"התבשל" לי רעיון בראש.............

orlipo

New member
"התבשל" לי רעיון בראש.............

אני זורקת רעיון ומבקשת התיחסות. בתור אחת שנורא רוצה ליצור, ולא מצליחה להתארגן על מה לקנות ומה לעשות וכו´, ומכיןןן שיצאה לי הרוח מהמפרשים אחרי התגובה שקבלתי מאביבה על למוד ציור כפרי במכללת עמק-יזרעאל........ מה דעתכן, שניצור פה בפורום משהו כמו "ספר מתכונים", ממש כמו בפורום אוכל, אבל של יצירות של הבנות פה, ואז לא תעליינה כל פעם השאלות איך עשית ומה קנית..... לפי קטגוריות שונות יהיה שם ליצירה, תהייה תמונה, החומרים שצריך לקנות וכן אופן ההכנה, וכמובן שתמיד אפשר לשאול מה לא ברור בפורום..... האם הרעיון יכול להיות ישים??? אביבה, מה דעתך??????????? (אולי בסוף אפילו נוציא ספר שיהיה רב-מכר...
אורלי

רעיו מעולה ! אני יותר מבעד ../images/Emo102.gif

אני בדיוק במצבך ואני אשמח מאוד למימוש הרעיון הזה.

natali_rh

New member
אני בעד../images/Emo102.gif

בכלל טוב שיש ארגון וסדר בענינים ובזמן האחרון יש הרבה יוזמה פה בפורום. עכשיו רק צריך את אביבה בשביל הצד הטכני של תפוז.

dili

New member
ואני העלתי הצעת יעול

לפני כמה ימים וביקשתי שכשמעלים עבודה לפורום, לתת הסבר כמה שיותר ממצה לגביה, כי זה יכול לחסוך את השאלות שתמיד נשאלות בעקבות הצגת העבודות. אפשר לאמץ את הרעיון של אורלי וכשמעלים עבודה, לתת הסבר בצורת "מתכון" כפי שהיא הציעה...העבודות עולות אוטומטית ל"קבצים" שבראש הפורום וככה זה נשמר העבודה עם ההסבר ומי שרוצה יכולה להדפיס לעצמה ספר

orlipo

New member
שגית, בקשר לגלריות

זה נכון, אבל זה עוזר רק למי שיודעת בדיוק איך עושים את הדברים ולא למי שאף פעם לא התנסתה.....

psa

New member
זאת ההזדמנות להזכיר לבנות שלקחו

על עצמן לרכז נושאים.אייכן בנות יקרות? תודה מכל הלב. ברכות

lilachh

New member
כבר ראיתי את המאמר שלך../images/Emo102.gif

הוא מופיע במאמרים ואפילו יש קישור אליו בדף הראשי....

av_i_va

New member
קראתי ולמען האמת - לא הבנתי../images/Emo102.gif

יש גלריה עם תמונות יש מאמרים עם טכניקות עבודה. לא מבינה מה ההצעה?

lilachh

New member
ובנוסף למאמרים שהם מאוד מפורטים

יש את ההצעה של דילי לתת הסבר קל ליד כל תמונה...לדעתי זה די והותר...

didi651

New member
אני הבנתי ../images/Emo163.gif

יש אותנו המתחילות לחלוטין, שגם ההוראת שנתנות לא מובנות לחלוטין ומלאות בסמני שאלה
דידי 651

orlipo

New member
לפי התגובות

אני מבינה שזה לא ממש יכול לצאת אל הפעל, כנראה בכל זאת צריך ניסוי וטעיה כדי ליצור את הדברים עפ"י הגלריות וטכניקות העבודה. חשבתי שמה שכתבתי היה ברור, אך כנראה רק לאלה שהן במצבי.... ואולי אולי בסוף אצור כאן משהו. אורלי

av_i_va

New member
תתמקדי בטכניקה מסויימת.../images/Emo140.gif

תחליטי באיזו טכניקה את רוצה ליצור - ומה. תקבלי הסבר והנחיות מפורטות לפרטי פרטים. תראי כמה זה פשוט ציור כפרי לא ניתן ללמד בהתכתבות (לצערי)

יופי של רעיון

אני עוד פחות ממתחילה... ומאוד יקל עליי אם ליצירה עצמה באמת יהיה צמוד ההסבר ואז אעיז יותר. האם ברצונכן שאתן "מתכון" כדוגמה להצעה של ORLIPO כדי להמחיש על מה לפחות אני חשבתי? יפה

למעלה