התגייסתי. ביי.

חמדונה

New member
אתה.

לא הספקתי להגיד לך באייסיקיו, אז תקרא את זה בחופשה הראשונה שלך. למרות שלא הסכמנו על שום דבר (בעצם הסכמנו על כך שדובוני אכפת לי הם טיפשיים, נכון?), למדתי להעריך את ההיגיון המעוות שלך, את קו המחשבה שלך, את האינטלגנציה שלך, את יכולת הנימוק וההסבר שלך, ואת האכפתיות שלך. אני מקווה שהצבא, חלק כ"כ חשוב בתפיסת החיים והאידיאולוגיה שלך, ייתן לך את מה שאתה מקווה למצוא שם- את המשמעת המופתית של הלגיונות הרומאיים, הלאומנות וגאוות היחידה של הבריטים, את הבמה לוויכוחים שאתה כ"כ אוהב. בהצלחה, תמצה את שלוש השנים האלו. תהנה, תהנה מלהיות חלק ממסגרת מיליטנטית רצחנית, חלק מגוף שמגן על המולדת שלך, ופשוט מלהיות מגיב על מדים
. תשרת נאמנה, תעשה עבודה טובה שם... ושמור עלינו, בסדר?

חמדונה

New member
מגיב?! WTF התכוונתי למגניב.

מגניב על מדים. אוף איתי. וקונטינום, תתבגר, בדחיפות.

La Gamba

New member
בהצלחה בשירות!

גיוס ק וכל שאר האיחולים שנוטים לומר. לא הרבה אנשים נוטים לשים לב כמה זמן ונדטה מסתובב פה עמנו.

סלוניק

New member
בהצלחה.

מקווה שלא תממש את כל הפנטזיות האידיאולוגיות שלך באמצעות אם 16 מקוצר.

סלוניק

New member
בכל זאת,

וונדטה שייך להיכל התהילה של הפורום. אמנם לא הסכמנו לדיעותיו, אך ראוי להתייחס לפרידה ממנו בכבוד ובאמת לקוות שהוא ינצל את השירות על הצד המוסרי ביותר. אני חושב שההודעה של חמדונה ראויה מאוד בהקשר זה.

Continuum

New member
ואילו אני חושב

שבקשר להיכל התהילה של הפורום אין שום ספק שאתה צודק. אני גם חושב, אגב, שהצבא ישנה את ונדטה, כמו שהוא משנה כל אחד. השאלה היא לאיזה כיוון. ואני בהחלט חולק לפרידה כבוד (ואפילו לונדטה אני חולק סוג של כבוד), למקרה שזה לא היה ברור. אבל ההודעה של חמדונה סתם אכולת סרטים.

Continuum

New member
אם ונדטה היה פה ../images/Emo7.gif

הוא היה רוצה שאני אגיד את זה בשרשור שלו.

למעלה