התאמת לק...

מ ס ט י ק

New member
התאמת לק...

תמיד עולה השאלה אם אנחנו מתאימות לק לבגדים ולאביזרים, השאלה שלי היא אחרת- האם אתן מתאימות לק למצב רוח?

lilo4

New member
כן! ../images/Emo13.gif

אני מודה, זה קטע קצת מוזר ופעם אם הייתי שומעת מישהו אחר אומר דבר כזה הייתי צוחקת. אבל היום אני מוצאת את עצמי עושה את זה מדי פעם... זה קורה לי בעיקר כשיש לי שבוע מבאס ועמוס, אז אני בוחרת בכוונה לק צבעוני- איזה וורוד עם נוכחות או אדום קליל כזה, כדי שיהיה לי שמח בעיניים. כשעבדתי במלון היו כמה משמרות שידעתי שהולכות להיות משמרות קשות [בעיקר ערבי חג ושבתות עם קבוצות בעייתיות]- אז בכוונה בחרתי באדום יותר כהה, סוג של "לק אגרסיבי" כזה, שנתן לי להרגיש קצת תוקפנית [כן, אני יודעת, זו לא בדיוק תכונה רצויה אצל נותנת שירות... אבל היו משמרות שפשוט הייתי צריכה להיות אגרסיבית על גבול התוקפנית, או לפחות להרגיש ככה, כדי להיות מסוגלת להתמודד עם צעקות ועם בלאגן
] זה הזכיר לי משהו- במופע שנות השבעים יש קטע שאמא של ג'קי מציעה לדונה למרוח ליפגלוס דובדבן בגלל ש"עם צבע כזה אי אפשר להיות מבואסים". זה אמור להיות פארודיה, אבל יש בזה משהו. הרי אם הרגשות שלנו משפיעים על המראה החיצוני, למה שזה לא יעבוד הפוך?

לא חושבת...

עכשיו אני עם לק אפור. וזה לא בהכרח כי אני במצברוח אפרורי. ולק ורוד אני לא לובשת, אז גם אם אני ארגיש נורא עליזה זה לא ילך. וכשאני עם לק כחול... אני לא מנסה לרמוז שאני במצברוח "ראש כחול"
ולק סגול- לאיזה מצב רוח זה מתקשר בכלל?

מ ס ט י ק

New member
אני אענה גם

קשה להגיד שאני מתאימה את הצבע למצב רוח, אבל ניראה שכשאני לא מרגישה טוב או בבאסה אני לא מורחת לק בכלל וכשאני במצב רוח טוב אני כן עם לק. אז אפשר בעצם להגיד שההתאמה שלי למצב רוח היא בעיקר עם לק או בלי לק.

G r o k e

New member
אחח אם רק היה מותר לי לק בעבודה..

הייתי שמה שחור, עושה פרנץ' "מדמם" כמו שאני יודעת ואוהבת! אולי מקבלי השירות היו מפסיקים לבוא לאכול בבורגראנץ'. אני לגמרי מנסה להתאים את הלק למצברוח, אבל לפעמים אני שמה אותו כדי להשלים.. (נגיד אני בדיכאון - שמה אפור\מטאלי כהה\שחור\אדום-דם) ולפעמים אני שמה אותו כדי לתת קונטרה (נגיד אני עצובה - אז שמה ירוק בהיר, זהב, ורוד\צהוב ניאון וכו') ו... אני מתגעגעת ללקים שלי. ואני מתגעגעת ללקים בכלל

lilo4

New member
כנראה שזה הזמן

להתחיל לטפח את הציפורניים ברגליים
זה לא אותו הדבר, אבל זה גם משהו. האמת שבקטע הזה היה לי הרבה מזל עד היום. גם כשעבדתי בקבלה של בית מלון יחסית יכולתי לעשות מה שאני רוצה. לא היה לי נעים ללכת עם לקים ממש מטורפים, אבל יכולתי לגוון עם אדומים-ורודים ואפילו איזה סגול כהה. מנהל המלון לא ממש שם לב לדברים האלה, אז לא אמרו לי כלום. ומאז ועד עכשיו לא יצא לי לעבוד במשרות פרונטליות כאלה...

iefrat

New member
האמת שכן אבל בלא מודע

כשאני ללא מצב רוח מרומם, פחות אשתולל עם גליטרים וצבעים חזקים

cockta

New member
לגמרי,

אפשר לראות עלי שאם אני במצב רוח מעולה, בחופשה או סתם ממש כיף לי אני בדרך כלל אלך על גוונים בהירים ושמחים. אם אני עצובה אני בדרך כלל אבחר בלק ורוד כי זה עושה לי יפה בעיניים ומשמח אותי. גוונים כהים אני שומרת בעיקר לחורף :)

למעלה