התאמה

• פותח הנושא 5HT
  • פורסם בתאריך

5HT

New member
התאמה

שלום :)
שאלה לי. האם יתכן קשר יציב ורציני בין אישה טלה לגבר תאומים? הפגישות כיפיות באופן יוצא דופן, מלאות אנרגיות, שיחות רצות וזורמות, קפיצת נושאים מהירה כאשר שנינו באותו הקצב, שנינו הייפראקטיבים ואוהבים כל פעם משהו חדש ומשתנה, והרבה לטייל ופעילות, והרבה שיחות וגירוי אינטלקטואלי וללמוד ולדעת הרבה תחומים. אישית, מאוד אוהבת ספורט, מכל סוג, חברת אנשים ולהכיר אנשים, ללמוד הרבה דברים, אין לי רגעי "עייפות ואין לי כח". ופתוחה לנסות כל דבש כמעט חדש. ההבדל הוא, שהיני מחפשת קשר יציב ורציני (לא בכיוון ממוסד) ולא משהו חולף וזמני, ולא ממהרת להקשר ולפתח רגשות, מאוד רציונלית, אך אם כבר זה קרה ונכנסתי, זה צריך להיות יציב. אני מאוד נאמנה ועושה הכל בשביל הצד השני, ומוכנה להתגמש ולהתאים לצרכי האחר. ההיפך הגמר מתלותית\חונקת ומאוד נותנת ספייס ועצמאית, אבל חוששת מכל מיני דברים ששמעתי על אנשי תאומים.
קראתי שהם פרפרים, לא נאמנים, ובהתחלה מתלהבים ואחרי זמן קצר מאבדים עניין ונמאס להם ולא נוטים לפתח רגשות\להתאהב. שקשה מאוד לפתח איתם משהו יציב. האם יש דברים בגו? אשמח לדעתכם?
יש לציין: הוא: תאומים, גדי בירח, סרטן באופק, שור במרקורי, ונוס בסרטן, מרס בתאומים.
ואצלי: טלה בשמש, גדי בירח ,שור באופק, ונוס בתאומים, מרס בדלי.
ואין לי מושג מה המשמעות של כל הסממנים האלו :)
תודה!

ובכן.. צריך להסתכל במפת לידה מדויקת

כדי להבין מה את פוגשת כאן, אבל.. הפורום לא נותן עצות או תחזיות מסוג זה, אלא אך ורק עוסק לעומק בניתוח מפות לידה של אלה שמבינים באסטרולוגיה פחות או יותר.

ראשית - השפה: ירח בגדי ולא גדי בירח. אם לקחת את זה מאתר כלשהו - יש שם גם מן הסתם פירושים של מה שאומר כל דבר. הפורום כאן, שוב, לא נותן ניתוחים מסוג זה שכן זה אינו תפקידו: הוא עוסק אך ורק בלימוד אסטרולוגיה לחובבים והבנת הנושא למי שבאמת מתעניין. את מוזמנת ללמוד את הנושא, לקרוא כמה ספרים, ובמקום לבקש את עזרת האחרים - לנסות לפענח בעצמך למה את פוגשת את המקום הזה בדיאלוג עם האיש.

למעלה