התאריך של הקשר

Laallaa

New member
התאריך של הקשר

ממש קשה לי עם הקשר הזה, כל פעם מסיבות אחרות.
אני רק בודקת ובודקת את הקשר,
אני לא רוצה סתם להעביר את החודשים.. אני רוצה כבר לדעת שזה הקשר וקשר לחתונה.

אנחנו כולה 3 חודשים,
ואולי זה ילדותי, אבל ..
לפי דעתכם , צריך לזכור את התאריך שלכם ?
נגיד היינו חודשיים יחד, באותו היום אמרתי לו בסוף היום כבר.. מזל טוב על היום, והוא בכלל לא הבין איזה יום היום ממש נפגעתי.
אחרי זה דיברנו על התאריך שלנו, וקבענו מה התאריך שלנו.
אך כשהגיע התאריך שוב - 3 חודשים.. כמובן שאני זכרתי.. והוא? הוא לא אמר מילה.
מה הייתם מרגישים באותו רגע ?
כי אני מאמינה שככה זה ימשיך ניהיה גם שנה בלי תאריך.

אינשאללה שאלו הן תהיינה הבעיות בחייך.

את נתקעת על דברים מאד מאד שוליים.
עושה הר מעכבר.
מה זה משנה אם התאריך שלך יהיה ה-10.10 או ה-24.11 ?! תגדירי תקופה- חודש, נניח. ובו תקבעי שכך וכך זמן יצאתם וזהו.
בין כה וכה אחר כך תספרי רק מהחתונה והלאה. אז מה זה משנה?

אין תאריך מדוייק אף פעם, אם יוצא לך לזכור נשיקה ראשונה וכאלה, אז זה נחמד, סבבה, כייפי. אבל על זה לבסס את הקשיים של היחסים שלך? נו, באמת.

אני רוצה להאמין שהכל נובע מרצון להיות בקשר הזה ולהחזיק אותו קצת בפחד והתלהבות יחד.
מה שאת צריכה לעשות זה להתקשר אליו עכשיו ולקבוע לטיול חיבוק על שפת הים. זה יותר חשוב.
תתמקדי בלהבין אם הוא מכבד אותך על הצרכים הרגשיים שלך, אם הוא מכבד את הרצון שלך להיות ביחד/לבד לפעמים, אם השיחות איתו ממריאות לאנשהו,
אם הוא יודע לקחת אחריות, מחוייבות, אם הוא יודע לעשות דברים במשותף, אם הוא מדבר אלייך יפה, אם הוא לא קנאי ואובססיבי ועוד מיליון דברים שאת צריכה לראות כדי
להגיע בכלל למילה "קושי" בזוגיות.

שלום

במשפחתי אף פעם לא זוכרים תאריכי יום הולדת זה של זה, וגם לא את המשכורת של אבא. בסרטים נחשב לנורא, לדעתי זה בסדר.

אממ.... קצת קשה לי לענות לך על זה, כי זה קשור בהמון גורמים.

קודם כל, אתם יחד 3 חודשים, וזה נראה שאת רצה קדימה הרבה יותר ממנו... ממליצה בחום טיפה להוריד הילוך באופן כללי, כדי לא להפעיל לחץ מיותר.

דבר שני, כן, תאריכים צריכים לזכור - אבל.... לא צריך לחגוג כל שבוע או חודש שחולף.

בעיניי, חצי שנה, שנה, שנתיים וכו', אלה תאריכים שחוגגים אותם, כל דבר אחר בדרך, אין בכך צורך.

באופן כללי, בדרך כלל זוכרים את הדייט הראשון, או דברים מסויימים בעלי חשיבות, אני לא חושבת שהעובדה שהוא לא זכר על בסיס חודשי מראה על משהו שאת צריכה להפגע ממנו.

יש אנשים שלא זוכרים תאריכים, אבל כן זוכרים להראות שהם אוהבים במיליון דרכים שונות כל יום שעובר.

יש אנשים שזוכרים תאריכים וגם חוגגים אותם,

ויש את אל שזוכרים תאריכים, אבל לא טורחים לתת להם מעמד מיוחד, או לחגוג אותם כלל, שזה הכי מעצבן מבחינתי.

אם הבחור שלך מביע רגש, נותן לך להרגיש נאהבת, והקשר בכללי הוא קשר טוב, אין צורך להתקטנן על כך שהנה, עוד חודש חלף, תני לזה זמן, יש תאריכים שחובה לזכור, וכאלה שממש לא.

הייתי מרגישה ש- מה נסגר איתך?

מציינים תאריכים שלמים, אחת לשנה. מילא לדבר על חצי שנה, אבל להעלב שהוא לא מתייחס לתאריך החודשי? הגזמת קצת! אולי גם תתייחסי לתאריך שבועי?

את נורא ממהרת, קשר לחתונה אחרי 3 חודשים, את תלחיצי את הבחור והוא יברח.

אל תעשי לו חיים קשים עם התאריך, כי באמת שזה לא רציני, לא נהוג לציין דברים באופן חודשי אלא שנתי.

lital10000

New member
את לחוצה קצת...

שלושה חודשים - מזל טוב. אבל קחי באיזי. תאהבו ותחיו ויהיה בסדר...

אני הופתעתי לגלות, שבקשרי עבר אני זוכרת רק תאריכי ימי הולדת של מי שהייתי איתו, ולא תאריכים של מתי היינו ביחד (טוב, היומן מאז נותן לי מושג קלוש).

ואני דווקא זוכרת מספרים, בניגוד לשמות של אנשים חדשים..

למעלה