התאמת גזרה (מכנס)

releaf

New member
התאמת גזרה (מכנס)

קניתי כמה זוגות מכנסיים ג'ינס עם אחוז קטן של סטרץ' (מידה M, אני חושבת שזה 38 אולי 40), אבל כולם נמוכים עלי מדי בתחת. כלומר, בחנות (ובעמידה) זה בסדר כשאני יושבת הבד נמתח בכיוון הרגליים והגזרה מאחור יורדת. אני לא חסידה של חגורות (יש לי אחת משל עצמי, תודה). עשיתי לא מעט שיפורי גזרה למכנסיים, גם מאחור, אבל לא יודעת איך להתמודד איתו.

לאחרונה ראיתי פטנט מדהים לענין הזה

במכנסים שחברתי רכשה בהולנד, הייתה כחלק מהדוגמא מאחורה חגורה קצרה שהחזיקה את המכנסים בגב,

liz 60

New member
כשגיזרת המכנס נמוכה אז עדיף שלא יהי צמוד

בירכיים זה מה שגורם לו לנשור . ככל שמרחק הישיבה גבוהה יותר כך המכנס יוכל להיות צר יותר .מכך אני מקישה שהמכנס גם נמוך וגם צר . סיבה נוספת יכולה להיות שהחגורה נמתחת וזה מפני שגזרו אותה בכיוון הלא נכון .ואז היא נמתחת . את חגורת המכנס יש לגזור לאורך הבד ולא בכיוון הנמתח .

releaf

New member
אבל זה מכנס שרכשתי

בירכיים הוא בסדר. אני מבינה למה את מתכוונת, יש לי ג'ינס 100% כותנה שזה באמת המצב בו, החגורה גדולה ממני אבל זה מוחזק בירכיים. אני חייבת לקנות גזרה נמוכה משום שאני נמוכה, לרוב זה בסדר, זו פשוט חברה שלא השכילה לעשות את הרזה האחורית בגובה רגיל, מה שבדרך כלל קורה. עדי, ספרי לי קצת על הפטנט....

maybesure

New member
אני עושה

שני מתפרים מאחור, מה שמושיב עלי את המכנסים על קו המותן במקום על קו האגן. שונאת את הגזרות הנמוכות, ולצערי נאלצתי לרכוש כמה כאלו כשלא ניתן היה להשיג מכנסים בגזרה שפויה, אבל עם התיקון הנ"ל נרשם שיפור בנוחות הלבישה.

liz 60

New member
את עושה מרחק ישיבה גבוהה יותר ולכן יותר נוח

לך.

אני מוסיפה בד נמתח

כמו במכסי הריון זה בא מתחת לגופיה ולא רואים... כשאת יושבת במקום לראות טוסיק רואים את הבד...

למעלה