבר. אני נכנסתי לעולם השיווק באינטרנט, בהתחלה מתוך צורך, אח"כ כשגיליתי שאני טוב בזה ונהנה מאוד, החלטתי להמשיך ולהתמקצע. כרגע מקדיש את רוב זמני לזה. בימים אלו ממש, אני עובד על קורס מוקלט (וידאו ביוטיוב ובאתר שלי) שמלמד צעד צעד מתוך המחשב שלי איך עושים את זה בקלות ובזול, הקורס עצמו הוא חינמי לכל אורכו ופתוח לכל דורש. אני עדיין מטפל גם בבית וגם בקופת חולים, אם כי פחות, בשני המקומות, מתעתד ללמד רפלקסולוגיה ואירידיולוגיה באחת המכללות. מתקרב ל 40 בצעדי ענק, וזהו. נדמה לי שמספיק. אשמח אם תציצו באתר שלי. בריאות שלמה גיא הרדוף

0 אור 0

New member
איזה יופי

טוב לשמוע שהולך לך כל כך טוב בכל התחומים, אני אציץ באתר בהמשך, בטוח שיש לי מה ללמוד בנושא שיווק .. ושכחתי לשאול: מה קורה עם מזכרת בתיה?

harduf9

New member
תודה,

לא הייתי חושב שאתה ציני או לא רציני. אני יודע שאתה אדם רציני שאומר את מה שהוא חושב, כל וויכוח ואי הסכמה שהיו או ישנם ביננו הם רק בצד המקצועי ולא יותר. גיא

רביד פשוט רוצה

כי אני חושבת שזה רק יכול לתרום לכולנו, וגם סתם בשביל הכייף. באמת מזמן לא נפגשנו.... אולי אתה לוקח על עצמך "להרים" מפגש כזה?

harduf9

New member
כרגע אני אסתפק בלזרוק את האבן למים ולראות מה

הגלים יגרמו. אני עסוק מעל הראש, לפחות בשבועיים הקרובים. ואני יכול להבטיח שאם אני אארגן מפגש הוא לא יהיה בקרוב. אבל אשמח לבוא למפגש כזה. להתראות גיא הרדוף

טאוֹ

New member
עכשיו באים?! ../images/Emo46.gif

טוב לראותך, יקירי. אתה כבר גר במזכרת בתיה? ולגבי מפגש פורום, זה רעיון טוב

harduf9

New member
עדיף מאוחר מאשר אף פעם

טוב לראות גם אותך. ירדנו לעת עתה ממזכרת בתיה, אבל לא שכחנו. אני מקווה שמישהו ירים את כפפת המפגש. אגב, מה שלום מיכל, עדיין בצרפת? להתראות גיא

mic26

New member
אכן../images/Emo105.gif

מבקרת כאן לפעמים... טוב לשמוע ממך. נשמע שההתקדמות בכיוונים חיוביים וטבעיים. שיהיה במזל טוב!

mic26

New member
מטפלת

ומלמדת שיאצו בצרפת, לומדת דברים חדשים ומעמיקה... מנסה לפתח בעצמי יותר קבלה ורכות

למעלה