התאמה

החושש

New member
התאמה

היי עינת. זה שוב אני. מה שלומך? אני מקווה שאת מרגישה כבר יותר טוב. רציתי לשאול אותך לגבי התאמה עם בת זוגתי, אנחנו יוצאים כמה חודשים. האם ישנה התאמה, האם יש עתיד ליחסים? שמי: 2+6+5+1 משפחה: 2+6+2+5+1+1 ת.ל: 7.7.1968 שמה: 1+6+2+3+1 משפחה: 2+5 4+3+5+ ת.ל: 24.12.1973 אשמח לדעת את תשובתך הכנה. הרבה אור אהבה ובריאות.

עינת

New member
החושש

תודה לך,אכן אני מרגישה טוב יותר ונראה כי הוירוס שתקף אותי נמוג. לגבי בת זוגך - אין מישהי מתאימה לך יותר ממנה,פשוט התאמה מושלמת ולאור הקשיים שאנו יודעים מי שאכן מרכך אותם זו היא. שיהיה לכם רק אושר.

החושש

New member
חתונה

תודה עינת. האם את רואה חתונה? אני לא רוצה לבזבז את הזמן של שנינו. היא קצת לחוצה...ואני ממש לא... אשמח לשמוע ממך

החושש

New member
תוספת לשאלה...

אני נודניק.... אני מבין שאני בשנה אישית 9 והיא בשנה אישית 4 האם יש סיכוי לחתונה בינינו בשנה או בשנתיים הקרובים? היא מקסימה אך אני מרגיש... (את הרי הספקת להכיר אותי דרך המספרים...) האם אנו מתאימים לשיתופיות וליחסים ארוכי טווח? האמת שאני קצת מבולבל... אשמח לשמוע מעט פרטים עלינו ביחד ולחוד.

עינת

New member
חושש

יתכן ובעוד שנתיים יהיה זמן מתאים,אך כיוון שהספקתי להכירך קשה לי לייעץ כאן בפורום ואני נדרשת לאמצעים נוספים. בכל מקרה דע לך כי בידך יש את אפשרות הבחירה,בכל דבר בחיים.

החושש

New member
הבהרה....

עינת היקרה. תודה על הסבלנות. מדבריך אני מבין שמיסוד קשר יתכן בעוד שנתיים, עם בת זוגתי הנוכחית (כשהיא תהיה בשנה 6 ואני בשנה 2). כי על פי הבנתי אני אכנס לשנה 1 בעוד פחות משנה, כלומר אם אבחר אוכל להתמסד כבר בשנה הבאה האופן תיאורטי, אך לא איתה, כי היא תהיה בשנה 5? אני מבלבל לך את השכל, אבל הספקת להכיר אותי היטב, ושנתיים עד למיסוד הם חתיכת זמן...(בשבילה...) אז אני הסתבכתי. אשמח לתשובה. ומי יודע אולי באמת אבוא להתייעצות. אני ממש נכנס לעניין הנומרולוגיה, וזה ממש לא מתאים לאופי שלי... אני חושב...

עינת

New member
חושש

דבר ראשון זה מאוד מתאים לאופי שלך... לגבי מיסוד כל זמן הוא זמן מתאים אם אתה שלם עם עצמך. תעשה רק מה שאתה שלם איתו,לא מתוך לחץ של חברה או אף אחד אחר. שכחת שיש לנו בני האדם את זכות הבחירה?

החושש

New member
עינת השארתי לך שאלת המשך...../images/Emo13.gif

עינתוש.. אודה לך אם תתייחסי להמשך שאלתי כהמשך לתשובתך... פשוט השאלה כבר למטה, אני "חושש" שלא תשימי לב... דרך אגב יש לי עוד שאלות קצת כלליות, אך אותן אשאל בהזדמנות אחרת. אני לא רוצה להטריח אותך. אני מרגיש נודניק.....

למעלה