התאכזבתי בפרידתי !!!

התאכזבתי בפרידתי !!!

חשבתי שארגיע יסורים אך אשלשלם לתוך שירים, כי צער ממושקל עוקצו ניטל והוא מתביית בחופן חרוזים. וכך עשיתי!!!! אלא שפלונית מטומטמת הכריזה בשיריה כמה היא ``מוכשרת`` ושיחררה להנאת הקהל את הכאב מאזיקי משקל, ופרסמה את כישוריה החושניים כמו היתה בשוק ,תגרנית. לא שיריי פרידה בפיה, לא זמר מענג אוזניים, אלא רק שירי זימה הרעיפה, לכל גולש את מרכולתה הציעה!!! כך עשתה!!! וכאב האהבה גבר כפליים !!!!

יודע מה אני חושבת?

אני חושבת שזה יותר מאכזבה... אתה כועס וממורמר... במקום לחפש את שיריה ולענות את עצמך חפש לעצמך מקום ריפוי לנפש אין לי ספק שאתה כואב, אבל אתה מכאיב לעצמך יותר ככה אלו לא שירים תמימים...אתה חי את האכזבה שלך... הרם ראש והמשך הלאה... הדרך ארוכה ומפותלת..פול וקום...פול וקום... אך שלעולם לא תפסיק ללכת... (מילים של שבק ס`) שבת שלום...תגל

אל תתחמק מהכאב

תן לכאב לתפוס אותך מעט תן לו חופש לכאוב כי גם לו מגיע ואתה תתענג על הכאב וכשימאס לך ממנו תפנה את האנרגיות שלו כלפי דברים חיוביים עלייך להבין שכאב וצער מקבילים לשמחה ואושר על מנת לקיים אחד עלייך גם לקיים את האחר האיזון בין שניהם הוא שנותן לאושר טעם ושמקנה לעצב עונג

אורמור

New member
בלוז אייפה היית עד כה?

מילים נכונות יותר אין בנמצא על אהבות שגוועו צריך להתאבל מעט..וללכת הלאה לכעס אין מזור..מיותר הוא לעצב יש.. ואז יבוא תורה של האהבה החדשה הלו ארבל..יש מישהו בבית.? טוק..טוק..

אורמור

New member
בלוזי..תמיד שמחה למצוא דברי חוכמה..

ברוך הנמצא..מעתה נשים לב.. אולי שוב נגלה פנינים בחיוך אור

למעלה