התאכזבתי...

leka27

New member
התאכזבתי...

ההופעה ביום חמישי הייתה אחת הפחות טובות שהייתי בהן. בהתחלה חשבתי שרק אני מרגישה ככה ואולי זה קשור אלי אבל בסוף ההופעה שמעתי מסביבי עוד כמה אנשים שהרגישו ככה. הקהל דווקא היה באנרגיות טובות, אבל על הבמה הייתה איזו כבדות לא ברורה. היו כמה שירים קצת יותר טובים (ילד, געגועים לדמיון, השיר של אבי) אבל השיא היה בעומד בשער את הפזמון האחרון הקהל שר ועוד לפני שהוא הסתיים הנגנים כבר קמו כדי להתארגן להשתחוות הקבוצתית- לא נעים... ברור לי שעמיר הוא בנאדם ולכל אחד יש ימים יותר טובים ופחות ולא תמיד יש מה לעשות עם זה, אבל בתור קהל שמשקיע בכרטיס זה מאכזב. נראלי אני צריכה פיצוי בהקדם...

קסם אחד1

New member
הייתי בהופעה יום קודם בצוותא..היה מדהים!

נהנתי מאוד...כמו תמיד היה גדול! כתבתי על זה גם פה...שעמיר היה מחוייך ושמח לאורך כל ההופעה... לא נעים לשמוע שהתאכזבת... כל כך נהנתי שאני רוצה מרכז עינב ב-18.11... הפיצוי הכי טוב זה רק עוד הופעה... שבוע טוב

ליטל149

New member
מצער לשמוע.. הייתי ודווקא נהנתי. אבל גם אני

הרגשתי משהו. אאת יכולה לפרט יותר, ממה התאכזבת?

יעל ממן

New member
הופעה מאכזבת ברמות קשות

אני מסכימה לגמרי שההופעה ביום חמישי הייתה מאכזבת ביותר. אני הולכת להיות קצת בוטה אבל באמת פעם ראשונה שהרגשתי ממש זלזול. אני מאוד מעריכה את עמיר וכבר הייתי בהופעות שבהן הוא היה קצת חולה או שההופעה לא הייתה הכי מושלמת אבל ביום חמישי ממש הרגשתי זלזול ואנרגיות לא טובות מהבמה. עמיר נראה כאילו הוא עושה טובה שהוא בכלל שר! (ושלא נדבר על אורך ההופעה... ) אני בהחלט חושבת שלא משנה מה עובר על זמר לפני הופעה הוא חייב לתת את כל כולו על הבמה. הקהל משלם ועושה מאמצים להגיע אז לפחות לתת לו את הכבוד הראוי. זוהי באמת פעם ראשונה שאני מתבטאת ככה אבל זה באמת היה מוגזם וכל זה נאמר רק מתוך הערכה לעמיר.

Takamatsu

New member
לכל המאוכזבים למינהם

תגיעו בדחיפות ובבהילות אל סוזן דלל ב 18 לנובמבר תקבלו הופעה שלא ראיתם בחיים יהיה לכם אנרגיות ל18 שנה הקרובות ואם עמיר בניון היה נותן כל הופעה אותו דבר בחיים לא היה לו הברקות כמו בצוותא הוא חייב להיות לא עיקבי הוא כמו מטורף שפתאום זה מתפרץ לו ושזה קורה כדאי מאוד להיות שם

leka27

New member
יכול להיות

שמה שהוא נתן זה כל מה שהוא יכל באותו ערב.. אולי הוא הוציא את הכל בצוותא ולנו כבר נשאר... לגבי אורך ההופעה זה לצערי בד"כ ככה.

הגורר 98

New member
אהבתי תמשפט השתחוות קבוצתית חחח

כן כן יש לו ימים כאלה שהוא לא במיטבו עם כל זה שהוא צדיק גם צדיקים הם בסופו של יום רק בני אדם גם אני התאכזבתי מההופעה שלו בשוני בינימינה טוב קורה אולי עובר עליו איזה משהו לא הכל ורוד מה שכן הוא צריך באופן די דחוף להוריד קצת את מחיר הכרטיסים למרות שהוא שווה הרבה יותר כי מי שבאמת אוהב אותו הקהל הרחב שלו זה אנשים רגילים שחיים ממשכורות ממוצעות במשק שהם בכלל לא מעודקנות לשנות האלפיים לא קשורות אליהם בכלל אז צריך להתחשב כי הוא המציא את המשפט לחיי הפשוטים ודוברי האמת אז שייעשה איזה הופעה ככחה מידי פעם לכבודם במחיר עממי ששוה לכל כיס לא יקרה שום אסון צדיק אה ועוד משהו כשאני מתאכזב מהופעה אני ישר הולך לשמוע דיסק שלו והכל מסתדר לי חחח כי הוא באמת מיוחד אוהב אותך מהשמיעה הראשונה צדיק

למעלה