התא המשפחתי

קבס2000

New member
התא המשפחתי

מעניין אם הדיון הזה יצליח. אהלן, צהריים טובים.. בדיוק דיברתי על זה עכשיו עם חברה שלי על כל הנושא הזה ואני רוצה לשאול אותכם...:::: אני יודע שאחד הדברים הקשים שהייתי צריך להבין בכל התהליך קבלה-שלי-את-עצמי זו העובדה שלא תהיה לי משפחה מושלמת כמו שכל אחד ואחת מדמיין או מדמיינת בחיים שלהם.. וזה באמת היה קשה כי זה ה-דבר שבן אדם עושה זה השיא שלו (ומשם רק מתחילים לרדת סטגדש! )ואני שואל את עצמי ואותכם: מה אתם חושבים על התא המשפחתי? טוב/רע/שחור/לבן? ואיך זה מסתדר עם הנטיות שלנו? (מה, ילד לא צריך דמות נשית וגברית בחיים שלו? אבא ואמא נגיד..?) בכל אופן, אני אלך לישון.

Carmen Sandiego

New member
התא המשפחתי

מה זה משפחה מושלמת בשבילך? הומואים ולסביות לפני הכל הם בני אדם, ויש להם זכות להורות. ילדים להורים חד-מיניים לא מתפתחים שונה או סובלים יותר מילדים להורים סטרייטים, הם לא נדפקים ואפילו שקשה להאמין הם מתפתחים בצורה נורמלית לחלוטין. מה אני חושב על התא המשפחתי? לא הבנתי כל כך את השאלה. זה מסתדר עם הנטיות שלנו מצויין. ילד צריך הגנה, חום ואהבה.

James Hammerton

New member
כנראה שאין כזה דבר תא מושלם

לכל אחד מתאימה מסגרת אחרת, כלומר עם גבר או אישה וכו'. אני לא חושב שצריכה להיות בעיה אם טוב לכולם וכולם מקבלים (ונותנים) את מה שהם צריכים... זה כולל ילדים.

למעלה