התגלות מתים בחלום

shir59

New member
התגלות מתים בחלום

אני מכיר מישהי אישית שזה קרה לה.... אני לא כ"כ מבין בדברים האלו אבל רציתי לדעת למה יש כאלה שכן מתגלים להם ויש כאלה שלא...ועוד פרטים מענינים בנושא.... תודה

נושיfay

New member
אני משערת

שזה תלוי באותו בן אדם, כנראה שלחלקינו המודעות לשדרים ולרוחות [היתה מילה אחת לכל זה אבל שחכתי אותה^^"] קצת יותר גבוההים מאשר לאחרים. אולי זה בגלל זה..=]

straycat

New member
נפטרים שמופיעים בחלום

התופעה של אנשים (כולל בעלי-חיים אחרים) שנפטרו ומתגלים בחלום, היא מוכרת ועשויה להתפרש בשני אופנים עיקריים: 1 - געגועים של החולם אל הנפטר. 2 - דרישת-שלום מהנפטר, או בקשת עזרה. יש לשים לב למצבו של הנפטר בחלום: האם היה שמח או עצוב? בריא או חולה? לבוש בהידור או בבגדים בלויים? מצבו של הנפטר בחלום עשוי להעיד על תחושתו או מצבו בתקופה הנוכחית (בשלב האסטרלי שבו הוא נמצא).

ghony

New member
אצלי זה קרה

שביקשתי מה' סימן לכך שיש חיים אחרי המוות,ואז בחלום הוסבר לי מהי הנשמה.. יש לציין שחלום כזה לא חזר לי ולא היה לי יותר מאז.. אני מכיר אחד שגם לו זה קרה ושמה הוא הוזהר

שלום

התגלות מתים בחלומות היא מאוד נפוצה, והרבה אנשים שמתו קרוביהם מספרים שחלמו עליהם. שמעתי סיפורים על אנשים שקרוביהם הגיעו בחלום, וממש ישבו איתם לשיחה ארוכה, והם זכרו זאת מצויין כשהתעוררו. אני מאמינה מאוד שמרבית חלומות אלו הם אכן נשמות המתים שבאים לבקר. כאשר אנו ישנים, כל ההגנות המוחיות שלנו מתקפלות- האגו מתקפל, ונשמתינו חשופה ויכולה לתקשר, בדיוק כמו שמדיום יכול. זאת הסיבה שלעיתים אנשים קרובים חווים מעין קשר על חושי וחולמים חלומות זהים, או שאנו מקבלים מסרים בחלומותינו, אנו בעצם פתוחים כמו שלא נהיה מסוגלים להיות כשאנו ערים. נשמות אהובינו מנצלות ייתרון זה כדי לבקר אותנו ולתקשר עמנו.

Dark faith

New member
../images/Emo45.gif מסכימה...

יש לי שאלה, האם נשמה שסובלת בעולם הבא יכולה להעביר לנו את כאבה?

ל dark faith

בהנחה ושאלתך הופנתה אלי ולא פשוט יצא ככה בשרשור, את שואלת את האדם הלא נכון, שכן מידיעותיי אין גיהנום וגן עדן, אלא פשוט המרחב האסטרלי אליו יגיעו כל הנשמות. יש שיחלקו על כך אך זה המידע שאני יודעת... מתוך כך- אין סבל בעולם הבא, ואפילו כמה שרבים יתקשו לקבל- גם החוטא הנורא ביותר יגיע לשלווה בעולם הבא. על חטאיו נשמתו תוכל מתוך בחירה לשלם בגלגולים הבאים, בגורלה שייכתב מראש. המרחב האסטרלי הוא מעין "תחנה" של מנוחה והיטהרות, לא של סבל.

straycat

New member
נשמה יכולה להביע את הרגשתה

קיימת אפשרות שנשמה שסובלת, מסיבה כלשהי, תאותת לנו על מצוקתה בחלום. אם הנפטר/ת מופיע/ה בחלום כשהיא במצב גרוע (חולה, בוכה, מדוכדכת וכיו"ב), יתכן שמדובר בבקשת עזרה המופנית לחולם/ת. העזרה יכולה להיות סליחה על עוול כלשהו, תפילה (עבור המאמינים/ות) או כל עזרה אחרת שניתן להעלות על הדעת (אם ניתן...).

לא בעד או נגד

באופן עקרוני אדם פתוח...אבל חלום הינו חלום וכמו שאינינו מיחסים לא אמיתות יתר על המידה כשמתאר הוא את זכיתינו בלוטו אין סיבה אמיתית לתת משקל עדיף דווקא בהקשר של התגלות נפטרים בחלומינו שחסרים לנו מהיום יום....

Xholy shitX

New member
מזכיר לי משהו מפחיד שקרה לאחותי:S

5-6 שנים לאחר שסבתא שלי ז"ל נפטרה אחותי חלמה חלום מאוד מוזר ומדאיג.. היא חלמה שהיא, חברה שלה,סבתא שלי וחברה של סבתא שלי היו בבקתה..לחופשה קצרה כזו. היא חזרה משעה של משחק עם חברתה..והיא הציצה לחדר שסבתא שלי וחברתה היו בו.והיא ראתה את סבתא שלי מתפתלת מכאבים..וצועקת בשם של אחותי..ומסתכלת עליה.. אולי העובדה הזאת תעזור-אחותי ואני היינו מאוד קשורות לסבתא שלי..היה בינינו קשר מאוד מיוחד-הייתי בערך בת שמונה כשהיא נפטרה ואחותי בת 4..אני זוכרת שכמה שנים לאחר שסבתא שלי נפטרה אחותי הייתה עצובה על כך שהיא לא הכירה אותה יותר.ולאחר החלום שמאוד השפיע על אחותי (היא בת 10 כיום) היא בכתה.. לחברה טובה שלי יש בת דודה יותר בוגרת ויש לה מדריכים באנגלית ובשפות על פירוש חלומות..והיא אמרה שהייא רוצה להגיד שהיא בסדר..וזה הרגיע אותנו-אז הופעה של מתים בחלום לאו דווקא מראה קושי..בדיוק להפך-שהם מודיעים שהם בסדר

Dark faith

New member
גם לנו היה מקרה דומה,

שסבתא שלי הופיעה בחלום שהיא סובלת....אנחנו הנחנו שהיא משלמת אולי על פשעים שהיא ביצעה בגלגול הזה...

Xholy shitX

New member
ממ

ממש לא עלתה לי המחשבה הזאת לראשי..עם על הכבוד-סבתי הייתה אחת הנשים הכי טובות..אני מעריצה אותה..היא נפטרה ממחלה ולא עשתה מעשה רע (לפחות משהו שאני יודעת..ואני גם ככה לא חושבת שהיא הייתה עושה) ולא עולה בכלל בדעתי שהיא משלמת על טעויות..כי היא באמת הייתה אישה דגולה וחכמה ועדינה..אני חושבת שזה בא כדיי למסור לנו שהיא בסדר

Dark faith

New member
אוי, ממש לא רמזתי...

פשוט החלום שהיה אצלנו היה אחד המזעזעים....ואם ההיכרות עם האישיות של סבתא שלי- זה היה נראה לנו הכי הגיוני.

misty10

New member
משהו אחד קטן

אני לא יודעת הרבה על חלומות, מה שאני יודעת זה מה שאני זוכרת מספר שקראתי אם למשל המת נותן לך משהו בחלום, זה סימן טוב בשבילך אם המת נותן לך משהו כדי לתת למישהו, זה סימון טוב בשביל אותו מישהו. וזה כל מה שאני זוכרת צום קל

למעלה