שלום וברכה אתה מדבר על עניין מאוד חשוב שגם אותי מאוד מאוד עניין ולכן אני בבדיקות ושיחות עם בת הזוג ללא הרף !!! היום בדורנו שיירדה חולשה לעולם גבר שלא יקבל סיפוק כראוי ואין המקום לפרט כל החכם יודע .... אני מכבד את אתכם ולכן אני לא ארשום כאן ואני דווקא רוצה לדבר פתוח כאן כי זה מאוד חשוב לנו כדתיים שכל חיינו נכשלנו בזה והכי הכי זה בזה . ילך לאשה אחרת וטיעם אתההטעם אצל מישהי אחרת וכל השלום בית ייהרס ואין בית זהו נגמר אין שלום בין איש לאישתו התורה אומרת בית שאין בו יחסי מין אין השכינה שורה בו !!!! סיפוק מיני זה לא מילה גסה זה מילה איכותית אשרייו לכל אדם שאימץ את המושג הזה . !!!
אני באופן אישי הגעתי למסקנה שבזוגיות צריך לדבר על זה פתוח. ולבוא בגישה של ``אני אעשה הכל כדי לספק אותך`` באופן הדדי. .ופשוט לספר וללמוד ביחד. . על עצמינו. . .
למודעות. שני בני הזוג נכונים להתנסות ולשפר. באם לא. . אז זו בעיה. וכאן לעניות דעתי נכנסת האפשרות לטיפול זוגי. ובמידה וחוסר ההתאמה המינית מוחלט. . הצעד המתבקש הוא פרוק החבילה.
המדרש אומר שכשנתן משה את התורה היו העם "בוכים למשפחותם" כלומר על עסקי משפחה, וכיוון שבכו נגזר עליהם לסבול את המצווה הזו ולהתקשות בה. אולי זה הקושיא ... (אגב, שאר המצוות ממש קלילות...)