התגלה אתר באינטרנט

דרךארץ

New member
התגלה אתר באינטרנט

של אספן עיתונים כמוני, בישראל. מכיוון שעדיין לא הכרתי אספני עיתונים רבים בארץ, שמחתי על המציאה הכפולה. מי שמתעניין מוזמן לגלוש... להזכיר אני אוסף כותרות עיתונים בעברית מאירועים בולטים, ציוני דרך בהיסטוריה של מדינת ישראל, אחרי וטרם קום המדינה.

האתר יפה מאוד, והנה משימה לך:

כאספן קולגה, נסה לדבר עם בעל האתר ולמשוך אותו אלינו לפורום. ככה נרוויח כולנו: לכם תהיה במה להתקשקשות משותפת בעניין שלכם, ואנחנו נחשף ונלמד על עוד דברים מרתקים ומעניינים. ומעולה לעולה, כוחנו עולה.

דרךארץ

New member
בסה"כ זה נראה רק טוב

שעד עכשיו אף אחד לא מגלה עניין באוסף שלי מעבר לסקרנות מנומסת (ולכן אני גם נמנע נכון לעכשיו לפרסם קצת תמונות בנושא הזה) אולי כך יחליטו רבים או מעטים למסור לבית טוב את כותרות העיתונים ששמרו בביתם מאיזה שהוא אירוע (וזה דוקא קורה לרבים) אבל מעשית מעולם לא ידעו מה לעשות איתם והם תמיד התגלגלו ותפסו מקום באיזו מגירה נשכחת... טוב זו חצי הכוס המלאה (וליתר דיוק הכוס עדיין ריקה) וכאמור או כנצפה יש לי עוד הרבה תחומי עניין אחרים להעלות בפורום.

אני חושב שאתה טועה:

האם קיבלת עד עכשיו ממישהו כאן איזה עיתון? נכון שלא? לדעתי, רק אם תעלה תמונות, ותספר קצת יותר, ותעורר את המודעות לתחום האיסוף שלך אצלנו, יקרה מה שקורה כאן לאחרונה הרבה: כולנו נתחיל לחפש עבורך עיתונים. השתיקה מרדימה. אני חושב שאין לך בכלל מה לחשוש מתחרות, או מכך שמישהו אחר יתחיל לאסוף וחלקך ב"שלל" יקטן. תראה מה קרה לאספנים אחרים כאן, ונדמה לי שגלעד הוא הדוגמא הכי בולטת: פתאום כולנו מחפשים כרטיסי ביקור בכל מקום! אף אחד לא התחיל לאסוף בעצמו, אבל כולנו מחפשים בשביל גלעד. וזו כמובן לא דוגמא יחידה. באשר לתחומי האיסוף האחרים שלך - אני, כמו כולם, ממתין בסבלנות.

בּני

New member
מצטרף לאריק

תחום אספנות חדש אצלי - גלויות תקליט. דרך הפורום השגתי פריט מעניין שעזר לי גם ל"קטלג" איזה פריטים יצאו. אם לא הייתי מדבר על זה אברהם אולי אפילו לא היה לוקח אותה... כן ירבו

דרךארץ

New member
זה קצת גלש מהכונה המקורית

אולי הייתי צריך להוסיף אייקון קורץ ליד ההודעה ואולי עדיף שלא אכתוב הודעות ב1 בלילה אחרי 18 שעות על הרגליים... בכל מקרה זכיתי גם לעיתונים דרך הפורום וגם להצעות ובעניין אוספים אחרים כאמור האוסף העיקרי הוא עיתונות אבל כל פריט ארץ ישראלי עם עבר נאסף אלי וכך אני מנסה לתרום מידי פעם קצת בכל נושא דוגמת קופסאות הפח, כרזות, מנשלה (או לך), מרצפות וכיוצא בזה וכך אין צורך לחכות בסבלנות אפשר פשוט לדפדף אחורה.

למעלה