התארחוני לחברה?....

התארחוני לחברה?....

ערב טוב לכולם.....ציפור קטנה לחשה לי שזה פורום מאד מעניין, חברותי ומאיר פנים. הזעתי רבות עד שהצלחתי ל"חדור" לכאן....ומעכשיו...אני לא זזה מפה...

גל-עמית

New member
היי "קסם"......../images/Emo48.gif

ברוכה הבאה בצל קורתנו...... מקווה שתהני...כפי שאנחנו כבר שנה עושים זאת....

שילה1

New member
ברוכה הבאה!!../images/Emo140.gif

וסיפורים נוסטלגים יש לבוקר זה?

zahavashanny

New member
אכן כן פורום מקסים../images/Emo140.gif../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif|

והרי את מבורכת ונקווה שתהני כפי שאנחנו נהנים כבר כמעט שנה ותביאי עמך סיפורים חדשים כישנים ונהנה כולנו, יום טוב וסוף שבוע נעים לכולם וכמובן לך קסם של חיוך אהבתי את השם. ממני פה בנירובי המשעממת

טרה10

New member
זהבה אתמול היה על ניירובי

בטלויזיה..ומה הראו.? קצת מהרחובות ומהמלונות, הרבה מגידולי הקפה והתה. וכמובן שמורות טבע ואפשרות לתפריט מבשר זברות וג´ירפות המתרבות מעל לקיבול השמורה. תוכן שנראה כסרט לתיירים..! והתחממות כדור הארץ המשפיעה על שלגי פסגת הקלימנג´רו.[?] ספרי קצת מה קורה..שם.! [והנה אספר לך קצת מעוללות חיינו. בביצה שפיזר סביבו האסיר [מזנ][דרעי][ה]..קשה לזוז.! ראשית התקשורת חוגגת, כאילו זה מעניין אותנו. כבר אין חומה אין גדר אין קיצוצים. רק ר´ עובדיה והעזים שלו. עכשיו איזה טיפש שהוא גם ח"כ בממשלת הביג טוכס-[איך שחיים חפר קרא אתמול לשרת האין-חינוך והדגל], אז הוא הציע להשבית גם את יום ראשון וכל הסיעות הדתיות הצביעו בעד..ומה התברר. שהכוונה היא להעביר את כל הפעילות החילונית בשבת ליום ראשון. בקיצור, האינטרס של חילול שבת חשוב יותר מאיזה יום עבודה. ולרמות אותנו זה לא חשוב..כאילו יום ראשון..כשהמטרה המקודשת היא למנוע חילול שבת. בעיני מה שהם עושים זה חילול המדינה הציונות חילול כל ערך. והכל ברמיה- שכנראה מאפיינת את החברה האלה, בשקר..כמו האסיר [מזנ]ד[ה]..

zahavashanny

New member
נירובי הינה עיר מאד יפה ואכן יש |שמ

פה גם הרבה עוני אבל לא חייבם להסתובב בחלקי העיר העניים כי מסביב בסך הכל מאד יפה ובאמת יש מטעי יפיפים של קפה ותה שנראה כמושטיח שעשוי חלקים חלקים כמו גב של צב זה לגבי מטעי התה יפיה בעני בכל אופן איזוריים מדהימים ביופים וכמובן השמורות שבאמת אוכלסיות הזברות בחלקן קצת גדלה על כמויות הרגילות אבל בלי שום קשר ישנם חוות גידול מיוחדות של חיות כמו הזברה הגריפות ויענים ותננים למטרות אכילה ואגב הבשק הינו טעים מאד בדרך כלל עושים אותו על האש עם רטבים מיוחדים מאד מאד טעים. לגבי ההתחממות גם זה נכון אבל על זה מעט מאד ידוע לי, מאחר ולא קראתי מספיק בענין הזה ונכון שישנה התחממות אבל על זה כבר מדובר מספר שנים עוד בשהותי בארץ אין לי מספיק מושג איך זה משפיע על הקלימנג´רו. שאגב הינה שמורה מקסימה שמאד אהובה עלי בצד של קניה היא נקראת שמורת אמבוסלי יפיפה עם אוןסף עצום של ציפורים וביצות פילים אריות ובכלל מרהיבה ביופיה לטעמי האישי. ולמה שקורה בארץ אני מצטערת כל יום מחדש שאני קוראת את העיתון באינטרנט צער לי שההשפעה של החבורה הדתית חוליגנית הזאת במדינתו הולכת ומכסה כל חלקה טובה בארץ ומבזה את כל מה שנקרא הציונות, ותאמין לי טרה אני מדברת מכל הלב לא מספיק האויב מבחוץ אלה האויבים מבית שהורסים כל חלקה טובה בארצנו שהיתה פעם מקסימה ואני כל הזמן מקווה שתמשיך להיות מקסימה ושאנחנו החילוניים נוכל להתגבר על החבורה הפרזיטית שיושבת בינינו לצערי. אגב אחי מקים עכשיו מרכז סדנאות על אחת הגבעות בערד עירך גש תיראה יש לו כבר משהו כזה במעלה שחרות שניקרא רוכבי הגמלים וכרגע עירית ערד מאפשרת לו לפתח דבר כזה גם בערד אני מאמינה שזה יביא הרבה פרנסה לתושבי העיר ערד והכי חשוב שיהנו מזה תושבי ישראל , יאלה יום טוב ונעים לכולם. ממני פה בנירובי המשעממת.

שקדי

New member
ברוכה הבאה קסם.........../images/Emo140.gif

מקומך איתנו.....כמו שהיתה סיסמת חיל הים ויאללה לעבודה....תתחילי להקסימנו

למעלה