התבכיינות יום חמישי!! :(

theone2468

New member
התבכיינות יום חמישי!! :(

הוא היה אמור לצאת מחר, ובגלל איזה אחד דביל (הוא לא עשה כלום!) משאירים את כולם לשבת גדודית!! :( ואני גם לא יכולה ליסוע לבקר אותי, כי זה שעה וחצי נסיעה כל צד, ולהיות אצלו לפחות שעתיים..מה שאומר לשרו,ף את כל השבת ואמא לא תיתן עם הבגרות בתנ"ך שיש ביום ראשון!! זהו=[

B o o o o M

New member
עוד התבכיינות יום חמישי

בקושי דיברנו היום, לא הביאו לו לגעת בפלאפון מלבד לזה רבנו די ברצינות לפני יומיים לפני שחזר לצבא. וואללה הרבה מהאמון שלי בו נאבד.. ואתמול הוא עוד איכשהו ניסה להתקשר והיום נראה שלא ממש איכפת לו כבר. למרות שהוא התקשר והסביר למה לא יכל. בכל אופן אין מצב שנדבר עוד היום. הוא שאל מחר אם הוא בא אליי ואם בא לי לבוא לארוחה אליו לפני זה.. אני צריכה ללמוד לספרות והאמת במצב כזה אני לא הכי יודעת אם אני רוצה לראות אותו.. קשה לי עכשיו באופן כללי עם כל הקשר וכל מה שקרה
כואב לי לדבר איתו לפעמים.. או יותר נכון מוזר לי כזה כי כאילו אני לא מדברת איתו כאילו אני מדברת עם איזה מישהו שזה לא הוא בכלל. לא יודעת. קיצר באסה חח

theone2468

New member
://

אני לא יודעת בדיוק מה קרה אז אני לא יכולה הכי לייעץ לך אבל אם הקשר שלכם חשוב לך ואת אוהבת אותו, תיפגשי איתי מחר, תלבינו את העניינים. כי אחרת הוא יחזור לבסיס ביום ראשון וכל השבוע את תתבאסי מזה שגם אתם בריב וגם לא יכולים להיפגש לדבר על זה. מתוך ניסיון, אין דבר יותר מעצבן מאשר הסיטואציה הזו-כי הוא בצבא ואין לך מה לעשות. תדברו מחר,ף תנסי לגרום לו לשנות את מה שהוא עשה, ואני מחזיקה אצבעות..יהיה בסדר! וגם מתפללפלת לאלוהים וזה חח

devilz

New member
../images/Emo201.gif

עצוב לי שעצוב לך
מקווה שעניינים יסתדרו אייכשו... מקווה שתיצאו מהריב הזה מחוזקים.. ואם לא.. העיקר שתעשי משטוב לך... לא לו.. ל-ך אם את צריכה עוד מפניני החוכמה חסרות התועלת שלי.. אני פה

B o o o o M

New member
בגלל זה גם דיברנו על זה..

כי לא יכלתי להחזיק בפנים את זה
בע טוב נראה מה יהיה היום גם אני מקווה לטוב.. בעיקרון סלחתי לו אבל עדיין קצת קשה לי עד הסוף ניראה לי זמן זה הפיתרון

לילי123456

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

באמת כדאי לך לשבת לדבר איתו... כי ככה שום דבר לא ייפתר
מקווה שיסתדר

McBlack

New member
../images/Emo201.gif אני מאמינה שהכל לטובה...

פשוט תנצלי את השבת הזאת בשביל ללמוד באופן רציני. ואם את לא מתכוונת ללמוד כמו שצריך אז אולי את תסתכלי בספר האדום ההוא ותקראי בדיוק קטע שיהווה תשובה לאחת השאלות

למעלה