התגעגעתי אז באתי
יוווו התגעגעתי... האמת אף פעם לא ממש עזבתי למרות שנעלמתי תמיד חזרתי לקרוא מה קורה... הייתי קצת בלחץ לאחרונה... כמו שחלקכם יודעים אני עורכת סרטים והיה לי שיטפון קל שעוד לא נגמר אבל יגמר מתישהו ביום העצמאות. חוץ מזה כידוע שוב לחלקכם כתבתי תסריט וסוף סוף השבוע סיימתי אותו! יצא 108 עמודים בדיוק המקסימום לפני שזה הופך למיני סדרה
מזל! שבוע הבא אני אמורה ליצור קשר עם מפיק ולהיפגש איתו בתקווה שהוא יאהב את מה שכתבתי וירצה להוציא את זה לסרט (להחזיק אצבעות). אגב גיפטוש חשבתי עליך המון לאחרונה כי קראתי ספר שנקרא "קרוב להפליא ורועש להחריד" מאת: ג'ונתן ספרן פויר ממולץ מאוד! לא ספר קל בתוכן (בכיתי מליון פעם תוך כדי קריאה) אבל מרתק! אחד הספרים הכי טובים שקראתי. מצורף קישור על הספר: http://www.text.org.il/index.php?book=07020315 אגב2 למי שיקרא את הספר העמודים השחורים וכל הסימונים המוזרים במהלך הספר זה חלק ממנו... אל תעשו כמוני פאדיחות ותתקשרו לסטימצקי
יעלי
יוווו התגעגעתי... האמת אף פעם לא ממש עזבתי למרות שנעלמתי תמיד חזרתי לקרוא מה קורה... הייתי קצת בלחץ לאחרונה... כמו שחלקכם יודעים אני עורכת סרטים והיה לי שיטפון קל שעוד לא נגמר אבל יגמר מתישהו ביום העצמאות. חוץ מזה כידוע שוב לחלקכם כתבתי תסריט וסוף סוף השבוע סיימתי אותו! יצא 108 עמודים בדיוק המקסימום לפני שזה הופך למיני סדרה