התארגנות למפגש.....

קרנושה

New member
התארגנות למפגש.....

אז אולי לחלק זה יראה מוקדם מידיי והיסחפות אבל.....בהתחשב בזה שפסח קרב ובא וחלקנו יהיה עסוק ולא יבלה פה הרבה...אז לפניכם הודעה חשובה: המפגש שלנו קרב ובא ויש להתארגן אז חלוקת המטלות : כל אחד דואג לעצמו בנושא של ישיבה - שמיכות כיסאות וסכום (צלחות וכלי אוכל) כמו כן למי שיש ילדים קטנים שזקוקים לפורמולה כמובן לא לבנות עלינו(חחחחח) וכעט הוחלט שהאופי הקולינרי יהיה חלבי כל אחד יבחר מהתפריט מה הוא יכול להביא לשים לב שלא יהיו כפילויות סלט תפוחי אדמה סלט ביצים סלט פירות פשטידות - פטריות , תירס , ברוקלי פשטידות פסטה חומוס - טחינה פיתות שתיה - מים מינרלים ושתיה קלה-כל אחד יביא בקבוק שתיה אחד כוסות חד פעמיים מפיות כמו כן זקוקים למתנדבים שיש להם שולחנות קמפינג - צריך לפחות 3 שולחנות כמובן שכל אחד יבחר מספר פריטים לדוגמא כוסות + פשטידה פיתות + חומוס וטחינה סלט פירות + מפיות מי שיש לו רעיונות נוספים מוזמן לשרשר פה... מי שרוצה מידיית לגבוב מהתפריט משהו להכנה מוזמן לכתוב פה...כל הקודם זוכה!! אוחחחחחח אני מחכה לזה קרן

טל 3

New member
אני יעשה פשטידות תירס וגם

יביא כוסות חד פעמיים. מחכה כבר...

יום.

New member
טוב אז ככה

איכס איכס איכס ואיכס כל הסלטים והפשטידות למניהן יאק! תגידו לי מה להביא ואני אביא אין לי בעיה יש לנו שולחן קמפינג אבל אני לא בטויה שהוא מתאים אז אני אשמח לפירוט יתר על השולחן ואני יכולה להביא כלים חד פעמים (מה זה רק כוסות?? מה תאכלו ביידים? חזירים!
) ושוב בקשר לאוכל תגידו לי מה להביא כי אני חוטפת בחילה מההצעות שלכם יאק אני גם בעד עוגות!!! (כן! אני שמנה מותר לי!) יום

קרנושה

New member
יום-לא לימדו אותך ש

על אוכל לא אומרים איכס? כשהייתי בת 3 דיקלמתי זאת... אז ככה.....מה שכתבתי היו הצעות...כמובן שמי שבה לו להביא משהו אחר/בנוסף/מה שלא יהיה מוזמן......רק בבקשה להודיע-כדי שאעשה סדר ברשימה שלא יהיו יתר כפילויות..... לגביי סכום/צלחות וכו´...הוחלט שכל אחד ידאג לנ"ל -כמה שפחות מטלות משותפות שיפלו על כולנו.....סה"כ אנו נהיה בערך 12-15 משפחות ועוד בודדים..... יום יום-שולחן אם תביאי ושתיה יכול להיות נפלא ומספיק בשבילך.. זימס-סגור הבא בתור חחחחחח

zimes

New member
יום - תגידי לקרנושה ש...

לא אומרים אוכל על איכס. (הזכויות על ההברקה - לכרמית)

קרנושה

New member
אגב ../images/Emo127.gif

מכיוון שתוך 3 ימים השירשור הזה ירד למצולות... פתחתי לוח (בקטגוריית הלוחות -בשורה ליד הגלריות) לקראת המפגש... אז כל מי שמציעה משהו -כדאי לפני כן לבדוק בלוח שאין אחרים שכבר מביאים זאת...הלוח ישאר עד לאחר המפגש..... Zimes וטל3 הכנסתי את מה שאמרתן שתביאו ללוח כבר, כעת כולם יכולים לראות שהלוח קיים.....אך מכניסים מודעה? פשוט מאוד, לוחצים על הלוחות, בצד שמאל כתוב הוסף מודעה לוחצים עליו, יפתח דף חדש יש לבחור שם בקטגוריה של המפגש (יש לוח נוסף של מכירה יד שניה) לכתוב ולשלוח.... מי שזה מסובך בשבילה/ו שתגיד לי כדי שאכתוב בשמה ,היתר בבקשה לכתוב גם שם את מה שתביאו ולבדוק תחילה שאחר לא מביא זאת... תודה מראש על שיתוף הפעולה ללא ספק זה ישתלם לכולנו.

rotrot

New member
שיו אני ממש בדילמה אני לא יודעת

מה להביא.. כישורי הבישול והאפיה שלי לוקים בחסר (בפעם הקודמת שניסיתי לאפות עוגת פאי פקאן אפילו הכלבה שלי לא רצתה לגעת בגוש השרוף והמפוייח שיצא מהתנור...)... אולי אני אביא שתיה (קולה / דיאט קולה / תפוזים) וחטיפים לילדים?

רותם את מתחמקת מאחריות הבטחת

להביא פיצה מה נהיה חטפת רגליים קרות ולענין ברור שפיצה לא מתאים כי צריך לחמם ואין איפה אבל את יכולה להיות יותר יצירתית לא זתאם העיקר שתבואי כל השאר זניח

ראשית התנצלותי אכן נשכחו מס´ דברים

כגון - עוגות עוגיות וסלט ירקות וירקות חתוכים לא לסלט ובמבות ביסלי ביגלה לילדים אז הוסיפו לרשימה שנית אני אביא: סלט תפוחי אדמה - גדול 2 קנקלי שתיה קלה שקית ביגלה וסוכריות על מקל לילדים היותר גדולים שרית

keren1

New member
טוב אז הנה מה שאני מביאה

באם הבעל יוכל להגיע (הוא במילואים) אפשר יהיה לקבל שולחנות באם הוא לא בא ננסה אבל לא מבטיחה. פשטידה מאפינס סלט פסטה זהו בינתיים. באם צריכים עוד משהו נא להגיד. קרן

zimes

New member
רק אל תגזימו בכמויות...

מהרשימות פה נראה שיהיה אוכל למחנה של שבוע

nonana

New member
אני מביאה פשטידת תירס

ועוגה טובה. וכמובן שתיה דיאט לנו (למי שרוצה).

נוננה ממוש - טל 3 כבר התפקדה לפניך

להביא פשטידת תירס ואת בשלנית מהוללת שכמותך בטח יכולה לארגן לנו פשטידה אחרת נגיד פטריות או גבינות או פלפלים מה שבא לך תודה

*שיר

New member
../images/Emo142.gif אני רוצה להכין

סלט ירוק ו/או סלט פלפלים קלויים (תאהבו אותי מאוד אח"כ) ו/או סלט פסטה. בסדר? להביא הכל? חלק? משהו אחר? ולהזכירכם - אני אגיע לבדי
רק אני והבטן (אז אפשר להוריד שולחן אחד מהרשימה, כי אפשר לפתוח שולחן בכיף על הבטן שלי...
)

חיבנוקי

New member
אז ככה... הגדוד מהצפון מביא../images/Emo8.gif

סלט אורז (שהוא המומחיות שלי) שתיה קלה פיתות ועוגה (ובתור ארגנטינאית שבחבורה...איפה הבשר
) סתם... נבוא גם ככה שיר ,יואב והגדוד

יום.

New member
חבר´ה מה אתם מגדלים בבית?

איזה כמויות של אוכל אם הרשימה תמשיך בקצב הזה.... בעעע אני לא יודעת מה להביא תגידו לי ווואה אין לי כוח לחשוב יותר מדי תגידו לי מה להביא ואני אביא שולחן אני לא מביאה כי הגעתי למסקנה שאין לי כוח להסחב איתו יום

קרנושה

New member
אני מביאה

בלינצ´סים...הפלתי על המטפלת להכין עם גבינה-זה טעים חבלזזזזזזזז

אני עוד לגמרי לא מאורגנת עם בישולים

אמא חדשה... תצטרכו לסלוח לי. אני אביא מה שאפשר לקנות - חומוס, טחינה, פיתות... ואני אחשוב על עוד משהו. אולי בורקסים קטנים? קרן, בשביל שלא נביא אוכל שיספיק להאכיל את כל הודו כדאי לציין שני דברים: 1. כמה אנשים יבואו סה"כ (מס´ נפשות שמשתתפות באוכל. אנחנו 4 אבל רק שניים אוכלים). 2. לא כל אחד צריך להביא כמות שתספיק לכולם. הרי אי אפשר יהיה לטעום מהכל. פשטידת תירס אחת בגודל נורמלי. סלט בגודל נורמלי וכו´. מניסיון במפגשי פורום קודמים (לא של הפורום הזה כמובן) כל אחד מביא כמות שמספיקה להאכיל גדוד, וחוזר עם שלושת רבעי מזה הביתה.

למעלה