התברר שנשים

Yakir4179

Well-known member
מעדיפות לפצוח בשיחות ופילרטים עם נשואים מתוך ידיעה שגבר נשוי בשונה מפנוי לא רוצה ישר להשכיב אותן,הן מרגישות את זה,ולכן מעדיפות נשואים לחברותא,הבעיה כמו בכל משחקי בין המינים הרגש והתשוקה צץ לו פתאום, ואם האדם לא מוסרי או לא מרגיש רע שהוא שוכב עם נשואה או נשוי הדרך קצרה למערבולת רגשית.
מה דעתכם בנושא?

Yakir4179

Well-known member
"צריך שניים לטנגו"
הבעיה שהן חושבות שבגלל שהוא נשוי אז יש לו מחוייבות ולא יתחיל איתן כמו חרמן מורעב,זה יש להן מספיק בחיים,הבעיה נראה שנשים עדיין לא הפנימו שכל חיכוך עם גבר נחמד או שיש התאהבות של מישהו או שסתם מבזבזים את הזמן,או זהוא אולי אחלה ידיד אבל הוא גיי!
מזל שחברות הנשואות שלי בראש בטוח איתי, למרות שרציתי מידי פעם סקס ווצאפ בכתיבה או בהקלטות רול מתוך חיבור קליק וכימיה חזקה ונעימה

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
הבעיה שהן חושבות שבגלל שהוא נשוי אז יש לו מחוייבות ולא יתחיל איתן כמו חרמן מורעב,זה יש להן מספיק בחיים,הבעיה נראה שנשים עדיין לא הפנימו שכל חיכוך עם גבר נחמד או שיש התאהבות של מישהו או שסתם מבזבזים את הזמן,או זהוא אולי אחלה ידיד אבל הוא גיי!
מזל שחברות הנשואות שלי בראש בטוח איתי, למרות שרציתי מידי פעם סקס ווצאפ בכתיבה או בהקלטות רול מתוך חיבור קליק וכימיה חזקה ונעימה
מעולם לא חשבתי שגבר נשוי מחפש חברת אמת או אחר בלי סקס ,רובם היו ועדיין נשואים וגם להם יש צרכים,חרמניים ועוד,מה לא?והם גם מתחילים,,,רקאומרת😄

Yakir4179

Well-known member
מעולם לא חשבתי שגבר נשוי מחפש חברת אמת או אחר בלי סקס ,רובם היו ועדיין נשואים וגם להם יש צרכים,חרמניים ועוד,מה לא?והם גם מתחילים,,,רקאומרת😄
זה היה ראיונות עם עשרות נשים נראה לי מחול ,ידוע שברגע שאישה מרגישה שאתה חומד אותה לצאן מחרמנות זה עושה משהו שאולי גם מרחיק,לעומת מי שתפוס ונינוח ולא משדר לחץ מיני וכו
יש מנטרה שאומרת עם נשואים לא מתעסקים שומרים מרחק,זה שהיבט הדתי ואמוני אסר לי לגעת בנשואה ולקיים יחסים,זה לא אימר מה שעברתי מבחינת החרמנות לאחר שיחות ומפגשים איתם בחבורה מה שנקרא,אם אני תפוס והיחסים שלי נחמדים כאלו ,ופתאום בא לי קלולס גם אם היא לא חתיכה ומלאה ומעוררת אותי ,אני אהיה בעננים,בגלל זה גברים בוגרים אוהבים צעירות,כי היא מעוררת אותם ואתה מרגיש חי לא כבוי כזה,לא כל רומן זה אומר שהמצב עם החוקית לא טוב,לפעמים יש טיפוסים שמשלימים אותנו ועושים לנו טוב על הנשמה מבלי רצון להתחתן איתם או להרוס להם משפחה וכו

אבח"י

Well-known member
זה היה ראיונות עם עשרות נשים נראה לי מחול ,ידוע שברגע שאישה מרגישה שאתה חומד אותה לצאן מחרמנות זה עושה משהו שאולי גם מרחיק,לעומת מי שתפוס ונינוח ולא משדר לחץ מיני וכו
יש מנטרה שאומרת עם נשואים לא מתעסקים שומרים מרחק,זה שהיבט הדתי ואמוני אסר לי לגעת בנשואה ולקיים יחסים,זה לא אימר מה שעברתי מבחינת החרמנות לאחר שיחות ומפגשים איתם בחבורה מה שנקרא,אם אני תפוס והיחסים שלי נחמדים כאלו ,ופתאום בא לי קלולס גם אם היא לא חתיכה ומלאה ומעוררת אותי ,אני אהיה בעננים,בגלל זה גברים בוגרים אוהבים צעירות,כי היא מעוררת אותם ואתה מרגיש חי לא כבוי כזה,לא כל רומן זה אומר שהמצב עם החוקית לא טוב,לפעמים יש טיפוסים שמשלימים אותנו ועושים לנו טוב על הנשמה מבלי רצון להתחתן איתם או להרוס להם משפחה וכו
הרגת אותי לגמרי על השקלא והטריא שלך.
נדמה לי שאתה מכליל מנסיונך האישית על כלל הנשים, ובטח על כלל הגברים.

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
ואת כל התובנות האלו אתה יודע כי אתה נשוי עם ילדים??
אתה רווק ,וזכותך הלגיטימית להשאר כך אבל לכתוב שטויות ברסק מעורב עם מוסריות פה,קצת לא רלוונטי,ואתה מכליל מאד.
ניסיונך האישי לא רלוונטי כי אתה לא נשוי ולא מבין את המשמעות כשם שאני אישה רווקה- ולעולם לא אבין .
יש נשים בוגרות מאד מעוררות,לא מסכימה עם האמירה שלך ואני חושבת שזה מאד אישי לכל אדם.

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
מה אתה לא שומע שיחות נשים ? מה אני עם גבר נשוי מה פתאום שומו שמיים ,ובסוף מי שמתאהבת קשה בנשואים אלו רווקות עד 30 ומאוחרות
אתה לא "מתעסק" עם נשים נשואות,חושק,"רק" שיחות סקס,אוננות ושו'ת?ואתה רווק,מזכירה.
אתה כותב שנים על תשוקה לנשים נשואות וזה שלך,אף אחד לא ישפוט או אחר,אבל-אם לא היית גבר דתי/מסורתי,מזמן היית מנהל ומיישם את כל התשוקות והחשקים עם נשואה-וגם עלול להכנס למערבולת רגשית ולהתאהב קשות.

נערך לאחרונה ב:

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
מעדיפות לפצוח בשיחות ופילרטים עם נשואים מתוך ידיעה שגבר נשוי בשונה מפנוי לא רוצה ישר להשכיב אותן,הן מרגישות את זה,ולכן מעדיפות נשואים לחברותא,הבעיה כמו בכל משחקי בין המינים הרגש והתשוקה צץ לו פתאום, ואם האדם לא מוסרי או לא מרגיש רע שהוא שוכב עם נשואה או נשוי הדרך קצרה למערבולת רגשית.
מה דעתכם בנושא?
ועוד דבר,מערבולת רגשית תמיד יכולה להיות גם עם גבר רווק שמתעתע בך ועוד.
גבר או אישה שלא מרגיש/ה רע עם מעשיו יהיה לו קל הרבה יותר לסטוץ ולא להכנס למערבולת,ואנחנו הרבה פעמים חושבים כך,והחיים מתעתעים בנו כי אנחנו בני אדם..
יש נשים שנמשכות יותר ו/או מתאים להן יותר נשוי בתקופות שונות בחיים ועדיין זה לא אומר שהן "מעדיפות" אותו כי הוא לא ישכיב אותן.
בתחושה שלי ולאור העובדה שאני קוראת אותך מעל עשור כאן,אתה מדבר על עצמך.

Yakir4179

Well-known member
ועוד דבר,מערבולת רגשית תמיד יכולה להיות גם עם גבר רווק שמתעתע בך ועוד.
גבר או אישה שלא מרגיש/ה רע עם מעשיו יהיה לו קל הרבה יותר לסטוץ ולא להכנס למערבולת,ואנחנו הרבה פעמים חושבים כך,והחיים מתעתעים בנו כי אנחנו בני אדם..
יש נשים שנמשכות יותר ו/או מתאים להן יותר נשוי בתקופות שונות בחיים ועדיין זה לא אומר שהן "מעדיפות" אותו כי הוא לא ישכיב אותן.
בתחושה שלי ולאור העובדה שאני קוראת אותך מעל עשור כאן,אתה מדבר על עצמך.
שבוע טוב מחפש את הלינק הזה לפרסם בפורום,הכוונה היא שגבר תפוס כביכול פחות מלחיץ מגבר פנוי שירצה להכיר אם זה לסקס בעיקר,אצלי אני רק קשר חברי לא מעבר,והן יודעות וידעו את זה,שיחת סקס מרגשת בווצאפ לאחר 8 שנים עם חברה נשואה ,היא רק שלחה תמונות.בבגד ים לא מעבר,הבינה שאני לוהט יותר מידי ,שאם לא הייתה תפוסה הייתה רואה כוכבים מאושר חחח,ואנחנו שומרים על קשר ,למרות שהייתי בטוח שהיא תעלם או תהיי מופתעת למדי ,כי זה לא היה צפוי כלל.

אני יכול לומר שברגע ששומעים נשוי ,זה לעשות סוויץ בראש ולהתנתק,ולהכיר מהר מישהו אחר ,כדי לא להכנס לקשר פנוי ונשוי או תפוס

למעלה