התאמה מינית

אבל זה שלא מתעלמים

גם לא פותר אותה... עם כל הכבוד לפורום שלנו... בכלל מי אמר שזה בעיה? דווקא איכות חיי הזוגיות החרדיים יותר גבוהה!

כפי שכבר אמרתי..

הפיתויים הם גדולים.. ההנאה צריכה להיות בבית, ולא במקומות אחרים.. איכות החיים אצל החרדים גבוה יותר? הלואי.. אבל לא בהכרח. חרדים שורדים ביחד עם שהם כבר לא יכולים לסבול יותר.. חרדי מקים בית בכוונה לבנות, ליצור, לישא בעול.. ולכן גם כשהוא לא נהנה הוא סובל בשקט.

זה שמחפשים הנאות בחוץ? בטח לא לזה

התכוונת.. אלא לחצי השני.. חס ושלום, זה לא רע! זה המטרה בחתונה. זאת רק הייתה הערה בקשר למה שאמרת על איכות הקשר אצל החרדים..

ממyמקים

New member
הבעייה היא

שסקסולוגית לא מבינה כל כך ביהדות, מכיוון שראשה מלא עד אין מקום במחשבות רעות...

אה טוב גם לי אין איך לעזור

פשוט לא אוהבת לקרוא על דברים כאלה הכל בעיתו ובזמנו לכן מעצבניייייייייייייייייייייייייייייים אותי שירשורים כאלה

ככלל יותר נוח

לחיות בהכרה שאתה מבצע יעוד אדיר ומרומם מאשר בצורה נהנתנית גם אם בדרך אתה מפספס את האפקט המיני (ע"ע הצינזור שלשום...) זוהי דעתי ואני מודע לכך שהיא נתונה בביקורת מימין ומשמאל, אך כך זה לפי הרגשתי.

אץ קוצץ

New member
המגזר החרדי - שמרני שאתה מתאר

הולך ונעלם מהעולם. אצל רוב החרדים היום יש מודעות לאפקט בינו לבינה והוא לא מאבד את חשיבותו. אין לי תשובה לשאלה הראשונה בשרשור אבל עובדה היא שחיי האישות בציבור החרדי איכותיים יותר

מאיפה לך לדעת??

מי אמר לך שהאישיות כהגדרתך יותר טובה אצל החרדים? מישו מדבר על זה בכלל? מישו מוציא תבעיות (או להפך) החוצה?

אץ קוצץ

New member
בהחלט

יש מודעות לנושא. אבי ורבי שיחיו מטפלים בנושאים האלה ובהחלט אנשים היום מטפלים בבעיות וכו'

אץ קוצץ

New member
זו הדעה שלי בנושא

בעקבות המידע שיש לי על 2 המגזרים. אפשר לחלוק עלי. אין סטטיסטיקה מדויקת בענין

וחוץ מיזה יש סטטיסטיקה

היום (לצערינו או לא) החרדים מדברים על הכל, ביחוד בעידן ה'חרדי מחמד' (כהגדרת אורי אורבך) בנוסח ידידיה מאיר וקובי אריאלי (בלי לזלזל בהם) וסליחה שאני שואל, על מה הלכו להתייעץ אבשך והרבשך, מה הם הומואים?

מWIי

New member
ועל סמך מה אתה אומר

שיש סטטיסטיקה? מהעשיריה שהם משריצים? אגב אם הולכים להתיעץ כבר הופכים להומ`?

את הסטטיסטיקה

אני מקבל כל ליל שבת ברחובות בני ברק הגדושים נשים וגברים המגפפים זה את זה בדיבורי אהבה ונעימות, להבדיל מאחינו התועים שמבלים השם ירחם בחילופי זוגות ואינסוף בגידות... הכל תלוי בכוונת הלב.

למעלה