התאמת מזלות

funnygirl87

New member
התאמת מזלות

אני לא תמיד האמנתי בהתאמת מזלות אבל בזמן האחרון נראה לי שיש משהו בזה אחרי הפרידה האחרונה וגם עם שאר האקסים שלי. למישהו יש קישור טוב לאתר ישראלי או עולמי שיכול לתת מידע על זה???

מתלמד8

New member
תאמת מזלות=קישקוש בלבוש(ויש לי גיבוי של יאיר)

בכל הפורומים של האסטרולוגים ,אצל טובה ספרא,(בטוח שלא היא עושה את זה)הרצל ליפשיץ ,לייף וכו',, יש שיטות מטומטמות בהם אתה כותב תאריך לידה שלך ותאריך לידה של מי שאתה רוצה לבדוק התאמה,אז קודם מודיעים לך בן איזה מזל אתה ואיזה מזל בעלת תאריך הלידה שרשמת ומה הסיכויים באחוזים לקשר בינכם,,,זה נראה רציני??

נמאס לי לכתוב בפורומים בן איזה מזל אני ואיזה אישתי ומה הסיכויים האפסיים שנתנו לנו.

רק התאמת מפות יכולה להעריך.

מתלמד8

New member
פרפר-שתביני כמה האסטרולוגיה ההמונית עקומה-

אישתי בת מזל עקרב עם שמש ב-12 בעקרב כשאני עם שמש ב-11.38 באריה(ריבוע מדוייק) וכולם כתבים שם ,חסר סיכוי,ללא עתיד,קשר טוב לעסקים בלבד ,עד שאני מגיע לאסטרולוגים מקצועיים בבהלה על הריבוע בין בשמשות ושומע "זה יפה מאוד-ריבוע בין השמשות משמעו,גיבוי הדדי,תמיכה הדדית"
שמעתי פעם את אילן פקר ז"ל אומר על נישואין בין מזלות סמוכים זה כמו שכנים,יש כאלה ויש כאלה ,השאר תלוי בהשוואה בין המפות האישיות.

אצלי לא כתוב שום דבר ממה שאתה אומר

מבחינתי וזה גם כתוב אצלי, יש כימיה חזקה בין עקרב לאריה, ותמיד תהיה. מצד שני, אין לזה שום קשר לגיבוי הדדי ותמיכה הדדית.. ממש לא. אין לי מושג מאיפה שאבת את המושגים האלה המתייחסים רק לשמשות, בטח לא ממני. הכימיה או היעדר הכימיה תמיד יהיו או לא יהיו בין השמשות, וזה בהחלט פקטור מאוד מאוד ראשוני לבדיקת הכימיה הזו שהיא בעיקרון פונקציה יותר של קבוצות פעולה מאשר יסודות. יחד עם זאת, זה בהחלט לא מספיק ודרושה אכן התאמת מפות ועדיף מפת קומפוזיט, כדי להבין מה באמת קורה בין שתי מפות לידה.

מתלמד8

New member
יאיר-מבהיר,קיבלתי ממך גיבוי לטענתי שאי אפשר-

לבדוק התאמות רק לפי המזלות.

את הפירוש לגבי שמשות בריבוע=גיבוי הדדי,קבלתי מאסטרולוגים אחרים,לא ממך.

אני מסכים, כמובן

אפשר לבדוק התאמות ברמה כללית של שמשות - וגם הרמה הזו תופסת כמובן עד כמה מסויימת, כמו שכתבתי. אבל יש עוד תשעה כוכבים במפה וכדי להגיע להתאמה מדויקות חייבים להתאים את המפה האישית כולה למפה השניה

גאלה8

New member
הי פאני גירל

המפה היא כמו פאזל שמשקף את חלקי האישיות שלנו
לכל כוכב/בית יש תפקיד ומשקל במפה
כשרוצים לבדוק התאמה ומשיכה בין בני זוג יש לקחת את מכלול המפות ולהשוות אותם
ולהתיחס במפה של הגבר בעיקר למיקום הירח (איזה אישה תתאים לו) ולונוס -לאיזה אישה ימשך
ואצל אישה-למארס-לאיזה טיפוס גבר תימשך ולונוס- איזה טיפוס גבר יתאים לה

ואז לבדוק את המכלול-מרקורי -כיצד מתקשרים
שמש-מה היעוד של כל אחד מהם

וכו וכו

מורכב ומרתק.......

nomi12

New member

גאלה8

New member
נעמילה אם אני לא טועה יש לך יומולדתב-17 החודש

אז מזלטוב מראש
לפעמים אני לא מצליחה להיכנס לפורום