התאמה

סיגלית13

New member
התאמה

אני בת 17 חבר שלי בן 25 ראוי לצין שהוא בן זוגי הראשון למיטה הבעייה היא שאני לא מרגישה את אבר המין שלו כשהוא חודר אלי וגם בזמן המשגל עצמו אני לא ממש מרגישה משהוא אבר המין שלו ממוצע ומעלה 21 סמ אני מדדתי בעצמי וגם די עבה אני ממש לא יודעת מה לעשות גם הוא מתלונן שאני רחבה מדי למטה ושיש לי את הנרתיק הכי רפוי שהוא ראה

היי לסיגלית ../images/Emo13.gif

אני מציעה ללכת להיבדק אצל רופאת נשים ולהתייעץ בנושא...

שגיתא

New member
היי סיגלית אני די סקפטית ../images/Emo98.gif../images/Emo54.gif

שבגילך הצעיר עד כבר רפוייה
, בעיקר שהחבר הנוכחי שלך הוא הגבר הראשון בד"כ הרפיון הזה הוא לאחר לידה, או במקרה שאת מרבה להשתמש בנרתיק שלך להרבה דברים
, במקרה הנוכחי נדמה לי יותר שמדובר "בתלונת הרצפה עקומה"
בכל מקרה ללא קשר אליו רצוי לבצע תרגילי חיזוק שרירי האגן והנרתיק הדבר מסייע בלידה ובעתיד גם מסייע התופעות של בריחת שתן, ואפילו במקרה יותר קשה של צניחת רחם, השאלה כשהחבר שלך או את בעצמך, מחדירה אצבע או שתיים, את מרגישה אותן, אם כן כנראה שעם כל הגודל שלו, כשהוא חודר אליך, הוא לא נוגע בתוך הנרתיק שלך בנקודות חישה שלך במקרה כזה שינוי תנוחה בהחלט יכול לעבוד
, בעיקר כזאת שאת רוכבת עליו בד"כ הרבה יותר קל לאישה לתמרן את הפין בתוך הנרתיק שלה לזויות והעוצמות הרצויות
, חוץ מהמאהב הנוכחי אצל רובם כל פעם השתנתה התנוחה האולטימטיבית
אבל אני נגד התקבעות על תנוחה/סגנון ליטוף אחד אפילו שיהיה עוצמתי בתחושות והרטטים שהוא מעביר, תמיד נחמד לגלות עוד נקודות הפעלה
חדשות
אבל בתכלס גם אני שאני מרגישה הכל בנרתיק, לא מזמן הייתי עם אחד שהזין באמת היה יפה בעל גם אורך ועובי עד כה הכי גדול מבחינתי, אמנם נהנתי אבל לא יותר ממה שאני נהנתי מסקס עם בעל נתונים יותר סטנדרטיים, מה גם שלפעמים בעלי הנתונים הגדולים יותר חושבים שמספיק הגודל כדי לענג אישה לפחות אצלי, ממש אבל ממש לא ולכן לכל אלה שמנסים לפתות אותי מינית ע"י פירוט מידתם, אני עונה באלגנטיות יופי של הגודל השאלה מה אתה יודע לעשות איתו
היום למשל המדהים שלי שיחק איתי עם הצעצוע החדש שהוא קנה לי
,וגיליתי שגם אצלי ישנם בתוך הנרתיק איזורים יותר רגישים, יותר מהנים למשל ממש בכניסה, ואיפשהו באמצע הדרך , אני לא חושבת שזאת נקודת ה G אותה מעולם לא טרחתי לחפש ולעומת זאת גם גיליתי שאני מעדיפה את תנועת החדירה ומשחק מסובב מאשר הרטט של הצעצוע, לכן הודעתי למדהים שלי שהוא חייב להיות נוכח בזמן ההפעלה
, טרם הפעלתי את שניהם באיזור האגן אבל גם זה יבוא
וכמה שאני נהנית מהחדירה אני משתדלת לא לתת לעצמי ולא לשכוח, מהליטופים נשיקות והיניקות של שאר חלקי גופי יש לפעמים איברים בגופי שממש נעלבים כשלא מתייחסים אליהם
מה אני ממש אוהבת מה שאני קוראת "נישנושי שגיתא" בכל מקרה במידה ואת לא מרגישה גם באצבעות כנראה נרתיקך לא לא מהרגישים מאד אבל אני מאמינה ששינוי תנוחה יפעל בכל מקרה מקווה שאת נהנית מרוב החוויה המינית שחברך מענג אותך בכל גופו ואיבריו ולא רק בכלי זינו, בהצלחה והנאה מרובה שגיתא

למעלה