התאמה מינית

תגובה מפורום חילוני

יעויין ביחזקאל בפרק טז, ובפרק כג. ודברי השואל עדינים ביותר לעומת דברי הנביא

וחוץ מכל התשובות...

היפות שענו כאן אתה צריך להבין שנכון שזה חלק חשוב ואולי העיקר אבל אנחנו יודעים שלא צריך להנות מזה או לפחות לא הנאה מושלמת ומסופר על רבי שהיה...כמי שכפאו שד ועוד כתוב שמי שמכוון להנאה...בקיצור ודאי שיש הנאה אבל זה לא העיקר לא צריך להשקיע בזה ולנסות לשפר ``ולהגיע להשגים מיוחדים...``

מקפיא

New member
מצטרף אליך במאה אחוז!!!

זה אולי מתאים לרבי... לא לנו... מה לעשות...

אני לא אמרתי לא להנות

כי אין מצב לא להנות אלא זה לא צריך לתפוס את הראש להנות יותר ויותר...

לדעתי אנו פשוטי העם,

חובה עלינו להנות במיטה. אני מדגיש חובה! מכיוון שהפיתויים הם גדולים, ומי שלא יקבל סיפוק בפת אשר בסלו, יחפש פיתות במאפיות אחרות..

ממyמקים

New member
חחח יפה דיברת!

וכידוע לכל בר דעת ושאינו כזה, שהמאפיות, רבות הן, לצערנו...

חושב19

New member
חבר שלי שילם על פיתות

אפילו כמה חברים. אבל אני בקטע של רוגלעך וכאלה..

ממyמקים

New member
כי אתה חושב, אז אתה יצירתי..

הליטוואק הזה כנראה חם עד אין גבול, ואין מצב לחשוב כל כך במצב כזה... אני צודק ליטוואק?

הנך יודע מה זה

א קאלטער ליטוואק? זה ליטוואק סתומרת לטאי קר. אתה מבין? אח, לפני שתגיע רחוק בתגובתיך, אומר לך להתראות במקומות אחרים, ולא בשירשור זה.

אולי להשתדל להגיע להשגים מטריפים..

מסופר על חסיד שרצה לראות איך ה`רבה שלו עושה את זה. אולי ללמוד ממעשיו. החליט להחבא בחדרו.. האדמור נכנס למיטה ומתחיל.. והחסיד מתחת המיטה. עובר שעה קלה, ושוב.. למחרת הוא שואל את רבו: למה פעמיים. ענה לו הרב: כמה פעמים אתה אומר יקום פורקן? פעמיים. ``למה?`` כי כך כתוב. (באידיש: שטייט= כי זה עומד) אתה מבין? תתפרק עד צאת נשמתך. כמו שאמר שלומך המלך שמח בחור בילדותך... וכו` ועל כל אלה...

למעלה