התאמה

lorin22

New member
התאמה

האם צפוי קשר רציני למרות ש moon square neptune וגם moon sqare saturn
כלומר אין זווית "ידידותית" עם הירח

מעבר לעובדה שיש משיכה מסויימת

בגלל הצמידות בין מרס לונוס, אי אפשר לומר שום דבר חד משמעי לגבי איכות הקשר עצמו, טיבו, או אם יהיה רציני או לא: זו בחירה אישית של השנים לחוות זאת בדרך שיבחרו.

lorin22

New member
ליאיר..

היי יאיר..:) תודה על התגובה
הממ אבל האם הזויות האלה עם הירח לא משפיעות בצורה משמעותית (לרעה) על הקשר עצמו?

בואי נאמר שהם לא ממש חיוביות

בעיקר אם רוצים לבנות משהו כמו חיים משותפים, או חושבים על יומיום משותף. אבל כמו תמיד גם כאן יש מקומות שאפשר ורצוי לעבוד עליהם, בעיקר על נושא הקשרים עם האמהות של שני הצדדים, ובעיקר על הצורך להיות שם ביומיום עבור הזולת: מודעות תמיד יכולה לעזור, אבל בלי עבודה אישית רצינית ומתמידה זה יהיה קשה מאוד.

lorin22

New member
אהא

תודה בשנית והממ... נניח שיש זוויות כמו mercury conjunct venus ו- sun sextile jupiter וגם Mercury Conjunct Mars
האם זה עוזר לגשר על הקשיים שהזכרת?

ובכן.. בעיקרון הכל אפשרי

אבל לא ממש סביר, לא עם הירח הזה והזויות שלו. הצמידות בין מרס למרקורי שהזכרת הופכת את זה לאפילו יותר קשה בגלל ווכחנות יתר. בגדול, הירח אחראי על בניית חיי היומיום בקשר זוגי, ועל הרגשות שמתעוררים בדיאלוג עם הצד ההורי בקשר. משיכה תמיד תהיה, אבל כאמור יהיה קושי לתרגם אותה לחיי רגש שלווים והרמוניים לאורך זמן.

lorin22

New member
עוד חוות דעת בבקשה

הבנתי ושוב תודה על המענה:)
הממ..האם אפשר לקבל חוות דעת על הקורה במפה הזאת לגבי נושא הזוויות עם הירח:
כלומר מה קורה כשיש את הזוויות האלה (בנושא התאמה בין בני זוג)?
sun opossition moon
moon opossition pluto
moon opossition mercury
moon square jupiter
moon trine neptune

ובכללי מה נחשב לזוויות "ידידויות" עם הירח? כלומר אלה שיתרמו לבניית חיי יומיום הרמוניים וטובים?
(כל הנושא של הזוויות עם הירח מאוד מעניין אותי, כך שסליחה אם אני חופרת:S)

lorin22

New member
שאלה כללית ליאיר

כשמסתכלים על התאמה בין בני זוג האם יותר נכון להסתכל על composite chart מאשר על ה synastry, ומה בעצם ההבדל בין שתי המפות?

אני מסתכל על הקומפוזיט

הסינסטרי נותן לך את הדיאלוג בין הכוכבים ובין המפות אבל לא נותן לך תוצאות ורק מציף אותך בים של אינפורמציה שרובה לא שימושית. הקומפוזיט מראה לך את התמונה הסופית בשטח. משום כך אני הולך ישר על הקומפוזיט.

למעלה