התאמת מזלות.......

mercuury

New member
התאמת מזלות.......

תוכל להגיד לי האם עקרבית וסרטן מתאימים? ואם לא (או כן) אז באיזה צורה.. תודה mercury

epitaph

New member
ברמה העקרונית........כן

באופן השטחי שרק לפי מזל השמש אז כן הם מתאימים (וכמו שיאיר אומר זה פרט קטן אבל חשוב...)וצורת ההתאמה שלהם מתאפיינת בזה שהם פשוט זורמים יחד בגלל ששניהם מזלות מאותו יסוד (במקרה הזה מים אז בכלל הם זורמים;-)) -עדי-

כבן מזל תאומים...

אהבתי את הניק שלך ;-) מה נשמע עדי? אני צריך ממך טובה... אני אשלח לך אי-מייל... ובקשר לשאלה, פעם עשיתי למישהי פריסה בקלפים (כן, כן, דווקא טארוט, ולא כוכבים :)) והייתה לה פריסה מאוד מוזרה - הקלף המרכזי בפריסה, הקלף שסביבו סובבת כל הפריסה היה ממש אופטימי וחיובי! גם הקלף העשירי, קלף הפטנציאל, אבל נראה שכל שאר הקלפים שסבבו אותם היו רק מחשבות שליליות וגישות ``רעות`` (במחילה ממך יאיר על שימושי במילה זו). היא שאלה, כמוך, על הצלחת מערכת היחסים. היא מאוד ``נדלקה`` על הבחור, ולדברי הקלפים - מערכת היחסים ביניהם יכולה, באופן פוטנציאלי, מהממת! אבל כל מה שהיא עשתה זה לבכות שהוא גר רחוק, שהוא מבוגר, שזה ככה וככה... מה שאני מנסה להגיד בכל הסיפור הזה, שגם אם כוכבים מראים על התאמה נהדרת... אבל אתם לא תעשו ולא כלום בנדון... SO WHAT? ואם יש התאמה חרא? SO WHAT? לכי, תחווי, תבלי, תהני.. אולי תלמדי דבר אחד או שניים - ואם זה לא טוב... לא כסף! ונגיד וגם הייתי רוצה מאוד לגלות לך את ``נבכי סודות מערכת היחסים ביניכם``, דבר כזה דורש הרבה יותר ממזל השמש... וחוץ מזה שהייתי מקלקל לכם את ההפתעה, לא חרם? מחבק אותך באור ואהבה שבי :cool:

תשובה חביבה ותקשורתית, שבי..

ועכשיו תחשוב מה זה אומר, לענות את אותן תשובות שוב ושוב ושוב, ובכל פעם לנסות ולבחור ניסוח תקשורתי ועדין, כזה שלא יתן לשואל להרגיש ששאל שטות, וכן לתת לו משהו, משהו כמו עשרים שלושים פעם בשבוע.. :) ...

ההערה שלך לא ברורה לי, יאיר...

אז כדי שאני לא אתחיל בספקולציות פילוסופיות, תוכל להסביר לי למה התכוון המשורר? האם שאלה טיפשית משהו מבחינתך? ולמה התכוונת באומרך: ``וכן לתת לו משהו, משהו כמו עשרים שלושים פעם בשבוע.. :)... סלח לי על הבורות הלא טיפוסית למזל האוויר האינטילגנטי ;-) שבי :cool:

ניסיתי לשתף אותך בתחושה שלי

אחרי שאתה עשית את זה בעצמך כמה וכמה פעמים - ניסיתי לשתף אותך בתחושה שלי, של לעשות את זה בערך שלושים פעם בשבוע.. מרגיז, אה ? :)

ELY

New member
שבי...

מה המצב? אני כאן:) גם אתה מרגיש שהולך לך הכל בזמן האחרון? כבן מזל תאומים? אני מרגישה שהכל הולך לי.. יש!!

epitaph

New member
תדרוך על הפצעים...למה לא?

אתה לא רואה שיש אנשים שסובלים פה?.....

ELY, לא שומעים אותך.. איפה את?

בכך אופן.. אני לא מרגיש ממש שהכל ``הולך`` לי.. אבל אני מרגיש טוב - ואני יודע ששום דבר לא הולך להרוס לי את המצברוח.. ואני חושב שגם עדי צריך לחשוב ככה... שבי :cool:

epitaph

New member
שבי...

מצב הרוח שלי הרוס ממזמן אז כבר לא נשאר הרבה מה להרוס...

ELY

New member
שבי..

איבדתי את האנשים באי סי קיו שלי אשמח אם תיצור איתי שוב קשר 100301570 עוד מעט אתקין גם אי סי קיו בעבודה שלי:)

אין לי איי סי קיו! הוא עשה בעיות - מחקתי

:) ;-) אבל את יכולה לשמור על קשר דרך הדואר האלקטרוני...

epitaph

New member
אבל איבדתי הרבה דברים אחרים...

כגון את שפיעות דעתי והרבה שעות שינה:cool:

epitaph

New member
האופן הלא השטחי...

בשביל האופן הלא שטחי אתה צריך להביא את הפרטים המלאים של שניכם (הכוונה היא לתאריך שעה ומקום לידה) ופגישה אישית עם אסטרולוג...אני ממליץ על יאיר (יאיר, אתה כבר צריך לשלם לי אחוזים;-)). -עדי-

ifatk

New member
סרטן ועקרב

אני סרטנית, ומעבודת המחקר שעשיתי....עקרב הוא המתאים ביותר. בהצלחה!

למעלה