-התגעגעתי אז באתי-

נירושית

New member
-התגעגעתי אז באתי-

אעה! חזרתי מהולנד! אין לי אפילו מילים להתחיל לתאר כמה מדהים היה! הטיסה לאמסטרדם הייתה ממש אחלה, לקחתי כדור אז לא כאב האוזניים! וקניתי בדיוטי אמפי מדהים ויפה ושיעשה אותי כאן ועכשיו של סאנה!!! בשלושה ימים הראש'ונים היינו באמסטרדם עשינו כ"כ הרבה! התעלות!הגשרים!הירוק!האופניים!הילדים!המים!האנשים!המוזאונים!
ארוחת ערב ביוםפ הראשון אכלנו במסעדה כזאת מאגניבה! ובעיקר הסתובבנו באזור של המלון הקטן והביתי והמקסים] בשני הימים שאחר כך אכלנו אצל חברה טובה של המשפחה ג'סיקה, פגשתי את בעלה ושני הילדים [טוביאס ואחותו נטשה! שהתאהבה בי ברמות מטורפות (זיו, אתה לא לבד
) וראינו כ"כ הרבה! היינו7 במוזאון ואן-גוך, בית אנה פרנק המוזאון לתולדות יהודי אמסטרדם, הסתובבנו עשינו שיט בתעלות עם סירה, היה כ"כ מדהים! -ו...איך אפשר לשכוח, היו שם כ"כ הרבה בנים מדהימים
אבל נו טוב, לבבי שייך לאחדXDDDD - ביום הרביעי פגשנו עוד חברה טובה של ההורים, גרנו בדירה הענקית [יחסית!] של הבן שלה ליד אלקמר והיה ממש מדליק! הלכנו למין כפר משוחזר כזה שה כ ל כמו פעם! וראינו מלאמלא דברים ושוב היה מדהים! [זה היו יומיים איתה]. ממ...יום ראשון בערב אאל"ט התחלנו לנסוע [אני ניווטתי כל הטיול וזכיתי לכינוי ג'י-פי-אס / טום טום [שזה ג'י-פי-אס בהולנדית]. לכיוון זיבנהוזן שבו גרים אח של אשתו הראשונה של אבא שלי [ז"ל] ואשתו, אצלם ישנו עד אתמול! פגשנו את כל המשפחה, הם שלושה אחים [של אותה אישה] חרט,דיק ותאו. הם ממש מקסימים וכ"כ שמחו לראות אותנו! XD לחלקם זאת הייתה הפעם הראשונה שהם ראו אותי ואת אחותי
עם כל אחד מהאחים טילנו יום אחד..!ואצל חרט ישנו. היה מדהים!@ משפחה מקסימה אחד אחד! לתאו יש בן מתוק שקוראים לו טיאמין [זה נשמע יותר טוב בהולנדית] והוא ממש נוש!
! ונמ.. לדיק יש שתי בנות נטשה וליאנה, לליאנה יש שני ילדים כ"כ מתוקים מקסימים חמודים נושים! מה שתרצו! מדהימים!!! הבת בת 4 והבן בן 6! כ"כ יפים ומתוקים!
ולחרט יש בן-יאספר בן 36 [אאל"ט] אמא שלי ואחותי טוענות שהוא חתיך, לא הטעם שלי! ביום שבת הייתה פגישה מסכמת של כוווווווווווווולם! היה א ד י ר! מצחיק [אני כנראה כבר לא יהיה רונאלנדיניו! ילד בן 6 וילדה בן4 מנצחים אותי:( ] וכייפי! שוב, מקסימים
! ואתמול העצם, הגענו לסכיפהול [השדה תעופה באמסטרדם] הטיסה התעכבה בשעה אבל היה ממש בסדר, ישבתי ליד מישהו חאתיך!
! ואז נסענו חזרה הבית! והנה אניXD אז... קבלו אותי חזרה לחיקכם באהבה?
*אויש נו! נירית החפרנית.
בטח רק שיריו תקרא
*

ניריתתתתתתתתת !@#$%

מיותר לציין שאני כ"כ שמחה שחזרת, נכון !? D; אבל לפחות תעני לי בטל' או במסנגר , מה זה המיחוארות הזאת !? ככה לסנן אותי
?..

נירית, ברוכה השווה ::|

כיף שנהנית
חבל שאני חייב ללכת, נדבר מחר או משהו
[ג"א, עברית הרבה יותר מתאים לך מאנגלית עילגת "ANI? ANGLIT ILET??? MA PITUM"

נירושית

New member
../images/Emo6.gif

זיו החרמן!#^& הו! בעברית זה נישמע יותר טוב מ: "ziv haharmaaaaaaaaaann"
כפרות

Rioter

New member
עוד לא למדת..

שהשם שלי (!) לא הולך באותו משפט עם הנורא מכולם? - אממ.. וואי, נשמע טיול מדהים. ממש ממש. אכן, קראתי הכל
יש לך תמונות? תיארת פה דברים עצומים שהייתי רוצה לראות בעצמי. ^^ ואני מניחה שגם כולם! ו.. חוצמיזה, 'תגעגעתי.
ברוכה השווה, אה, השבה..

Rioter

New member
דווקא לא, התכוונתי ל..

שיריותר
אותך. (או.. משהו. XD)

Double U

New member
ברוכה השבה../images/Emo24.gif

הולנד זאת ארץ כ"כ מדהימה. מקווה לחזור לשם ביום מן הימים.

נירושית

New member
בהחלט! ארץ מדהימה!

תבוא איתי עם ריחן ועם זיו [כן אנחנו נוסעים זיו וריחן]! או שמא תצטרף גם אתה למסע שלי ושל זיו למקסיקו?!

Rioter

New member
וככה אני ננטשת פה לבד בארץ?

בחושך? בקור? בודדה? בפינה?

נירושית

New member
תבואי גם!

זיו, דבר איתי. אני חושבת שאתה זה שתיהיה במרתף בסוף>< אר! אני אוהבת את הילד הזההה

נירושית

New member
XDDDDDD

לא את זיו! זיו הוא סתם מיחואר חרמן!!!
*סתם זיו כפרע אני עליך* מוחע גם לי יש חברות פרחות

בכריתוש

New member
שמחה שנהנת ../images/Emo3.gif

אף פעם לא הייתי בהולנד אבל עכשיו עשית לי חשק
חח מחכה לתמונות

למעלה