התגובה שלי.......

התגובה שלי.......

על ההפסד של בית``ר.... אלא על מה עוד אני יכולה להגיב???!!!! טוב, אין כל כך הרבה מה להגיד, חוץ מזה שאכלנו אותה ובגדול... אבל התגובה שלי לא מתייחסת למשחק, אלא ל``שירים`` שאוהדי מכבי שרו במהלך המשחק וליום למחרת... זה היה החלק הקשה-במהלך המשחק אוהדי מכבי צעקו ``בית``ר עולה באש`` וזה היה החלק היותר כואב, שכחתי את התוצאה ונזכרתי בכל הרגעים היפים שהיו לי עם בית``ר, והיו הרבה כאלה ככה שלא היתה לי בעיה להיזכר... החלק השני של הכאב בלב, הגיע יום למחרת- אני באה לכיוון התחנה של האוטובוס שאמור לקחת אותי לבית הספר, ובמושב שלידי מתיישב אוהד בית``ר ששואל את חבר שלו (שגם הוא במקרה אוהד של בית``ר) איך הוא אמור להסתכל בעיניים של אוהדי מכבי, ואז הבנתי עד כמה המצב חמור... השנה התבגרתי הרבה בגלל כל הסבל שבית``ר גרמו לי ואולי בגלל זה לא ציפיתי ליותר מדי מבית``ר ביום שבת ובגלל זה גם לא התאכזבתי... אז בכל אופן, כשהגעתי לכיתתי המתחשבת כולם צחקו עליי, חוץ מאוהד הפועל אחד, שבסופו של דבר לא צחקתי עליו אחרי שהפסידו למכבי ת``א, עכשיו כל אוהדי מכבי חיפה קיבלו ממני בראש והאמת היא שאני ממש לא מצטערת על זה, כמו שהם צחקו עליי זה לא הזיז לי, אבל בגלל שהם חשבו שיהיה להם דאבל כאב להם הלב..... לפחות אפשר להתנחם בזה שמכבי חיפה לא יקחו את הדאבל..... חולה על בית``ר, פטרוביץ`, דייוד בקהאם, ראין גיגס, פיליפו אינזאגי, סימאונה אינזגי, והאחרון אבל הכי חשוב- שאנדור... האוהדת מספר 1 של בית``ר, ולא משנה מה יקרה- מורן

MiToOsH

New member
צרת רבים חצי נחמה?

או שזה צרת רבים נחמת טיפשים? גם אצלנו קרו כאלה דברים אבל לפחות אנחנו הגענו לחצי גמר יותר מבית``ר והפועל חיפה (אני גרה בקריות אז אצלנו זה רק מכבי חיפה, הפועל חיפה ואחד בית``ריסט) אז מה אני יגיד לך? נכשלנו, לא נורא. צריך ללמוד מזה לפעמים הבאות. ולדעתי בניון צדק כשהוא אמר לאברם שהוא היה צריך להכניס את אלירן (אלקיים) בשביל לשמור על התוצאה ולא את יניב (קטן) כדי להביס את פתח תקווה. לא נורא. ובהצלחה גם לכם במשחק מולנו :) MiT`o

MiToOsH

New member
לא עשיתי רשימה... :)

MiT`o חולה על דיוויד בקהאם, ננאד פראליה, ניר דוידוביץ`, בניון, רביבו, ראין גיגס, רוי קין, ליאור שגב, אנטוני קידיס, מכבי חיפה, מנצ`סטר יונייטד, אריק בנאדו, אריאל מקדונלד ואסי בלדוט... (מספיק ארוך?)

turbo

New member
הסבר קטן...

כל אחד שמגדיר את עצמו כקשור למכבי חיפה ,בצורה זו או אחרת,או אפילו שסתם טוען שהוא מבים משהו בכדורגל.... היה מוכן כל שנה להפסיד בחצי גמר למכבי פ``ת ,ולקחת אליפות !!!! אז ביתר ,לא לאכול את הלב,כי מגיע לנו האליפות בזכות....

למעלה