התאלמנות

פשו שי ת

New member
ימימה יקרה

כל מי שלצערינו עבר/ה את הטראומה של איבוד בן/בת זוג חווים את הקשיים היומיומיים הללו את ההרגשה של חוסר -אין אבל החיים ממשיכים ואנחנו איתם ממשיכים למרות ויחד עם הכאב והצער הגעגועים והחסר משתדלים למען ילדינו ולמענינו להמשיך לחיות את החיים החדשים שנכפו עלינו שולחת לך חיבוקים וחיזוקים באהבה חגית

tul9ad

New member
שיתוף

היי מאיה2 תודה על השיתוף, אשמח ליותר פרטים, בשלב הזה מה שמחזיק אותי הוא, איך אחרים התמודדו עם השכול הנורא ומה מצפה לי בהמשך, הכל כל כך טרי בשבילי, אני עדיין בשלב ההלם

tul9ad

New member
התאלמנות

שלום לחברי הפורום, התאלמנתי לפני כחודש וחצי, בעלי נפטר באופן פתאומי, ואני נשארתי עם טראומה שאין לתאר. הקשיים לאחר השבעה והחודש הלמו בי כמו אגרוף בפרצוף, כולם חזרו לשגרת חייהם אפילו הבנות שלי, ואני נשארתי עם חלל עצום, ריקנות שאין לתאר, אני מוצאת עצמי מסתובבת סביב עצמי ללא מטרה, רגשות כבדים ביותר. אם יש עוד אנשים שעברו את הטראומה הזאת, אודה לכם על השיתוף אני זקוקה כרגע לשמוע אנשים שנמצאים במצב שלי

yamkachol

New member
../images/Emo201.gif משתתף בצערך,

כולנו עברנו את הטראומה הזו. אני לפני 5 שנים, ונשארתי עם חמישה ילדים. את עכשיו בתקופה מאוד לא פשוטה. היא תמשך כמה שתמשך, אך אח"כ יהיה לך פחות קשה. אם את מעונינת, תשאלי כאן לגבי קבוצת תמיכה באזור מגוריך. יתכן ויש, וזה דבר שמאוד עוזר. את עם אנשים במצבך, שיודעים מה את מרגישה, ואת מבינה על מה הם מדברים, והמפגשים האלה נותנים כוח. נותנים הבנה. כל הכבוד לך על ההתמודדות.

פשו שי ת

New member
התאלמנות

שמי חגית התאלמנתי לפני 3.5 שנים גם בעלי נפטר בפתאומיות .נשארתי אז עם 4 ילדים ובהריון(הבן נולד אחרי 3 שבועות) אכן תקופה לא קלה את עוברת עכשיו .. תני לעצמך את הזמן לעכל את האובדן בקצב שלך הקשיים גדולים בהתחלה ועם הזמן לומדים לחיות לצד הכאב לומדים להתמודד מול הקשיים והמצבים החדשים שבהם אנו נמצאים אם תרצי אשמח לדבר איתך כתבי אלי במסרים שתהיה לך שנה טובה איתך חגית

יקירתי ../images/Emo24.gif

הגעת למקום הנכון ,או במילותיי הצטרפת לסטטוס "הנחשק" , כולנו הגענו לשפל , לחלל הריק, לבור השחור משחור ..כן, את בתקופה הקשה ביותר אבל יכולה לספר לך שמהבור הזה מצליחים להתרומם בוחרים לראות את היש ,ויש הרבה למרות החלל . לומדים לחיות מחדש ,חיים שונים,אחרים, אבל לא פחות טובים .כל אחד בזממנו ולפי יכולתו . ממליצה לך להיכנס למאמרים ולקרוא על שלבי האבל ועל סדנאות תמיכה . אם את זקוקה לאוזן קשבת ושיחה עם מי שעברה זאת פני אלי דרך המסרים כל הכבוד לך על התמודדותך. טלי

למעלה