התאמת Y PIPE לR1000 2010

• פותח הנושא FYYFF
  • פורסם בתאריך

FYYFF

New member
התאמת Y PIPE לR1000 2010

שלום לכולם, יש ברשותי GSX R1000 2010 עם שני אגזוזים לא מקוריים של אקרפוביץ'. הממיר עדיין נמצא ואני מעוניין להסיר אותו ולהתקין במקומו Y PIPE. השאלה שלי היא כזו, האם כל Y PIPE יתאים וקוטר הצינור הוא אוניברסלי או שאני אצטרך להזמין את הצינור של אקרפוביץ' שמשמעותית יותר יקר? המון תודה.

biker34

New member
אין חיה כזו "קוטר אוניברסלי"

כמו ששמת לב (אולי) לצינור יש קוטר מסויים. ז"א שצינור בקוטר מסויים אחר יתאים ליצירת המחבר. אז לשאלתך לא כל Y PIPE יתאים. גם מבחינת הקוטר...אבל גם מבחינת המימדים, מחברים, ועוד. אם התבוננת ב link pipe שרואים בתמונה שצרף FYYFF אתה יכול לראות כי זה בהחלט משהו שניתן אפילו להכין לבד...אבל איכות העבודה והגימור שלה כנראה לא יהיו כמו של אקרפוביץ'. המחיר שמצויין גם לא בשמיים...המלצתי - תתחדש!

FYYFF

New member
מוזר שאין קוטר אוניברסלי

הרי ה Y PIPE בא להחליף למעשה את הממיר. לממיר ישנה יציאה לסליפונים והקוטר של אותה יציאה זה נתון קבוע, כלומר יצרני הגזוזים צריכים להתאים מלבד את הצורה של האגזוז גם את קוטר הצינור לממיר של אותו הדגם. ייתכן ואני טועה אך אם קוטר היציאה של הממיר הוא קבוע וה Y PIPE בא להחליף את אותה יציאה (יציאות), לא מחייב שיהיה קוטר קבוע? אגב, מתוך תחושת בטן כנראה שכן אלך בסופו של דבר על צינור של רעשוביץ אך אם המוצרים בסופו של דבר זהים מבחינת צורה וקוטר, ישנם חליפיים זולים בכ 40%

עומר TT

New member
מה שמורכב אצלך זה רק סליפ-אונים?

כי אם כן אז כל y-pipe שמתאים לדגם האופנוע יתאים לך מבחינת מידות.

FYYFF

New member
כן, רק שני סליפ אונים

שמחוברים ישירות לממיר

עומר TT

New member
אז אין שום הכרח לקנות אקרפוביץ,

רק קח בחשבון את נושא איכות החומרים והייצור. חוץ מזה שהם גובים ממך תשלום רק עבור השם, אקרפוביץ בכל זאת מבטיחים לך איזושהי איכות מסויימת.

למעלה