התגעגעתי אז באתי

yaeli20

New member
התגעגעתי אז באתי

יוווו התגעגעתי... האמת אף פעם לא ממש עזבתי למרות שנעלמתי תמיד חזרתי לקרוא מה קורה... הייתי קצת בלחץ לאחרונה... כמו שחלקכם יודעים אני עורכת סרטים והיה לי שיטפון קל שעוד לא נגמר אבל יגמר מתישהו ביום העצמאות. חוץ מזה כידוע שוב לחלקכם כתבתי תסריט וסוף סוף השבוע סיימתי אותו! יצא 108 עמודים בדיוק המקסימום לפני שזה הופך למיני סדרה
מזל! שבוע הבא אני אמורה ליצור קשר עם מפיק ולהיפגש איתו בתקווה שהוא יאהב את מה שכתבתי וירצה להוציא את זה לסרט (להחזיק אצבעות). אגב גיפטוש חשבתי עליך המון לאחרונה כי קראתי ספר שנקרא "קרוב להפליא ורועש להחריד" מאת: ג'ונתן ספרן פויר ממולץ מאוד! לא ספר קל בתוכן (בכיתי מליון פעם תוך כדי קריאה) אבל מרתק! אחד הספרים הכי טובים שקראתי. מצורף קישור על הספר: http://www.text.org.il/index.php?book=07020315 אגב2 למי שיקרא את הספר העמודים השחורים וכל הסימונים המוזרים במהלך הספר זה חלק ממנו... אל תעשו כמוני פאדיחות ותתקשרו לסטימצקי
יעלי

funky n

New member
יווווו שניייםםםםם

זוכרת אותי?
כמעט חשבתי ששכחת אותנו. ב!
ה!
צ!
ל!
ח!
ה עם הסרט!

eshkolit32

New member
../images/Emo140.gifאהלןןןןןן!

שמחתי מאד לקרוא שסיימת לכתוב את התסריט, כל הכבוד!!
שיהיה המון המון בהצלחה בפגישה עם המפיק !
אגב שמעתי גם אני מילים טובות על הספר...

A GIFT OF LOVE

New member
איזה כיף לראות אותך../images/Emo70.gif

המון בהצלחה עם התסריט. מחזיקים לך כאן אצבעות!
בקשר לספר, בדיוק קיבלתי דמי פורים [למרות שחשבתי שאני לא יקבל כי סבא שלי לא בין החיים], רק שקבלתי החלטה לחסוך אותם... בהזדמנות הראשונה אני יקנה את הספר. הוא נראה מעניין!
נ.ב תודה שהצבעת לי.

למעלה