התאכזבתי, שוב פעם...

LoveRo

New member
התאכזבתי, שוב פעם...

שוב פעם הבנתי שהבחור לא מעוניין. הוא אמר לי את זה, שהוא לא אוהב אותי ובגלל זה לא נוכל להיות ביחד. ואני כבר שמעתי מספר פעמים דברים כאלה... זו לא הפעם הראשונה.אז תגידו לי אנשים, איך אפש להמשיך לחיות אחרי כל כך הרבה אכזבות? פשוט אני לא מענינת גברים, ונדונה לחיות לבד בעולם הזה ואני לא רוצה לחיות ככה! עזרו לי!

tykale

New member
אני איתך

גם אני חוויתי כל הרבה אכזבות אני מבין אותך גם לי יש תחושה של נועדתי להיות לבד אבל במקום כלשהו אני יודע שיש מישהי שתאהב אותי ואני אותה אני לא יודע איך את מחפשת בחורים אבל תנסי לחפש במצבים שתוכלי לבדוק על הבחור לפני שאת נפגשת איתו ותאמיני לי זה חוסך הרבה כאב אם הייתי עושה זאת הייתי חוסך הרבה כאב מאותן בחורות שנפגשתי איתן ותאמיני לי יש מישהו שיאהב אותך הוא בדרך

tykale

New member
אני איתך

גם אני חוויתי כל הרבה אכזבות אני מבין אותך גם לי יש תחושה של נועדתי להיות לבד אבל במקום כלשהו אני יודע שיש מישהי שתאהב אותי ואני אותה אני לא יודע איך את מחפשת בחורים אבל תנסי לחפש במצבים שתוכלי לבדוק על הבחור לפני שאת נפגשת איתו ותאמיני לי זה חוסך הרבה כאב אם הייתי עושה זאת הייתי חוסך הרבה כאב מאותן בחורות שנפגשתי איתן ותאמיני לי יש מישהו שיאהב אותך הוא בדרך

i v g y

New member
../images/Emo24.gif

נירא לי כולנו חוינו את זה וחשבנו שנהיה לבד לנצח אני חושב ככה עכשיו אבל אני יודע שזה לא יהיה ככה אלה עם את באמת רוצה בזה - ולא נירא לי שזה המצב בכל מקרה מי שלא מעוניין אז הפסד שלו - לא? אני קיבלתי הרבה לא - אבל זה גם כי אני קצת בעייתי הלכתי רחוק לפני שבאמת קרא משהו. ואז מתאכזבים בקלות אבל לומדים מכל פעם ומתישהו יקרה שכן יהיה עניין מהצד השני אז לא לאבד תקווה או פשוט לא לחושב על זה הרבה וזה יבוא לבד לא להתעמק כי ככה מפסידים רגעים אחרים בחיים

תגובה

קודם כל תהיי בטוחה בעצמך, ותעשי דברים שאת אוהבת ומענינים אותך, ואז יותר ימשכו אליך. השתתפי במסגרות שמענינות אותך ושם תכירי לאט אנשים שיאהבו אותך.

snowy3

New member
אפשר

אז מה שהוא אמר שהוא לא אוהב אותך?את בכלל אוהבת אותו שזה יפריע לך? אם את חושבת שאת נדונה לחיות לבד את בעצמך תהפכי את זה נבואה שתגשים את עצמה.. אני מאמינה שיש לכל אדם מישהו שמתאים לו ואפילו לא רק מישהו אחד... אם הבן אדם שניפרד ממך ידע שאתם לא מתאימים אז הוא חסך לך ולו כאב ראש,כי למה לכם להמשיך בקשר שאין סיכוי שיוביל למשהו?

למעלה