התגלות

התגלות

אנשים יקרים.... אני רוצה לשתף אותכם במקרים שקורים לי.. אז ככה, לפני שלושה חודשיים בערך התחלתי לראות הבזקים חשבתי שזה סתם אבל התברר לי במשך זמן קצר שאני רואה את רוחה של סבתי המנוחה היא התחילה לדבר איתי והזהירה אותי לגביי כל מיני דברים שעלולים לקרות לבני משפחה וחברים קרובים שלי. לא האמנתי שאנייכולה לראות את סבתי כי תמיד חשקתי בראיית רוחות היא התגלתה אליי עם עוד רוחות שלא דיברו אבל ידעתי שיש להם סיבה להמצאותם תמיד האמנתי בכישוף ובמאגיה ואני בכלל חוקרת על ערפדים ומכשפות אבל מקרה שכזה לא היה לי... תוכלו לעזור לי?... MidnightNightmare

DREKAR

New member
אמ.... אני גם כן חוקר כל מיני....

אולי נדבר ב ICQ אם יש לך... את יכולה למצוא אותי תחת המס` 101718159 או באי מייל שמצויין פה.... אגב..... לפי מה שאני יודע בד``כ נותנים אשכבה לאדם שרואים בחלום או התגלות כלשהי שכבר מת (מבחינת הדת) כדי לאפשר לו לחזור למנוחתו... אבל עצם העובדה שהיא נשארה פה היא דבר מוזר.... כי היא אמורה או לחזור בשביל תיקון או שפשוט להגיע לעולם הבא(יהיה מה שיהיה) ככה אני יודע.. ייתכן שרוב האנשים לא יסכימו איתי אבל אני מדבר מבחינת הידע שלי דרך היהדות........ וזה הדבר שאני מתעסק בו בעיקר....אבל מנסה ללמוד הכל.... כפי שנאמר..``מכל מלמדי השכלתי``

Drekar היקר

מבחינת הידע שלך דרך היהדות אתה מאוד צודק..... תודה שהצעת לדבר איתך...כי זה מאוד חשוב לי לדבר עם מישהו שאני יודעת שהוא מבין בדברים כאלו. אז אתה מתעניין בדרקונים לפי השם שלך?

למעלה