חברים תסלחו לי שאני אומר את זה אבל כנראה לא עברתם "סלקציה"
אני מכיר כמה וכמה בעלי מסעדות שפשוט נוקטים בשיטה של "התשה" וזאת כי אורחי המסעדה לא עברו "סלקציה" .
זה יכול להיות סלקציה על פי לבוש\מראה\מוצא וכדומה.
מדובר בדבר חמור ואף פלילי אבל זאת השיטה שננקטת על מנת להמנע מתביעות כלפי בעלי המסעדה.
גם אם הייתם עומדים שם עוד 3 שעות ככל הנראה לא היו מושיבים אתכם. כן ונתקלתי גם במיקרים שלקוחות המתינו שעתיים וחצי בכניסה וחצי מסעדה היתה ריקה כי "המקומות שמורים". ובפועל הלקוחות פשוט לא עברו סלקציה מסיבה כזו או אחרת.
 
זאת האמת כמה שהיא קשה.
 
וכן על הדרך המסעדה נהנת מהנוכחות שלכם כי אתם יוצרים תור והתור עושה רושם על באי המסעדה והסובבים שמה מדובר במסעדה מוצלחת.