התבכיינות

מעין26

New member
התבכיינות

הרבה זמן לא הייתי פה אבל אני מקווה שהוותיקות לא שכחו אותי. אז ניסיתי להימנע מהפורום לתקופה וזה לא כל כך עזר, ואני חוזרת לפעילות תקינה בפורום. אז אצלי לא השתנה כלום עדיין אין את שני הקווים המיוחלים. ביום חמישי הייתי בחתונה ופגשתי שם חברה שלא ראיתי הרבה זמן ונחשו מה? ברור הרי שהיא בהריון. ועוד שתי בנות סביבי שאני מכירה בהריון. השבוע חגגנו יום נישואים ראשון והיה כיף ונפלא אבל היה לי קצת עצוב כי חשבתי שאני אהיה כבר עם תינוק בזמן הזה.והבעל שלי כזה מקסים אומר לי כל הזמן יהיה בסדר אל תדאגי, אבל בינתיים האיקקלומין לא עוזר ואנחנו החודש משקיעיםן מאוד יום כן יום לא וזה מאוד מתיש אני לא יודעת איך הבנות פה עומדות בזה לי זה קשה. ואם עוד לא התבכיינתי מספיק אז לשם שינוי אחרי 5 שנים התפטרתי, לא יכלתי לסבול עוד את היחס בעבודה וקמתי בבוקר ואמרתי דיי עד פה, אז עכשיו אני גם מובטלת. מקווה לא לאורך זמן. ועוד דבר שקצת חיפפתי השבוע בדיאטה ואני מרגישה שעליתי שוב במשקל ואני אקבל נזיפה השבוע בשקילה. יצא ארוך, כל הכבוד למי שהגיעה עד פה. נקווה לשבוע אופטימי יותר עם סימני ביוץ.

סנונית 1

New member
מעיינוש../images/Emo24.gif

קודם כל ברוכה השבה! את לא לבד אתמול התארחו אצלנו זוג חברים שנישאו אחרינו , היא צעירה ממני ב5 שנים והיא..... בחודש שמיני! כמו שאת מתארת לעצמך הארוח לא היה קל. אבל אל תדאגי גם אנחנו נהייה שם, ואם היה לך רע בעבודה אז שילכו קיבינימט, ואם עלית קצת במשקל תנזפי על מי שינסה לנזוף בך. בקיצור השבוע שימי@#$ על כולם.

blue4u2

New member
אני תפקידי לנגב לך את הדמעות ../images/Emo79.gif

היי מעין, קודם כל בטח שאנחנו, או לפחות אני אם אתייחס בשם עצמי, זוכרת אותך חמודה....
איך אפשר לשכוח
???? בהמשך לדברים שכתבת, הרשי לי לנסות לעודדך ולחזקך כי אני יודעת שיהיה טוב, זה בטוח
את צריכה רק מעט סבלנות ואופטימיות. נכון שזה קשה ושוב עניין הקנאה והתחושה המגעילה שב
כששומעים על ההיא וההיא וההיא שבהריון אבל גם לך זה יגיע
אל תטילי בזה כל ספק
לגבי עניין העבודה, הרי שלפעמים אנחנו צריכים לקחת עצמנו בידיים ולהחליט החלטות. אני בטוחה שזה לא ממש ספונטני ושחשבת על זה לפני כן ויש הרבה אילוצים ומחשבות למה כן לעשות את זה...בטוחני שתמצאי עבודה מספקת אחרת. לצערנו החיים הם לא סוכריית דבש אחת גדולה, וכשקשיים ובאסה מגיעים, הם מגיעים בתקופה הכי לא נוחה, כמו שאומרים "צרות באות בצרורות"
לגבי הדיאטה, לא נורא - שבוע חיפפת, שבוע הבא תקפידי יותר, שהרי גם כך כשתהיי בהריון תשמיני ותתעגלי לך, לא?
אז.... קחי נשימה ותסתכלי על העתיד בצורה חיובית יותר, חפשי עבודה ותני לדברים לקרות מעצמם, בסה"כ אתם צעירים ונשואים שנה, תנו לעצמכם עוד קצת fun ברגעים של ה"לבד" ותראי שבמהרה תצפי ב -
המיוחלים... אם את הגעת עד לפה, אז כל הכבוד גם לך
שולחת
ומאמינה שיהיה טוב
...חייב להיות

מיטלי23

New member
מותר לך גם להתבכיין לפעמים....

אל תסתכלי על אנשים מסביבך כי אחרת כל הזמן תתקלי בנשים בהריון. תחשבי חיובי שבמהרה גם את תהיי מאותן נשים שמתגאות בבטנן. כל הכבוד על היוזמה והאומץ להתפטר ומאחלת לך שתמצאי מהר מהר עבודה טובה שנותנת הרגשה טובה. גם אני השבוע חגגתי יום נישואין ראשון שלי ואני ובעלי איחלנו לעצמנו שבשנה הבאה יהיה תינוק. בקשר לשקילה לא נורא אם נפלת העיקר שתדעי איך לקום............. מאחלת לך המון בהצלחה ןשולחת לך המון
ים חמים.

ו שתי

New member
האמת? אני מבינה אותך.

וכל מה שנשאר לי זה לשלוח לך
ועידוד.

גליגו

New member
קורה לטובות שביננו

קודם כל מזל טוב לצעד הנכון שעשית - שעזבת את העבודה כי לא נהנת, בטוחה שתימצאי משהו אחר טוב הרבה יותר. ולעיניין ההריוניות שמסביב, אל תשכחי גם לך זה מגיע ועוד יגיע!!! בהצלחה.....

מעין26

New member
מתה לזרוק את נעלי הריצה ל9 חודשים

אז דווקא בערב הייתה לי הפתעה בצורה של כאבי ביוץ נוראיים ולמרות הכל לקחתי אקמול ונכנסנו למיטה, גם אתמול עשינו את המצווה כי ידעתי שהביוץ מתקרב. ואת האמת אני מאוד מקווה שלא אצטרך לקנות לשנה החדשה נעלי ספורט חדשות נמאס לי כבר לרוץ ואני נורא רוצה לנוח קצת. בכל מקרה המצב רוח קצת השתפר ונקווה שהחודש זה החודש אם לא מתחילים בזריקות מחודש הבא ולא ממש רציתי להגיע לשלב הזה. תודה לבנות על העידוד.

נעמולה

New member
../images/Emo24.gif את חייבת להיות אופטימית

המצב אצלי דומה, כ-ו-ל-ן בהריון, כולל החברה הכי טובה שלי שהתחילה את ההריון אחרי אבל תהיה הראשונה לסיים אותו...ובכלל, המצב דרק...אבל - חייבים להיות אופטימים ולחייך ולחשוב שבסוף הדרך גם לנו אוצר קטן יחכה...וככה לעבור כל יום בנפרד. אני יודעת שההשקעה של יום כן יום לא מתישה והופכת לטכנית אבל ההשקעה תשתלם ללא ספק. מחזיקה אצבעות לסימני הביוץ

u z a

New member
מעיני ../images/Emo24.gif

אם לא להתבכיין אצלנו - אז איפה?? מצטערת שאת חוזרת אלינו (את יודעת למה אני מתכוונת), אבל בכל זאת מאוד שמחה לראות אותך כאן! יש את הימים האלה שהכל נראה עקום, מקווה שהיום הזה עבר, והתעוררת ליום חדש ולשבוע חדש אופטימית יותר. הסיפור שלך על יום הנישואין מזכיר לי בדיוק את עצמי בארוחת ראש השנה לפני שנה, לפני שהתחלנו בכלל לנסות, כשאני בתמימותי חשבתי שאקלט כבר בנסיון הראשון, לחשתי לבעל שבטח בארוחת ראש השנה הבאה אני כבר אהיה בהריון, בשלב זה או אחר. ארוחת ראש השנה מתקרבת בצעדי ענק, ואני לא בהריון ולא בטיח... מצטערת אם לא עודדתי יותר מדי, מקווה שמצב רוחך ישתפר ושאכן יהיה השבוע ביוץ מוצלח!
אוזה.

Galit29

New member
מותר לך להתבכיין

ואפילו לקבל חיבוקים מכולנו פה, ואולי זה שעזבת מקום עבודה של 5 שנים יעשה את שלו, הרי 5 שנים סבלת ועבדת. ואז מה אם חיפפת בדיאטה תמיד אפשר לעשות יום קיזוז. ומותר לך גם לקנא בבנות שבהריון כי גם הן יקנאו בך יום אחד והלוואי שכמה שיותר מוקדם. בעידכון האחרון ראיתי שלקחת אקמול לכאבי ביוץ... הרופא שלי אומר שזה לא דבר הכי נכון לעשות, נראה לי אני לא יודעת אבל תנסי להמנע מאקמולים.

למעלה