התאמה זוגית

התאמה זוגית../images/Emo141.gif

שבת שלום
רציתי לשאול לגבי זוגיות שאני נמצאת בה שם הבחור-אליהו שמעון טוויטו (אלי) 02.01.84 (שם האם:אליס) שמי:אורית יעקב 03.11.75 (שם האם בת.ז נדרה-ביומיום אביבה) יש ביננו הפרשי גילאים די גדול וגם באנו ממסגרות שונות(הוא הגיע מרקע דתי) אני מרגישה שבשבילו אני האחת. אשמח לדעת האם ישנה התאמה והאם יש סיכוי למיסוד הקשר. תודה מכל הלב
אורית

לגל סופר היקר

ערב טוב לצערי נפרדנו השבוע עוד לא הספקת לענות לי ונפרדנו אני שבורה כואבת והרוסה לא מצליחה פשוט לתפקד האם יש סיכוי לחזרה ביננו לפי שמותינו בבקשה ממך אפילו אם תוכל לומר לי אפילו במספר מילים מה גורלנו לפי השמות מודה לך מכל הלב אורית

גל סופר

New member
שאלות קשות

ותשובות לא אפשרי להשיג. אף אחד לא יכול לנבא סיכויי חזרה, והמקסימום שכן אפשר לעשות הוא לבדוק את המשיכה, שגם היא ניתנת לביטול ע"י אחד מן הגורמים במערכת היחסים. מה שאני בא לומר הוא שאע"פ שיש ביניכם משיכה ע"פ הבדיקה שלי, זה לא יתן שום דבר מלבד התקווה שהמשיכה הזאת לא תדחה. אם היא באמת לא תדחה, אזי החזרה צפויה בהחלט. בהצלחה רבה. מועדים לשמחה

לגל סופר היקר../images/Emo20.gif תודה על התשובה ושאלה../images/Emo221.gif

בוקר אור
תחילה תודה על התשובה-אמת רק הגורל והזמן יתנו את התשובה אבל.. השאלה הראושנה ששאלתי היא אם יש התאמה ביננו מבחינה זוגית-מכל הבחינות-לא רק משיכה.. בתשובתך אמרת שלא תדחה המשיכה-לאיזה משיכה הכוונה?מינית?
והאם בלי קשר לחזרה -יש התאמה זוגית ביננו? תודהה מכל הלב
אורית

גל סופר

New member
יש לי בעיה עם המושג 'התאמה'

ולכן גם לא עניתי לך לגביו. משיכה היא לאו דווקא מינית, את יכולה לקרוא לה 'התאמה' אם תרצי, אני מעדיף את המושג 'משיכה' כיוון שהוא יותר מדויק. בהצלחה.

גל היקר חלה טעות בתאירך הלידה שלו../images/Emo2.gif

היי גל שבת שלום התאריך לידה הנכון הוא 02.01.83 זה משנה את כל התמונה לא...? האם יש דברים אחרים שרואים לפי התאריך לידה הנכון? אשמח לתשובתך תודה אורית

גל סופר

New member
זה לא משנה את התמונה כלל, שימי לב-

"אפילו אם תוכל לומר לי אפילו במספר מילים מה גורלנו לפי השמות", כך כתבת וכך עשיתי. לא היה לי צורך בתאריכי הלידה במקרה זה. שבת שלום

למעלה