התגעגעתי אז באתי

התגעגעתי אז באתי ../images/Emo24.gif

שלום לכולן ... מזמן אבל מזמן לא הייתי כאן. מה שלומכן ? דל ? נועם בת ? חנה וליאור ? ועוד רבים וטובים. לאחר כשלון אחרון באוגוסט ( מבחנה מס´ 7) הפסקנו הכל, נרשמנו לשרות למען הילד, פגישה ראשונה עוד שבוע.... מתרגשים ומפחדים... עוד 10 מוקפאים באמתחתנו.. הבעייה שאחריי שהצלחתי להדחיק , הכל עולה שוב, הצער .. הבכי.. המצבי רוח.. חשבתי שנגמלתי.. עוד מעט בת 32, עוד מעט נשואים 7 שנים, ויחד 10 שנים. השגרה מצליחה לכרסם... להרוג.. רוצה כבר ילד.... אז בתקווה.. לאחר חנוכה ננסה שוב את המוקפאים... מזל טוב לדרמה אוהבת אני

yaelhul

New member
יעל עם הבית - ברוך שובך

מאחלת לך שנס חנוכה יפעל אצלכם מייד אחרי חנוכה. מחזיקה אצבעות לתאומים אסקימוסים ולאח/ות מאומץ/ת. ככה תהיה לכם משפחה גדולה בבת אחת. כל כך מגיע לכם. שיהיה רק טוב. יעל

עמית@

New member
יעלעל- דווקא חשבתי עלייך לא פעם

שמחה שהפגישה כבר מגיעה והמהלך מתחיל להתגלגל יש לי לחץ בעבודה אז רק אאחל בהצלחה וארחיב בהזדמנות עמית

נועם@בת

New member
גם אני התגעגעתע אז טוב שבאת ../images/Emo13.gif

טוב שהפסקתם וטוב שנרשמתם לאימוץ. האם מדובר באימוץ פנים ארצי? של ילד קטן? כי תצטרכו לחכות ימבה זמן. אני מקווה שתחכו את הזמן הזה עם הילד ארטיק שיוולד לכם. שיהיה בהצלחה, ושתצחקו כל הדרך לפריזר
חיבוקים וחנוכה שמח נועם

חשבתי עלייך

הרבה זמן שלא היית באחד מהפורומים. חשבתי עלייך אך לא רציתי ללחוץ. זה מאוד מאכזב כשלא מצליח אבל אל תרימי ידיים, זה יגיע !!! לפעמים כדאי להחליף רופא ולו רק בשביל לשמוע דעה נוספת . אני מקוה לשמוע בשורות טובות בקרוב.

ברוכה השבה

אמנם זה נשמע קצת מצחיק להגיד זאת אבל בכל זאת את הרייודעת שהברכה היא לכל הממעט בהשארות בהצלחה באחת מהחלופות, כמובן שממוקפאים נשמע הכי טוב תצרי קשר בהזדמנות ליאור

באאבו

New member
ה- ../images/Emo82.gif של יעל יקרה,

כנראה שאי אפשר להגמל מזה. עד שלא נזכה ללידה בריאה ושלימה, זה תמיד ימשיך להיות קשה ולכרסם לנו את העצבים. אבל, הנה, האור בקצה המנהרה - יש לכם את הפגישה בשירות למען הילד. מאחלת לכם בהצלחה, ו.. אולי בזכות חנוכה, והניסים שקשורים לחג המוקפאים שלכם יפישרו לך ברחם ויגדלו ויהיו לגברים חסונים ונאים.
(או לגברות חסונות ונאות...) שיהיה בהצלחה מכל ה-
באבו

בית יקרה

הייתי שמחה לו הייתי יודעת שהתנתקת בגלל בשורות טובות. אבל, אנחנו שמחים לקבל אותך שוב בפרדס ומקווים שתעזבי אותו במהרה עם סיבה טובה. אני מקווה שיצליח עם הקפואים, היו פה לא מעט הריונות כאלה. גם מסלול האימוץ הוא נכון, אם הגעתם להחלטה הזו. שיהיה רק טוב זוהרה

מרב.

New member
ביית יקרה...

בזמן האחרון צצו ועלו פתאום כל מיני בנות שנעלמו קצת לאחרונה, וכל שם כזה שעולה משמח כמו בן בית יקר שלא ביקר הרבה זמן... באיזשהו מקום אני שמחה לשמוע שאתם מתמקדים באימוץ ועוזבים את חזית ההפריות. אי אפשר להילחם בכל החזיתות, ואני בטוחה שלוקח קצת זמן להתרגל למחשבה על אימוץ- בנפרד מהדיבורים עליו. זה כנראה מכלול הרגשות שעולים בך עכשיו- ואני בטוחה שהם ישקעו בחזרה, או יותר נכון- יפוגו לאחר שיעשו קצת ערפל בעיניים. למוקפאים יהיה לכם עוד הרבה זמן- ומקוה שמכולם יצאו ילדים (טוב נו, אולי 10 ילדים זה קצת יותר מדי...) מחזקת אותך- והרבה אושר- מרב

מיכל ק-ש

New member
יעל

קודם כל נעים להכיר. קראתי את מה שכתבת ואין לי משהו מיוחד להגיד כדי להצליח לעודד, רק הרגשתי שאני חייבת לכתוב לך. את נשמעת לי עצובה ועייפה. ברור שזה אחד מאותם ימים ולא מצב רוח תמידי, אבל בימים כאלה שום דבר לא ממש מנחם. אז אני רק רוצה לאחל לך שהנסיון הבא יהיה מוצלח ושבסופו תחזיקי בזרועותיך תינוק שמנמנן, צווחני ומחויך. מיכל.

נטאשה

New member
יקירתי ../images/Emo79.gif ../images/Emo42.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo25.gif

כמה טוב לשמוע ממך שוב גם אני התגעגתי זאת אני דלית את עדיין באותה כתובת אי מייל?

טביקאט

New member
המון הצלחה-

גם באימוץ וגם במוקפאים- הלוואי שהאור והניסים של חנוכה ישארו גם הרבה אחרי החג...

אלף נשיקות ../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif

איזה כייף היה לקרוא הכל... יום חדש מצב רוח חדש... אני ביום החופשי שלי מול התנור... אז לנועם, תודה אנחנו מודעים לתור הארוך לתינוק של 5-6 שנים בארץ, לכן החלטנו להרשם לילד\ה גדולים יותר 3-5 , שאז נאמר לנו זהו תור של שנה אחת. ועדיין אפשר לשמור את הזכויות ואת התור לתינוק. שחשבנו על ילד בעלי כל הזמן רצה בן או תאומים בן ובת... עוד היינו אופטימים. עכשיו לקראת האימוץ הוא דווקא רוצה ילדה, לי לא משנה.... המצחיק הוא ששוב לילדה אפילו גדולה התור ארוך יותר, מוזר לא ? כל מה שכתבתי כאן הוא מקריאה באינטרנט והתייעצות בפורום השכן, נראה מה תגיד העובדת הסוציאלית ב 17.12 תינוק אפשר לקבל רק עד גיל 40 , ולכן אם התור הוא 5-6 שנים רצוי להרשם עכשיו. טוב אחרי שהעמסתי אותכם בעובדות, משהו לנשמה - נוסעים בחופשת החנוכה ליערות הכרמל, עושים מאסז´ וכייף ונרגעים... לדלית=נאטשה, כן זאת אני , כן אני עדיין באותו אי-מייל, שמחתי מאוד לשמוע ממך, לצערי המחשב שלנו פורמט ולכן לא נותר לי כל מכתב... אשמח לשמוע ממך שוב. באהבה אני

רומי 007

New member
יעל

מאחלת לך כל טוב והצלחה בשתי הדרכים המקבילות שבחרתם. כל הכבוד לכם

ברוך שובת ציפור נחמדת

מקוה שתוכיחי את היותך ציפור ותתעופפי לך הרחק לפורום השכן. גם אנחנו ררשמנו לשרות. פגישה ראשונה הייתה לנו אתמול. לא נורא בכלל, שמענו על האימוץ, על הנשים היולדות, על התינוקות, על החקורות שנעבור, וכו´ וכו´. מרוצה שעשיתי את הצעד הזה, זה צעד חכם, אך דורש אומץ רב. מקוה שתגיעי לאימוץ רק אחרי שכבר תחבקי תינוק אחד או שניים (מהבטן כמובן) המון הצלחה בטיפול הנוכחי. ותבכי תבכי, את צריכה להוציא הכל לפני שהתינוק שלך יעסיק אותך ולא יהיה לך זמן לבכי.
שרה

למעלה