התבגדות

שומבללה

New member
התבגדות

האמת שרציתי לכתוב התבגרות, אבל... השארתי את הכותרת איך שהיא ומתחילה לכתוב בספונטניות, מן כתיבה אסוציאטיבית שכזו. חפשי לך זיווג. טוב כזה שלא תפגעי בו ולא פגעי ממנו חפשי לך אישה- נאה כזו שתהני לשכב איתה ולאהוב אותה חפשי לך בת זוג, חכמה נבונה,נשמה כדי שתרגיש על מה את מדברת כשאת בתוכה שיהיה בה הומור ותוכלו לצחוק ביחד גם אחרי סקס לא משהו, אם זה קורה... חפשי לך...אהבה אחרת הפעם, בוגרת יותר, בשלה יותר בקשי לך משהו בלי משחקים - ישר כזה - נטול פוזות ונטול נפילות תארי לך קשר בלי קנאה...בלי לחכות....בלי לצפות פשוט לדעת שהיא שם. נוגעת בכתפך בדיוק ברגע הנכון. דמייני אותך רוקדת איתה בסלון סתם לצלילי שיר רומנטי - סתם באמצע הבישול אל תבדקי כל רגע, אל תחשדי במשהו שלא בסדר פשוט תזרמי. תתני לזה להגיע. נושמת? נושמת עמוק? שחררי את הפחדים. שחררי כאב מאחרים חכי סבלנות עוד קצת והטוב ביותר בדרך אליך. נשבעת לך.אני. עצמי. לא עוד בגידות כאלה ואחרות. התפכחות כואבת רכות אל עצמך. כי קודם כל את. נשבעת לך אני.

../images/Emo41.gifראשית,זה יוצא מן הכלל../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

ושנית,אם את אומרת שזה נכתב בספונטיניות אז אני מורידה בפניך את הכובע,איזה התנסחות ואיזו רמת כתיבה,ממש משוררת יש לנו כאן
יישר כח

שומבללה

New member
ככה להוציא אותי מהארון?

קודם כל תודה, אבל בדרך כלל לא נותנת לאף אחד לקרא מה שכותבת ככה בשלוף,אבל אתמול בלילה ככה יצא. מבטיחה להעלות כאן דברים יותר מגובשים שכתבתי וכותבת. ברור שהייתי מתקנת מלא דברים עכשיו. :) יאללה הגיעה השעה, מי באה לאמבטיה ולהכין ארוחת ערב?

גםVגם

New member
תודה לך על המילים היפות.

הבטחה כזו היא בדיוק מה שהייתי צריכה. מנסה להגיד לעצמי אותו הדבר.. בסוף זה יגיע.

למעלה