התאכזבתי....

התאכזבתי....

שמעתי עכשיו את ההופעה של אשקלון שוב ואני חייבת להודות שאני מאוכזבת! דבר ראשון--- איפה "תחת שמי ים התיכון","אבסורד","הייתי היינו"?????? 3 שירים פשוט מדהימים שהוא בכלל לא הכניס אותם להופעה!!! דבר שני למה הוא חיבר בין "24 שעות", "לב שבור לרסיסים" ו"21"???? הוא שר שורה בערך מ-21 ו24 שעות, חבל מאוד כי זה שירים מצויינים....!!! שלמה, תתבייש...

נכון שהם שירים מדהימים אבל הוא

לא יכול לשיר את כל השירים שכולם אוהבים בהופעה אחת.. חוץ מזה שזאת הופעה חדשה לאלבום חדש וככה זה- כשנוספים שירים חדשים מן הסתם חלק מהשירים הישנים יותר, כמו למשל "תחת שמי ים תיכון" לא יכולים להיות כלולים בהופעה כי אין זמן לשיר את הכל והוא בוחר את מה שנראה לו הכי מתאים, אני מניחה.. בהופעה בקרית מוצקין הוא שר דווקא קצת יותר מ"אגדת 21".. אני דווקא מאוד אהבתי את ההופעה החדשה אבל כל אחד וטעמו.. אם עוד לא הלכת להופעה של "צימאון" ותלכי אולי תאהבי אותה יותר כי לשמוע ברדיו ולראות את זה בעצמך זה מאוד מאוד שונה... מקווה שתלכי ותהני!

נכון אבל....

אם הוא שר שורה אחת הוא לא יכול לשיר קצת יותר?? נורא חיכיתי לשיר הזה והוא שר ממנו שורה אחת קטנה ומסכנה??? אני הולכת להופעה של צמאון, ואני בטוחה שאת צודקת, לראות ולשמוע הופעה זה שונה לגמרי, אני עדיין מתה לחזור כמה שנים אחורה ולהיות בקהל של "ההופעה97".... חוץ מזה לטעמי שמעון בוסקילה קצת הורס את השירים.. נגיד את "צמאון", בכלל לא מתאים שהוא ישיר שם!! אבל שיהיה, אם ככה שלמה החליט אני אקבל את זה, הרי הוא האלוהים... :).....

מה שנכון נכון ...

וגם- לפעמים הוא שר שורה אחת ולפעמים יותר ... אם אני לא טועה בהופעה של צימאון שאני הייתי בה הוא שר יותר מאגדת 21 ... אז תוותרי לו הפעם

yoavl1

New member
Kמיטב זכרוני כן....

אבל יכול להיות שאני טועה כמובן....כי שמעתי גם במחשב שלי שירים....אז אני מתנצל אם טעיתי. שזאת תהיה הטעות הכי גדולה שלי בחיים אינשאללה!!! לילה יפה לכל הפורום המגנווווב הזה! יואב

דפי 137

New member
טוב מאחר ואת ניזונה מהקלטות ברדיו|ר

לידיעתך בסוף ההופעה של שלמה ולא משנה איזה שיר הוא השיר האחרון, כשאת שומעת ברקע את פצצת אטום תביני שהוא מלווה בקליפ פצצת אטום שצולם ברכבת ת"א, זה סוף המופע שלמה לא חוזר אח"כ לבמה יותר. זאת אומרת שאין הדרן אחרי פצצת אטום. מה שמחזק את דבריי בהודעה הנוספת שאת שופטת על סמך שמיעה ברדיו ולא ראית הופעה עדיין אז באמת כדאי שתרוצי לקנות כרטיסים למופע הבא כדי שאז נוכל לקחת יותר ברצינות את ההערות שלך לגביו... ביי שלך... ד.

Dor K

New member
אם לא ראית הופעות

אז לא פייר מה שאת כותבת. שלמה רק בן אדם, ומתוך 100 הופעות, טבעי שלא כולן יהיו מדהימות. חוץ מזה, שההופעה עצמה היתה בסדר גמור, רק שלא היו דיבורים וזה טיפה שיעמם, אבל עדיין זה לא סיבה לשפוט אותו לפי זה.

דפי 137

New member
סליחה להתבייש ... שלמה... למה?../images/Emo123.gif

היי מה קורה לך אם הוא לא ענה על הציפיות שלך אז הוא צריך להתבייש ... אולי כל אחד מהבאים להופעה ימסור לו רשימת שירים מועדפת עליו ואז הוא ישיר לבקשת הקהל. המופע ימשך עד אין קץ ותאמיני לי ימאס לך ממנו מהר מאוד... חוץ מזה כמה מילים טובות להגיד אין לך אם לא שמת לב זה אתר פורום שלמה ארצי אנשים מעריצים ומכבדים את האיש ... יש לי רק דבר אחד להגיד לך המופע מושקע מעל ומעבר, האיש נותן את נשמתו וכדאי שתקראי את מה שכתבתי למעלה ובלי להעלב לא נראה לי שיש לך כזה "רקורד" עשיר לגבי הופעות ומה פתאום את שופטת על סמך הופעה אחת בלבד ששמעת ברדיו או בהקלטה תסלחי לי אבל לדעתי את צריכה להתנצל גם בפני חברי הפורום וגם בפני שלמה (לא נראה לי שמשפיע עליו מה שיש לך להגיד)אבל בכל זאת. את לא נשמעת כמי שהייתה במספיק הופעות כדי לשפוט אז עד שתראי לפחות 5 הופעות מצמאון או בכלל אל תעבירי ביקורת, חשבת גם על איכות השמע ברדיו או שזה נבצר ממך לחלוטין. חוץ מזה העובדה ששלמה מחבר בין שירים היא לא חדשה (או שלא היית בהופעות בעבר) שלמה עושה את זה כבר למעלה מ8 שנים ורק לדוגמא במופע "אהבתיהם" הייתה שרשרת של כמה שירים בינהם "תרקוד" "נרקוד נשכח" "את ואני ועוד רבים וטובים אחרים... ככה יש אפשרות לטעום מהכל ולא רק מחלק, לתשומת ליבך. אל תעלבי אבל ככה אני מרגישה שלך...ד.

הרגתם אותי לגמרי!!!

אוקיי אז ככה... דבר ראשון בקשר להערת ה"שלמה תתבייש".. באמת נראה לכם שאני רצינית?? הוא ה----זמר שלי, מלך העולם, ולא הייתי רצינית שאמרתי את זה. דבר שני, לא הייתי מגדירה את עצמי כמעריצה מספר 1 מבחינת נוכחות בהופעות. לצערי יצא לי להיות נוכחת רק בהופעה אחת (צוותא 29.6) שאחריה אני חייבת להודות שהייתי בHIGH היסטרי במשך כמה ימים. לא התכוונתי לרגע אפילו לבוא אל שלמה בטענות, ברור לי שאין לי את הזכות לבקר אותו, אני יודעת ואני רואה שהוא נותן בהופעות מעל ומעבר, הוא נותן את כולו ובגלל זה אני כל כך מלאת הערכה כלפיו. אני הולכת להופעה של צימאון באוקטובר, שאחריה אני בטוחה שיהיה לי הרבה יותר קל לשפוט אם אהבתי את המופע או לא. ואתם באמת צודקים- הרדיו הוא לא דרך לשמוע הופעה כמו שצריך. מצטערת אם עשיתי איזה רושם מוטעה... סלאם עלינו ועל כל העולם..

למעלה