התאמה זוגית

limorrtf

New member
התאמה זוגית

השם שלי- לימור 21.9.79 מי מתאים לי יותר?, ידיד טוב שלי ירון23.5.79 הוא מעונין לצאת איתי ואנחנו מסתדרים טוב או: רועי 2.10.76 הינו חברים במשך חודשיים, נפרדנו לפני שבועיים והוא מעוניין לנסות שוב. השאלה אם להמשיך הלאה או לנסות שוב עם רועי?

roksan

New member
שלום לימור

לפי התאריכים הקשר שלך עם רועי עדיין חזק במחשבתך. כל עוד זה כך קשר אחר נקרא קשר ריבאונד . אם רועי רוצה לנסות שוב והוא עדיין במוחך תני לזה הזדמנות אין ערובה שה יהיה קשר שיתמסד. אך יש כאן תיקון לשניכם,

limorrtf

New member
תגובה

אני אשמח לדעת מי הגיב על ההודעה שלי מאחר וציפיתי לתשובה מקרן ואני לא יודעת מי ענה לי

roksan

New member
כאשר פנית..

לא היתה פניה לשם מסוים כאשר הפניה היא לקרן אינני עונה

limorrtf

New member
תגובה נוספת

למה את מתכוונת כשאת אומרת תיקון? אני התחלתי קשר עם ירון בשבוע האחרון אך רועי עדיין במחשבותיי כי אני באמת מרגישה שצריך לתקן משהו בקשר אך שירון יותר מתאים לי. האם כדאי לחזור לרועי , החשש הוא לאבד את שניהם. תודה על עזרתך

roksan

New member
לימור עניתי לך ..

בתשובה הראשונה על הכל. מדובר בתיקון שעוזר לשניכם לשנות דפוס חשיבה . אינני יכולה פה לפרט, ניתוח אישיות מלא! בשלב הראשון תחשבי מה הכי חשוב לך. להשלים משהו עם רועי או להנחם עם ירון מרועי בהצלחה!

limorrtf

New member
לרוקסן

היי, אשמח לדעת האם את נומרולוגית? רציתי להתייעץ איתך , רועי החלי שהוא לא רוצה לחזור, ואני אישית מרגישה שכן הינו צריכים לעבור תיקון ביחד. ירון רוצה מאד להתחיל קשר איתי, ומשהו התחיל ביננו אבל עכשיו אני לא בטוחה שיש לי כח נפשי לעבור כל כך מהר לקשר חדש. אני ורועי עובדים ביחד ואני לא יודעת אם להיות ידידה שלו או להפסיק איתו את הקשר לגמרי. ירון הוא ידיד מאוד טוב שלי כבר שנה וחצי, ואני מאוד מבולבלת עכשיו. אודה על עצתך

למעלה