התאמה ועבודה

ibo555

New member
התאמה ועבודה

עינת שלום. אשאל שוב והפעם אני מקווה שזה יהיה לענין... שמי 5311. תאריך לידה 24.5.67 שם בת זוגי 4181 ותאריך לידתה 29.12.74 . נאמר לנו שאנו יכולים להמשיך להיות ביחד (מבחינת התאמה) אך לא להתחתן נישואים דתיים.רציתי לדעת אם יש בזה אמת. דבר נוסף: אני כרגע בתחום הבטחת איכות. רציתי לדעת אם התחום מתאים לי ואם לא איזה כן. תודה רבה מראש.

עינת

New member
iboo

צר לי אך הבדיקה שערכתי העלתה חוסר התאמה בינכם, אמנם יש נקודות מפגש אך זה אינו קשר שיכול לשרוד לאורך זמן. לגבי עניין של נשואים דתיים - אין כל קשר אם יש התאמה יש ואם אין אז אין. לגבי עיסוק - מתאים לך כל מה שנוגע בבני אדם ונתינה. טיפול יעוץ יחסי ציבור וכ"ד בהצלחה

ibo555

New member
התאמה

שוב שלום עינת. התשובה שלך מבלבלת אותי. לפני כשנה ביקשנו מחברה שתבדוק לנו איתך את ההתאמה בנינו. תשובתך היתה שיש בנינו התאמה טובה מאוד. מה עכשיו? בת זוגי נלחצה מאוד מהתשובה האחרונה. תודה מראש.

עינת

New member
ibo

מוזר... ראשית איני עונה לשאלות של צד שלישי אבל גם אם אותה חברה אכן שאלה והתחזתה לאחד מכם ועל כן עניתי,יתכן והיא נתנה פרטים שונים במשהו (מאוד חשוב השם ואם ישנה טעות ולו בספרה אחת התמונה משתנה). הבדיקה היא אותה בדיקה תמיד כשבודקים התאמה ואחד ועוד אחד בבדיקה תמיד שווה 2.בכל מקרה בדקתי עכשיו שוב ותשובתי בעינה. איני רואה קשר זה שורד לאורך זמן,צר לי לאכזב
. מעבר לכך, אם טוב לכם יחד הרי שמי אני שאקלקל???? חיו את חייכם שהרי הכל כתוב והרשות נתונה !!! בהצלחה

ibo555

New member
HELP

לעינת שלום רב. אנו מתנצלים על פניותינו החוזרות, אך כנראה שקיימת איזשהי אי-הבנה, ואנו עדין לא מצליחים להבין היכן. חזרנו לארכיון,והפרטים שנמסרו בעבר זהים לחלוטין עם הפרטים שמסרנו עכשיו. ההבדל היחיד הוא שבמכתב האחרון אליך לא שלחנו שם משפחה, וחברתינו כן שלחה בעבר. אנא עזרי לנו להבין את התשובות המנוגדות לאותם מספרים. שכן אנו מבינים כי מדובר בחישוב מדוייק ולא נתון לשינויים. אז מדוע השינויים על אותם תאריכים? :)HELP

ibo555

New member
תוספת ל- HELP

שכחנו להוסיף את שמות המשפחה: פרטי- 1135 משפחה- 26555 תאריך לידה 24.5.67 פרטי- 1814 משפחה- 255 תאריך לידה 29.12.74 סליחה ותודה רבה

ibo555

New member
בדיקה

עינת שלום רב. אנו מודים לך על סבלנותיך ונכונותיך לאורך כל הדרך. ההודעה הקודמת נמצאת בארכיון בעמ´ 38, מתאריך 16/4, ומוצגת בנושא זוגיות גבעת כח. תודה רבה

עינת

New member
ושוב

חיפשתי ובעמוד 38 בארכיון לא מצאתי את השאלה בכל מקרה בדקתי עכשיו בפעם השלישית וצר לי שאיני יכולה לתת תשובה שונה
למרות שמוזר לי - יתכן וכששאלתם בעבר נפלה טעות בחישובים (הרי בת אנוש אנוכי) בכל מקרה ומצב אני חוזרת ואומרת אם טוב לכם , חיו את החיים, תאהבו ותזרמו עם הקשר ומי יודע אולי בכל זאת האהבה תנצח ואני אהיה הראשונה שתפרגן לכם. בהצלחה

ibo555

New member
סליחה...../images/Emo52.gif

עינת שלום. קיבלנו את חוות דעתך המקצועית ואיך שאמרת, גם אנחנו מקווים שהאהבה תנצח. מצורפת ההתכתבות מאז (16.4) לעיונך כי סתם תהינו אם אולי רשמנו משהו לא נכון אז. נשמח להתיחסותך למרות שזה כבר כמעט "חיזור גורלי". תודה רבה. ההתכתבות מה- 16.4 : שלום עינת. אני חדשה בפורום שמי: 1,8,1,4 (בת.ז. גם ג´ולי) משפחה: 2,5,5 תאריך לידה: 29.12.74 שם חבר שלי: 1,1,3,5 (גם אבי) משפחה: 2,6,5,5,5 לידה: 24.5.67 מה דעתך? הזוגיות בסדר? תודה יש מידה רבה של התאמה בינכם למרות שחברך נוטה להתאים עצמו אלייך רב הזמן, את עקשנית ואינך מוכנה לזוז מעמדותייך,נסי להתגמש יותר. שפע ו עינת

למעלה