התאכזבתי קשות

miracle16

New member
התאכזבתי קשות

גם אני כמוכם אוהבת את נינט טייב רואה השיר שלנו מתה על השירים שלה על החינניות שלה ועל היופי שלה וחושבת שעושים לה עוול.. אבל אני חושבת שאת זה אתם צריכים לשמוע.. אמא שלי עובדת בביה"ח גדול בצפון שבו מאושפזים המון חיילים פצועים מהמלחמה הזאת. בשביל לעודד את החיילים התבקשה נינט לבוא לעשות ביקור בבית חולים ולשיר מול חיילים שמאושפזים בביה"ח. ועכשיו מה שאני אומרת.. זה לא סתם שמועה.. וזה לא שאני מנסה להרוס.. אבל הגברת הנחמדה אמרה שהיא מוכנה להופיע רק מול לוחמי השייטת הפצועים. ואני שואלת את עצמי.. כי מה חי"רניקים אחרים לא עושים עבודת קודש?! ידיד שלי נהרג במלחמה הארורה הזאת סתם? בשביל הכיף? הוא פחות שווה מכל לוחם שייטת פגוע? ואני אומרת... שאם דבר כזה קורה.. אז ראוי לעשות חרם עליה... אבל זה רק מה שאני חושבת.. אני.. התאכזבתי קשות

Enterr

New member
אני אגיד את האמת....

אני מת על נינט!! אין מה להגיד!! ואני הראשון שמגיב על זה אבל... אני חושב שהפעם נינט לא הייתה בסדר... היא הייתה יכולה לשיר ולעשות שמח לחיילים שם... זאת דעתי בלבד! ואני שוב אומר אני מת על נינט וזה לא ישנה את זה!

T A L is here

New member
לדעתי, זה עניין שלה ושיקולים שלה

והיא ביקרה בצפון כבר, וגם הסכימה לשיר מול החיילים הנ"ל, אבל כל השאר זה שיקולים שלה.. את לא יכולה לבוא ולשפוט אותה, ועוד להכריז עליה חרם (אנחנו בכיתה ג'?) יש לה את הסיבות שלה.. וגם אל תשכחי, שהיא עסוקה נורא, ועדיין מוכנה לבוא לשיר.. אז צריך להגיד תודה, ולא להיות בררן ולגבי סוג החיילים.

Enterr

New member
את צודקת!!!!!!!!

באמת מה זה להכריז עלייה חרם?!?!?!?!?!?!?!

ג ב ש ו ש

New member
אי אפשר לשפוט אותה../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif

גם אם זה נכון וגם אם לא,אנחנו לא נשפוט אותה. יש לה את הסיבות שלה לדעת מול מי היא מופיעה ומול מי היא לא
לא צריך לעשות מכל דבר סיפור..

LemonLimeLilach

New member
ובאמת נראה לכם

שאם היא לא הייתה רוצה להופיע מול חירניקים, היא הייתה אומרת "אני רוצה להופיע רק מול השייטת"? נו, באמת, היא הייתה יכולה להגיד מיליון דברים כמו אני עסוקה, אני מפחדת להגיע לרמב"ם, אני עובדת, אני מצלמת... ו-ב-א-מ-ת נראה לכם שהיא תעדיף את חיל הים על הנדסה? טוק טוק, היא יוצאת החיל, היא הייתה מופיעה אלף פעמים מול חירניקים לפני שהיא הייתה מופיעה מול השייטת.

את חוצפנית שאין כמוך,

באיזו זכות את מלכלכת את השם שלה בצורה כזו? על הזין שזה על יהודה רן מסחריות וכל הבולשיט הזה, אבל על דברים כאלה קחי 200 צעדים אחורה, כי נינט האחרונה שתגיד את המשפט המפגר הזה שהוצאת הרגע מהפה! וכן...אני מכיר אותה מעבר להופעות ותמונת חיבוק, אז ככה שאני לא מנסה לכפות על משהו כי היא בחיים בחיים בחיים לא תגיד דבר כזה. היא הופיעה למען חיילים בצפון ואני בטוח שהיא תתן תרומה בהמשך. מה גם שיש מצב שהיא הייתה כבר במקלטים, אבל עשתה את זה בסתר. כמו שהיא עשתה לא פעם ורק אחרי זה דרך הדלפות התקשורת ידעה. אז תעשי חשבון נפש עם עצמך ותחשבי טוב טוב אם היית רוצה שיגידו דבר כזה עלייך. ולא מעניין אותי כל מה שתגידי...כי או שהלב שלך שבור, או שהטלפון...(''טלפון שבור''- מסר שלא עבר נכון)

בכל פעם שאני נכנסת לכאן במקרה

אני בהלם מחדש. מספרים לכם עובדות, ואתם בשלכם. איך נינט יכולה להיות במקלטים כשהיא מבלה עם יהודה בחו"ל? כולם במלחמה והיא מבלה. היא לא שמה עליכם ולא על המדינה. היא חושבת רק על עצמה. אני חושבת שאפילו אם היא היתה באה אליכם ואומרת שאתם מעניינים אותה רק כקונים פוטנציאליים לדיסק שלה, אתם הייתם מוצאים תירוץ איך להוציא אותה צודקת. איך אפשר להיות כל כך עוורים?

ERonny

New member
המלחמה לא התחילה השבוע..

המלחמה כבר מתנהלת חודש ואני יודעת בוודאות שהיא הופיעה בצפון. חוץ מזה,היא גם הופיעה עם אביב בזאפה ב-ח-י-נ-ם למען תושבי הצפון ותושבי שדרות.

LemonLimeLilach

New member
תבדילי בין עובדות לבין שטויות

ואין מה להשקיע פה שעות של דיונים ומחשבה. נינט יוצאת הנדסה קרבית, היא תעדיף להופיע מיליון פעם לפניהם מאשר פעם אחת מול השייטת. זה הגיון פשוט. היית פעם חיילת? אם כן, היית יודעת שלא משנה מה יש לך גאווה בחיל שלך ותעדיפי לעשות דברים בשבילו מאשר בשביל כל חיל אחר, וגם אם יש המון פצועים מחילות אחרים וגם הם מסכנים, את תמיד תעדיפי לעשות בשביל החיל האישי שלך. אז הנדסה קרבית זה חירניקים, ולא משנה כמה תנופפו לי בזה, אני אמשיך להאמין שהיא בחיים לא תעדיף את חיל הים על פני החיר. ודי לחפור. ואגב, לא אכפת לי לרגע אם נינט לא שמה עליי וחושבת שאני רק קונה פוטנציאלית של הדיסק שלה. לא.מזיז.לי. רק בהופעה אחת בזאפה היא עשתה למען תושבי קווי העימות יותר ממה שאני עשיתי כל החיים שלי וזה מספיק לי!!!

הרי ברור שאת ושאר חברך הטרולים

יעשו ה-כ-ל למען להכפיש את שמה. ככה זה, ככל שאתה מצליח, ככה שונאים אותך יותר. נינט הייתה בצבא, היא יכלה כמו כל סלב שני כאן לוותר על זה, אבל בכל זאת היא התגייסה, במקום לרוץ לאודישנים. היא תמיד רצתה לפתח את הכישרון שלה ולהיות זמרת, אבל זה לא מנע ממנה מלתרום את השרות שלה למען המדינה. את לא נמצאת בצד של התומכים שלה, אז ככה שאת לא יודעת מה היחס שלה כלפינו, את באה עם גישה שלילית של רוע ושינאת חיים, ולכן כל ההשקפה שלך מעוותת לא אוביקטיבית, קיצונית ושיקרית. אני מציע לך לחפש תחביב אחר בחיים חוץ מלשנוא, אין חיים של אושר במירמור כזה.

T A L is here

New member
חושבת רק על עצמה?

היא הופיעה בצפון, וטסה לחו"ל. כן, טסה לחו"ל.. לא מגיע לה? היא רוצה קצת שקט. מליוני אנשים טסים עכשיו לחו"ל לברוח קצת מהבלאגן.. לקבל קצת שלווה, וגם היא - היא לא יותר מכל בן אדם אחר שטס לחו"ל עכשיו. כואב לך שהיא מבלה ואת תקועה פה? אין מה לעשות, זה המצב.

rotemsror

New member
קודם כל זה בכלל לא נשמע הגיוני

לא נראה לי שלנינט יש "העדפות" מוסימות מול איזה חיל להופיע, חוץ מזה נגיד וזה היה נכון למרות שזה נשמע כמו סתם שטויות שאנשים משועממים\חסרי חיים ממציאים, נגיד וזה נכון זו זכותה ולא את ולא אף אחד אחר יכולים לשפוט אותה.

למעלה