התגובה שלי...

Mאיה

New member
התגובה שלי...

אז ככה היום קיבלתי הודעה במייל מבן שמבקש ממני להיכנס לפורום שלו ולהגיב לשרשור בנושא "פורום להרגיש טוב". בן, אני לא אעשה זאת שם! אם כבר להגיב, אז אגיב בפורום זה! 1)קודם כל, נכנסתי לפורום שלך בן(מזל טוב!) וחרה לי, חרה לי מאוד לראות שבפורום שלך, אתם מתדיינים על פורום להרגיש טוב. כאילו מה?? בנית פורום חדש על מנת להתעסק בפורום הזה??? זה רק מראה את מה שכבר אמרו כאן, על כך שיש קבוצה מתוכנו שהיא סגורה. כי הרי מובן שרק הם יגיבו- ואם לא היה מובן, אזי לא היית שולח לי מייל על מנת שאכנס לשם, אקרא ואגיב. ואני לא אגיב שם! כמו שאני לא ארחיב בתגובה גם כאן. 2) לכתוב בפורום שלך על המפגש שצריך לארגן אצל רחל??? הלווווווווווו!!- זה חברי פורום להרגיש טוב או הפורום החדש שנבנה...גם שם אתה מנסה לגרום לקבוצה קטנה בתוך הפורום??? רחל הרי לא כותבת שם!! ובעצם מלבד מס´ חברים "רוחניים" כל השאר לא כותבים. ולמה אתה חושב שרחל תרצה שיבואו אליה אנשים זרים?? מה אתה מנסה להראות? שהנה, אתה רוצה מאוד?? חשבת להתקשר לרחל ולדבר איתה??? 3)איה כבר סיכמה את עניין התנהגותכם כלפיי רחל...אי כתיבה בפורום לאחר המפגש אצלה. לי זה חרה!! שלושה מפגשים היו- שלושה מפגשים שבהם השתפכתם בפורום!! מה קרה הפעם?? רחל לא עמדה בציפיות שלכם?? אני לא חושבת שעשיתם יד אחת לא לכתוב. אבל נימוס מינימלי...טלפון או הודעה קטנה של תודה רחל היה נחמד...דויד עשה זאת ועל כן רחל לא רשמה אותו ברשימה. אני חושבת כמו איה!! ומי שרוצה לדעת את תגובתי שיקר את תגובת איה כי היא סיכמה את העניין בצורה יפה ומדוייקת!! 4) קאיה- התגובה שלי בנושא השיר של ינאיB...אני לא שומרת דברים בבטן! אני מוציאה ולעיתים הם כואבים! ינאיB תאר את מה שקורא כאן בפורום...ודיי להכחשה!! תקראו את ההודעות שלכם...ינאיB תאר את בן...ובן כבר אמר שהוא יכול לספור רק 9 אנשים שהם חלק מהפורום. לא מתנשא העניין??? נו, בחייך תפסיקי להתמם, ידוע בדיוק על מה אני מדברת..על מה ינאיB מדבר...מעניין שרק הקבוצה הקטנה שלכם לא הבינה. 5)עניין מילות האהבה ויישומם...אהבה לא מרחפת באוויר. אהבה נותנים למי שבאמת אוהבים. אתם כל הזמן משתמשים במושגים רוחניים,מושגים מאוד מרחפים...אהבה לא מרגישים באוויר, מרגישים בלב!!! 6)קאיה- את לא מפסיקה לרשום הודעות על הפחד, האגו הרצון שלנו לשנות אנשים כי הפחד שולט בנו. את יודעת מה, אם יכולתי לנסות לחשוב על זה ולנסות להבין את זה...היום אני יודעת שאת כל כך לא נטולת אגו=פחד, איך שתקראי לזה. כי אחרי כל הודעה של כעס, של ריב, את באה עם הודעה ארוכה, פלספנית משהו..(לפחות בעיניי). הודעה של הטפה!! ולהטיף זה לשנות!! המילים היפות שאת כותבת, והן באמת מילים יפות לא משנות את העובדה שאת חוזרת וכותבת את אותם מילים, קצת משנה את האדרת..אבל חוזרת וכותבת על הרעיון שלך. מטיפה! אולי זה בסוף "יחדור" למישהו לראש... את לא נקיה מאגו! למרות שבהודעותייך את מנסה לא לחבר את עצמך, כאילו את כותבת ולא מהצד הרגשי שבך, ואולי בגלל זה זה כל כך בולט שאת מטיפה! אני לעומתך כשאני כותבת אני כותבת ממקום שכואב לי...מספרת לחברים שלי מה הכאב שלי, מה מפריע לי. הרבה יותר אנושי, לא מתנשא ומטיף! יש עוד הרבה דברים לאמר...אבל אני לא התכוונתי להגיב בכלל...רציתי לתת לפורום לעשות את שלו, לגרום לו לחזור למתכונת הקודמת- המתכונת שלפני המפגשים...המתכונת שבה הייתי נכנסת לכאן וכותבת על מנת להיות כאן עם אנשים בכאב שלהם. כי מה לעשות?! יש אנשים עם מלא כאב, שהיו מייחלים ולו במעט להתעסק בשטויות שלנו מאשר לחוות כאב. אני צופה פה כבר את התגובות המתגוננות. אל תטרחו, תקראו את עצמך. אתם חוזרים על דבריכם כל הזמן- ואם זו לא הטפה אז מה כן? העדפתי לא להגיב, מי שצריך לדעת את דעתי כבר יודע. אבל בן ביקש אז לא מזלזלת בבקשה שלו. רק אין סיכוי שאגיב בפורום שלו- לאן הגענו שהדיון עבר לשם??? יום נפלא לכולם, Mאיה.

חוכמית

New member
את בועטת!!!!

ואין דבר. אני גם מאוד אוהבת אותך. למרות שזרקת את כל התגובות שלנו לקיבינימט, אני בכל זאת כאן, והדיון פה. ובן בן רצה רק טוב. רק טוב מאיה. וכך גם קאיה. החלטת לכסאח????אהלן וסהלן... אני מקבלת את זה באהבה כי אני יודעת ממה קורצת ואני ממתינה לך ולכל תגובה שלך. באהבה.

וואו, אביבה, את... מדהימה!!!! ../images/Emo2.gif

מאיזה חומר את קורצת?! מאהבת אל-פגם?!?! תודה (לא רק בשמי) על האהבה והאכפתיות והעוצמה והיופי והדיוק וההקפדה והמתנות שאת מרעיפה והאמת וה-
הענקי שלך וההשראה המדהימה שאת נותנת והסגנון המיוחד שלך... אוהב אותך מאוד בן

חוכמית

New member
בן בן ../images/Emo23.gif

אני שואבת הרבה כוח גם ממך ומכווולם. תודה לך בן בן. הימים האלה יעברו. הסערות ישכחו. והאהבה תשרור בביתינו. לכל סערה יש את הפיקים שלה ועוד כמה סערות קטנות עד שהיא שוכחת. אוהבת.

גיל גיל

New member
ואני...

אין לי מה להוסיף להודעה שכתבה קאיוש המקסימה בתגובה להודעת המקור שלי מהלילה... פשוט קראה אותי כספר פתוח... אוהב אתכם נורא!!! גיל גיל.

תמוזB

New member
היא לא בועטת היא כואבת וכותבת

את מה שכואב לה, וזה ממש לא יפה להגיב במילים כאלה שרק יוצרות אוירה קשה. היא אמרה מה שמעיק לה אז אפשר לענות, אפשר להתעלם, אבל לא לגיטימי לריב על מה שהיא חושבת וכותבת !!! זה רק מעכיר את הכל.

היא כן בועטת, וזה אכן מעכיר,

כי את הבעיות האישיות שיש לה עם כל מיני אנשים היא מביאה לפורום במקום ללבן את זה מולם. הנה כמה ציטוטים: גם שם אתה מנסה לגרום לקבוצה קטנה בתוך הפורום??? ... ובעצם מלבד מס´ חברים "רוחניים" כל השאר לא כותבים... מה אתה מנסה להראות? שהנה, אתה רוצה מאוד?? "ינאיB תאר את בן...ובן כבר אמר שהוא יכול לספור רק 9 אנשים שהם חלק מהפורום. לא מתנשא העניין??? נו, בחייך תפסיקי להתמם, ידוע בדיוק על מה אני מדברת..על מה ינאיB מדבר...מעניין שרק הקבוצה הקטנה שלכם לא הבינה." היום אני יודעת שאת כל כך לא נטולת אגו=פחד, איך שתקראי לזה. כי אחרי כל הודעה של כעס, של ריב, את באה עם הודעה ארוכה, פלספנית משהו..(לפחות בעיניי). הודעה של הטפה!! ולהטיף זה לשנות!! המילים היפות שאת כותבת, והן באמת מילים יפות לא משנות את העובדה שאת חוזרת וכותבת את אותם מילים, קצת משנה את האדרת..אבל חוזרת וכותבת על הרעיון שלך. מטיפה! אולי זה בסוף "יחדור" למישהו לראש... את לא נקיה מאגו! למרות שבהודעותייך את מנסה לא לחבר את עצמך, כאילו את כותבת ולא מהצד הרגשי שבך, ואולי בגלל זה זה כל כך בולט שאת מטיפה! אני לעומתך כשאני כותבת אני כותבת ממקום שכואב לי...מספרת לחברים שלי מה הכאב שלי, מה מפריע לי. הרבה יותר אנושי, לא מתנשא ומטיף! יש עוד הרבה דברים לאמר...אבל אני לא התכוונתי להגיב בכלל...רציתי לתת לפורום לעשות את שלו, לגרום לו לחזור למתכונת הקודמת- המתכונת שלפני המפגשים...המתכונת שבה הייתי נכנסת לכאן וכותבת על מנת להיות כאן עם אנשים בכאב שלהם. כי מה לעשות?! יש אנשים עם מלא כאב, שהיו מייחלים ולו במעט להתעסק בשטויות שלנו מאשר לחוות כאב. אני צופה פה כבר את התגובות המתגוננות. אל תטרחו, תקראו את עצמך. אתם חוזרים על דבריכם כל הזמן- ואם זו לא הטפה אז מה כן?" חבל כאמור שבמקום לדבר באימייל או בטלפון עם בן ו/או קאיה היא מכבסת את הכביסה המלוכלכת שלה של רגשות שלילים קודמים שיש לה כלפיהם כאן. כל השיפוטיות הזאת של "את מתנשאת" לעומת "אני כותבת באמת מהלב" גם לא תורם וכן מעכיר. למה שכל אלו שנורא נורא התאכזבו מהפורום בגלל שהיתה להם בעיה רצינית של ציפיות לא ריאליות מהפורום, יתפסו מרחק, ולא ינסו להרוס את הפורום ו/או לחרחר ריב ו/או לפגוע במי שעדין לא נפגע כי כן היו לו ציפיות ריאליות? יש עוד 160 פורומים לפחות ויש עוד פורטלים ויש עוד שפות חוץ מעברית. למרות שכדאי מאוד לפתח ציפיות ריאליות גם בפורומים אחרים, מי שלא עושה זאת נדון לשברון לב שלא באשמתם של שאר משתתפי הפורום הנוכחי או העתידיים.

תמוזB

New member
ללבן בעיות זו לא בעיטה

כך לדעתי. אם לא מלבנים בעיות הן תוססות עד שמתפוצצות.

ללבן בעיות זו אכן לא בעיטה,

ואכן יש צורך ללבן בעיות אחרת הן אכן תוססות עד שהן מתפוצצות. אבל לבוא לאנשים בהאשמות עם מילות תואר לא מחמיאות לא נקרא אצלי ליבון בעיות אלא בעיטה. הייתי מצפה בליבון בעיות לראות פחות סימני קריאה ויותר סימני שאלה. הרי ליבון בעיה זה לא לצאת במונולוג ולצפות שהצד השני יגיד "נכון אתה צודק, אני טועה, אני באמת מנוול חסר רגשות כמו שרמזת". בכל אופן אני חושבת שליבון בעיות של אדם א´ מול אדם ב´ כדאי שיהיה במדיום אישי יותר כמו טלפון ואם ממש כועסים אז במייל, ולא בפורום מול כולם.

נראה לי

שאכן ליבון הבעיה מול אותו בנאדם ישירות, בטלפון או באי-מייל, היה יעיל יותר. לדוגמא, במקרה של מאיה ושלי, נראה לי שאנחנו צריכים לתפוס שיחה רגועה יותר מאשר לעקוץ אחד את השני בפורום או משהו כזה, כי אם באמת יש בינינו בעיה כלשהי, אז הדרך הראשונה יכולה לפתור אותה והדרך השניה לא. כך, לפחות, נראה לי, אך תמיד יכול להיות שאני טועה. באהבה בן

למעלה