התאמה

• פותח הנושא א28
  • פורסם בתאריך

א28

New member
התאמה

עינת שלום. בעבר ענית לחברי שמתעניין בנומ´ שאני המתאימה עבורו. אך בין השורות הבנתי שלי לא ממש כדאי להיות איתו.... כי יש לו בעיה בזוגיות בכלל. אני שואלת בכנות, האם לי הוא מתאים? האם יש מצב של זוגיות עימו וקשר לעתיד הרחוק? שם: 1+6+2+3+1 משפ: 2+5+4+3+5 תאריך: 24.12.73 שם: 2+6+5+1 משפ: 2+6+2+5+1+1 תאריך: 7.7.68 אודה לך על תשובתך... בן זוגי יקרא את התשובה רק בעוד מספר שבועות כשיחזור.

עינת

New member
א28

כאשר אמרתי שאת המתאימה עבורו הכוונה שהוא גם מתאים עבורך כי הרי התאמה היא דו-צדדית. יש לו בעיות בזוגיות והוא מודע להן וכך גם את בודאי,אבל עם רצון ואהבה תוכלו להתגבר על הכל. בהצלחה

א28

New member
המשך....

עינתוש.... אני לא רוצה להיות נודניקית.... ראיתי שענית מספר פעמים אם כדאי להשקיע בקשר או שלא כדאי -ע"מ שלא יהיה מפח נפש. וגם ראיתי שענית פעם שאת לא רואה קשר מסויים לטווח רחוק. רציתי לדעת האם את רואה את הקשר שלנו גם כקשר לטווח הרחוק? משפחה וילדים? ובבקשה אל תעני לי שזה תלוי בנו..... אני בדילמה. אני מאוד אוהבת אותו. אני רוצה משפחה וילדים והוא לא ממהר. מה לעשות? אני יודעת שאינך מגדת עתידות..אך אשמח להכוונה קטנה, גם אם התשובה תהיה לא נעימה.... אור ואהבה. והמון תודות.

עינת

New member
א 28

את דורשת ממני צת יותר מדי אחריות כאן בפורום אם אכן העניין חשוב לך עד כדי כך ואת רוצה לדעת דברים לפרטי פרטים, אני מציעה לך לגשת ליעוץ אישי,אם תרצי אצלי ,אם תרצי אצל מישהו אחר. צר לי אך איני יכולה לתת כאן בפורום את מה שניתן במסגרת יעוץ אישי.

למעלה