התגובה "אין תגובה"...

ron ad

New member
התגובה "אין תגובה"...

שלום, אתמול פורסמה בידיעות אחרונות כתבה על יבואן BMW שמסר מכוניות לפני שקיבל את הכסף במלואו - סמך על המילה של העבריניים. בכתבה מתואר מקרה של עבריין שנכנס לכלא והיבואן דורש (בבית משפט) לקבל את חלקו על המכונית שתמכר. בתגובה לכתבה הדובר של היבואן, רני רהב, מסר "אין תגובה". מה אתם אומרים? האם פעל כשורה? האם זה יכול לפגוע בלקוח? (ברור שחסרים פרטים שאיננו יודעים, אבל בכל זאת...) רון

bimbom

New member
אין תגובה זו תשובה טובה

בעיקר כשבכתבה מסבירים בדיוק את כל הסיבות "להטבות" לעבריינים בסך הכל, מדובר סוף סוף במשהו חוקי (לפחות על פי הכתבה) אז אני לא מבין מה הבעיה מכיוון שהדובר יודע שבכל תשובה אחרת הוא ייצא רע אני חושב שנכון בחר להגיב ב "אין תגובה" הוא יודע שהכלבים נובחים והשיירה עוברת BMW תמשיך להיות חברה של רכבי יוקרה מובילים גם בלי שערוריות מיותרות

הגיע הזמן לומר גם לרני רהב,זה מביך

ולא מקצועי.עם כל הכבוד(ויש כבוד והערכה לרני...)זו תשובה לא ענינית,מתחמקת ומביכה בלשון המעטה.כמו במקרה רמדיה,שרי אריסון וכו'.... המיתוס עושה את שלו(?)...מדהים אותי כל פעם מחדש, איך רני רהב איש מקצוע ותיק ומנוסה לכל הדיעות, עושה שגיאות שגם איש יחס"צ או יועץ תקשורת מתחיל לא היה עושה. יש 100 דרכים ואפשרויות לצאת ממצבים משבריים ולא נעימים כמו במקרה הזה. הדרך לומר "אין תגובה" או "הדברים הוצאו מהקשרם" לא אמינים בעיני הציבור,מתחמקים,מעוררים אנטי, וחמור מכך לדעתי, פוגעים בלקוח! אני בכל מקרה לא מתכוון לקנות BMW בקרוב...

PR girl

New member
הבן אדם עושה צחוק מהעבודה

אני לא פה כדי להכפיש , אך כל צורת ההתנהלות שלו נראית לי כושלת לחלוטין. הבן אדם הרס את המוניטין של לקוחותיו, וכשם הכי הצטרכו אותו-הוא דרדר את מצבם. יחסי ציבור הם לא בנויים רק על השקות נוצצות ומתנות חנופה לעיתונים. משברים היא דרך לראות כיצד משרד היחסי ציבור שלך מתפקד כי הוא נמדד בהחלט בשעותיו הקשות של הלקוח. זאת החוכמה הגדולה. לגבי המקרה שלא מפורט פה-לדעתי אין תגובה זו לא תשובה של יחצ"ן מקצועי. זו התחמקות שמזכירה התנהגות ילדותית, שבורחת מלתת תשובות אמיתיות.

gauuli

New member
"אין תגובה"=...?

"אין תגובה" = "אין לי כח להתחיל לחשוב איך להשתמש בסיטואציה לטובת הלקוח שלי ולהוציא ממנה את ההישג המירבי". "אני מספיק פלצן/ידוע/מחוזר/לא סופר אף אחד ממטר בשביל לא לעשות כלום עבור הריטיינר המטורף שאני גובה מהלקוחות שלי". "חוץ מזה, "ספין" נשמע לי משהו עם הרבה מאמץ (ספינינג??) ואני ממש שונא לעשות כושר"

למעלה