התבגרות

דוןדון

New member
התבגרות

בני בן 12 בתהליך התבגרות מינית, לא פעם ראיתי אותו מביט במבטים מוזרים מלאי תשוקה על נשים שהיו סביבנו. די מטרידה אותו התנהגות זו, מה עוד שאני חוששת שההתנהגות לא תשאר בגדר מבטים בלבד. האם התופעה מוכרת לכם?

bimbo.

New member
דוןדון, מדוע זה מפתיע אותך?../images/Emo12.gif

זה תהליך טבעי לחלוטין. הסקרנות התעוררה אצלו בגיל הנכון, והוא שולח מבטים. ומה את חוששת שיעשה? מה אחד בגילו מסוגל כבר לעולל לאותן נשים? תני לו להתפתח באופן טבעי, ואל תייחסי חשיבות למבטיו. ההתלבטויות שלו רק החלו. ב- 3-4 השנים הקרובות זה יהיה הרבה יותר קשה. גם לך!

AYELET1

New member
היי דון-דון

נראה לי שקשה להבדיל בין מבטים "מלאי תשוקה" לבין מבטים "מלאי סקרנות". והנושא מה זה מסקרן ילד בגילו! מצטרפת לשאלתה של בימבו: ממה את חוששת? שיזנק על אחת הנשים הללו ויאנוס אותה??? שיפתה אחת מהן? ממש קשה לי להאמין בגיל זה... מתקבל הרושם שאת מוטרדת יתר על המידה!

דוןדון

New member
החשש

נובע מכך שהוא ישלח ידים. בהתחלה המבטים האלו היו מופנים אלי, והוא גם שלח ידים די הייתי בהלם. אחרי שהצבתי גבולות הוא הפסיק. אבל כל פעם שאני רואה אותו מביט כך אני שוב נלחצת שהוא יאבד שליטה, ויעשה משהו שאסור.

גליה13

New member
לדעתי זו תופעה טבעית

הסבירי לו שנשים /אנשים אינם אוהבים שמביטים בהם בצורה חודרנית- זה הגיל בהם נערים מגלים את המיניות שלהם. אני בטוחה שבגיל 16-17 הוא ידע בדיוק איך להתנהג עם נערות בנות גילו... אגב- לא לעניין אבל הייתי מוכרחה- מכירה די הרבה גברים בני 40-50-60 ועוד שמביטים על נשים מבטים מוזרים ומלאי תשוקה- ולרוב- כמעט תמיד זה נגמר במבטים....

דליה.ד

New member
תראי,

עליך לשמוח שהוא מביט בנשים ולא בגברים, נכון? איזה התמודדות היתה לך אז? ולו? ואין לי בעיה עם הומוסקסואליות על כל גווניה. אבל ילד בן 12 שמביט בנשים...נורמלי, טבעי, אפשר "להחליק" כמה מילות הומור בנושא ולסגור עניין.... לפחות עד שיתחיל לשלוח ידיים ולא רק עיניים.

למעלה